Autoresponder maken met Builderall. Als je hebt gehoord over Builderall weet je ook dat Builderall het online marketing programma is van 2019.

Builderall is een all-in-one pakket voor iedere online marketeer of online business. Zo is ook e-mail marketing onderdeel van Builderall.

Een van de functies van Builderall is het maken van autoresponders. Met een autoresponder kun je automatisch e-mails versturen naar iedereen die zich heeft ingeschreven op je lijst.

Op deze manier kun je contact onderhouden met je mailinglijst en meer verkopen realiseren. Maar hoe werkt een autoresponder nou precies? Wat moet je weten? Hoe pak je dat aan? Dat lees je in dit blogbericht.

Wat is Builderall?

Builderall is een compleet marketing platform die je alle tools geeft die nodig zijn om succesvol te worden op het internet.

Als je gewend bent om met een WordPress website te werken, weet je dat je daarnaast nog alle tools los moet aanschaffen en goed aan elkaar moet verbinden.

Met Builderall is dat verleden tijd en zijn alle tools goed op elkaar afgestemd. Een van die tools dat ook direct een belangrijke tool is voor succes is E-mail marketing.

Met Builderall kun je rechtstreeks vanuit het dashboard met E-mail marketing aan de slag.

Hoe werkt E-mail marketing met Builderall?

Als je aan de slag wilt gaan met e-mail marketing heb je daarvoor normaal gesproken een email marketing provider voor nodig. Deze moet je dan koppelen aan je website om email adressen te kunnen verzamelen. Met Builderall hoeft dat niet meer omdat Builderall alles in het programma heeft. 

Dat betekent dat via het Builderall platform aan de slag kunt gaan met email marketing. Zo kun je email lijsten maken, mailingen versturen, maar ook autoresponders maken. 

Autoresponders zijn voor veel bedrijven een van de belangrijkste soort mailingen, omdat dit proces geheel geautomatiseerd kan worden. 

Wat zijn autoresponders en hoe kan je een autoresponder maken in builderall

Met autoresponders kun je geheel geautomatiseerd e-mails sturen naar je mailinglijst. Je kunt dan automatische mails inplannen vanaf het moment dat iemand zich inschrijft tot aan de verkoop van je product of dienst. 

Het grote voordeel van een goede autoresponder is dat het product dat je aanbiedt, zichzelf verkoopt. 

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de autoresponders eenmaal op te zetten en je hebt een zelf lopende sales funnel. 

Bij een autoresponder is het belangrijk dat er een goede balans is tussen gratis waarde dat je levert en het promoten van producten. 

Sommige beginners promoten alleen maar producten via email en vragen zich dan af waarom ze niets verkopen. 

Dat komt vooral omdat de persoon op de mailinglijst je nog niet genoeg vertrouwd. Daarom is het belangrijk een band op te bouwen door gratis waarde te geven via je email lijst. Zorg ervoor dat je je mailinglijst zo goed mogelijk helpt met problemen binnen je niche en doe daarnaast promoties van producten die ze nog meer kunnen helpen. 

 

E-mail merketing strategie

Waarom is email marketing zo belangrijk? 

Vrijwel alle grote bedrijven maken gebruik van e-mail marketing, omdat nog steeds het meeste geld wordt verdiend via deze manier. Dat komt omdat e-mail nog steeds dagelijks wordt gebruikt door vrijwel alle mensen. 

Ook is email een goede manier om producten aan te bieden. Als iemand namelijk bereidt is om jou zijn of haar e-mail adres te geven, betekent het dat die persoon je al een beetje vertrouwd. 

Het is dan aan jou om dat vertrouwen te vergroten. 

Toch is ondanks dat e-mail marketing heel goed werkt, het niet vanzelfsprekend dat je zult verkopen via je email lijst. 

Dat komt om dat je voor e-mail marketing een goede strategie nodig hebt. 

Je kunt namelijk niet zomaar wat e-mail schrijven en op het beste hopen. Er zijn heel veel verschillende strategieën die je kunt toepassen. 

Een voorbeeld van een strategie is: 

  • 3 e-mails met waarde (oplossen van een probleem) 
  • 1 e-mail met een goedkoop product (lager dan 10 euro) 
  • 3 e-mails met waarde (oplossen van problemen) 
  • 1 email met een standaard product (25 tot 50 euro). 
  • 3 e-mails met waarde
  • 1 email met een duur product (50 tot 100 euro) 

De strategie hierachter is dat zodra iemand op je mailinglijst het goedkope product heeft gekocht, hij laat weten dat hij je genoeg vertrouwd om iets van je te kopen. 

Na de eerste aankoop zal het voor dit contact (indien de waarde die hij krijgt goed is), geen moeite hebben om ook het tweede product te kopen. 

Zo kun je met e-mail marketing meerdere verkopen genereren aan één klant. 

Dat is nou de kracht van e-mail marketing en ook daar komen autoresponders aanbod. 

Je hoeft namelijk niet zelf achter je laptop te gaan zitten om deze e-mails telkens weer te schrijven. Je kunt simpelweg eenmaal een autoresponder met meerdere e-mails opzetten en deze keer op keer gebruiken. 

Nu een autoresponder maken met builderall en 7 dagen gratis uitproberen>>

Door e-mail marketing toe te passen met behulp van een strategie, is de kans groot dat je veel meer gaat verkopen met je bedrijf. 

De beste strategie leren? 

Als je een goede email marketing strategie wilt leren raad ik je aan eens te kijken naar de cursus Master Marketeer. Hier leer je niet alleen een goede email marketing campagne op te zetten, maar leer je ook nog eens teksten schrijven die ervoor zorgen dat klanten je sneller vertrouwen. 

Daarnaast krijg je uitgebreide uitleg over hoe jij meer succesvol wordt via het internet. Marketing via het internet is ten slotte de toekomst. 

Ben jij benieuwd wat je allemaal leert in de cursus Master Marketeer? Dan raad ik je zeker aan eens te kijken naar de cursus. 

Op de pagina van Master Marketeer lees je precies wat er allemaal in de cursus aan bod komt. Je kunt dan voor jezelf bepalen of je het waardevol vindt of niet. 

Wel is het belangrijk om te weten dat een strategie het verschil kan maken tussen heel veel verkopen en geen. In de meeste gevallen is het dus een goed idee om te investeren in jezelf om een goede strategie te leren. 

Klik hier om naar de pagina van Master Marketeer te gaan en leer nu een autoresponder maken in builderall

 

 

 

Share This