Hoe start jij jouw eigen online marketing agency?Hoe komt jouw website hoger in Google? Dit is wat je kan doen

Wellicht heb jij je eigen website óf wil jij graag je eigen website. Je wilt natuurlijk dat jouw website opvalt en veel bezocht gaat worden. Op het internet zijn er zo’n miljoen verschillende websites. Hoe gaat jouw website daaruit opvallen en een hogere positie binnen Google krijgen? Dat ga ik je in dit artikel vertellen. Jij weet straks alle tips en tricks over het verbeteren van je positie in Google.

 

Waarom wil je je positie in Google verhogen?

Wanneer je een eigen website hebt, wil je dat je website snel gevonden en veel bezocht wordt. Het liefst zoveel mogelijk natuurlijk, zeker wanneer het gaat om een webshop. Zoals ik hierboven al aangaf, zijn er miljoenen websites op het internet. Je wil graag opvallen tussen al die websites. Het ziet er misschien heel erg moeilijk uit, maar dat is het helemaal niet. Door een aantal stappen te volgen, kan jij gemakkelijk jouw positie binnen Google effectief verhogen.

 

Hoe kan je de positie in Google verhogen?

Om de positie van jouw website te kunnen verhogen, zijn er een aantal stappen die je kan ondernemen. Er zit er vast eentje tussen waar jij iets mee kan. Hieronder leg ik je uitgebreid uit wat jij allemaal kan ondernemen om je website een hogere positie te kunnen geven.

 

Regelmatig blogs plaatsen

Het grootste geheim, is het regelmatig plaatsten van blogs. Heb je daar weleens aan gedacht? Doordat je regelmatig een blog plaatst zal je website meer inhoud krijgen. Hierdoor zal je veel hoger gaan eindigen in Google. Ook wordt je website relevanter en blijft hij up to date. Al deze aspecten zorgen ervoor dat je website hoger zal eindigen in Google. Plaats minimaal 1 blog per week.

Content marketing stappenplan

 

Plaats relevante content

1 blog per week plaatsen moet haalbaar zijn, toch? Nu is het natuurlijk wel de bedoeling dat deze blogs daadwerkelijk belangrijke inhoud of informatie bevatten. Een blog waar geen relevante informatie in te vinden is, is helemaal niet interessant. Dit kan er ook weer voor zorgen dat bezoekers snel gaan afhaken. Zorg dat blogs waardevolle informatie bevatten. Dit kan gaan over bijvoorbeeld prijzen, producten die je aanbiedt en eventuele contactgegevens. Zorg ervoor dat deze informatie gemakkelijk te vinden is voor de bezoekers van je website. Is dit niet het geval, dan haken bezoekers ook hierom sneller af.

 

 

Gebruik sociaal-media

Om een hogere positie in Google te krijgen, heeft je website onder andere veel bezoekers nodig. Wanneer er geregeld bezoekers jouw website bezoeken, dan pakt Google dit zeer positief op. Meer bezoekers krijgen lijkt heel erg moeilijk, maar dit hoeft het zeker niet te zijn. Heb je er weleens aan gedacht om sociaal-media in te zetten?

 

Dit kan heel erg effectief werken op het krijgen van meer bezoekers. Sterker nog, het is nog steeds een veelgebruikte manier. Zeker wanneer je een blog hebt, is het heel gemakkelijk om berichten te delen via sociaal media. Voorbeelden van sociaal-mediakanalen zijn; Facebook, Instagram, LinkedIn en een vrij nieuwe, TikTok. Kies hierbij een sociaal-mediakanaal waarmee jij goed uit de voeten kan en dat bij jou past.

 

Ontwerp een mobiele versie van je website

We regelen steeds meer zaken op onze smartphone. Het is daarom belangrijker dan ooit dat websites ook goed functioneren op smartphones. Nu denk je misschien, is dit zo anders dan? Ja, dat is het zeker. Veel websites zijn ontworpen voor het formaat van een laptop of een tablet. Dit kan ervoor zorgen dat de website op een smartphone er niet goed uitziet of traag werkt. Dit wil je voorkomen.

 

Zorg ervoor dat jouw website op zo’n manier ontworpen is, dat hij op zowel een laptop als op een smartphone optimaal werkt. Dit is gemakkelijk te regelen binnen het platform waar jouw website op gebouwd is.

 

kan je rijk worden met affiliate marketing

 

Een snelle website

Zoals ik hierboven al kort aangaf, is een optimaal werkende website cruciaal wanneer het gaat over de positie binnen Google. Naast het uiterlijk van de website, speelt ook de snelheid een hele grote rol. Want zeg nou zelf, niets is toch vervelender als een trage website?

 

Wanneer een website niet snel genoeg werkt, zul je merken dat mensen sneller afhaken, jouw website wegklikken en in de meeste gevallen niet meer terug zullen komen. Hierdoor zakt het bezoekersaantal flink en zal de positie binnen Google ook flink naar beneden zakken. Wil jij weten hoe jij een zo goed mogelijk werkende website kan bouwen? Lees dan hieronder verder.

 

Een optimaal werkende website bij Builderall

Je wilt dus de positie van je website zo hoog mogelijk laten eindigen in Google. Zoals ik je hierboven al vertelde, is dat mogelijk. Een goed werkende website is hierbij erg belangrijk. Het zou kunnen dat jij al een website hebt. In de meeste gevallen is dit niet het geval en zul je die moeten maken. Het is mogelijk om dat uit te besteden aan een websitebouwer, maar deze kosten kunnen al heel snel omhoogvliegen. Het is toch ook veel leuker om die website zelf te maken? Maar hoe krijg jij die goede website? En waar kan je die maken? Bij Builderall natuurlijk!

 

Builderall is een gratis platform speciaal voor online marketing, waar jij heel gemakkelijk je website kan bouwen. Het mooie aan Builderall is dat het voor iedereen erg makkelijk en overzichtelijk in gebruik is. Niet iedereen is een professional als het gaat om het maken van websites. Met Builderall kan iedereen een goed werkende website maken die een hoge positie scoort in Google.

 

Conclusie

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel. Je weet na het lezen precies wat de positie binnen Google inhoudt en waarom dit zo belangrijk is. Je hebt kunnen lezen wat jij kan doen om jouw website beter te kunnen laten scoren. Zo is bijvoorbeeld een goed werkende website cruciaal.

 

Voor die goed werkende website verwijs ik je graag door naar Builderall. Builderall is een gratis platform waar jij gemakkelijk een goede website kan bouwen. Of je nu een professional of beginner bent, Builderall is zeer gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Met Builderall weet je zeker dat jouw website er top uitziet en goed kan scoren in Google.

 

 

Wil jij nu ook een supersnelle en goed geoptimaliseerde website? Builderall heeft nu tijdelijk een actie om de eerste 30 dagen uit te proberen voor slechts 1 euro… Waar wacht je nog op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This