Beste cursus online marketingKan je zonder budget starten met affiliate marketing?

Waarschijnlijk ben je er over aan het nadenken of je wil beginnen met affiliate marketing. Aan affiliate marketing zitten veel voordelen. Voordelen waarvan jij ook gebruik wil maken. Beginnen met affiliate marketing is dus echt iets voor jou. Maar, kan je hier mee beginnen zonder budget? En wat is affiliate marketing ook alweer? Dat ga ik je in dit artikel uitleggen en voor je beantwoorden

 

Wat is affiliate marketing precies?

Voordat ik je alles ga vertellen en uitleggen, kom ik eerst nog even kort op terug. Want, wat is affiliate marketing ook alweer?

 

Affliate marketing is niet helemaal in een zin samen te vatten. Het is ontzettend breed. Toch ga ik proberen om het zo kort mogelijk voor je uit te leggen. Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, is affiliate marketing vandaag de dag steeds meer in opkomst. Voor steeds meer mensen is het aantrekkelijker geworden. Affiliate marketing is een vorm van online marketing. Hierbij word je niet per uur of per dag betaald, maar per prestatie die je behaald hebt.

 

Producten promoten kan en mag jij volledig op jouw eigen manier doen. Een veelgebruikte manier van promoten is via een sociaal-media kanaal zoals, Facebook, Instagram of LinkedIn. Zeker als jij een groot netwerk hebt binnen sociaal-media, kan jij heel veel mensen bereiken met je promotie. Een andere optie is via jouw eigen website of blog. Heb je al een website of blog, dan komt dat natuurlijk goed uit. Als je gebruik maakt van een blog, kan je deze ook gemakkelijk delen via je sociaal-media. Twee vliegen in een klap.

 

Mocht je geen website hebben, dan is het heel erg gemakkelijk om deze te maken. Hierover lees je later in dit artikel meer.

 

Wat heb je nodig voor affiliate marketing?

Om te gaan beginnen met affiliate marketing, heb je een aantal dingen daarvoor nodig:

 

  • Bepaal je doelgroep; voor welke doelgroep wil jij producten gaan promoten?
  • Aan de slag met promoten; zorg voor producten die jij kan gaan promoten. Om aan producten te komen, ga je samenwerkingen aan met ondernemingen of merken. Je kan wachten tot zij jou benaderen, maar jij kan hun natuurlijk ook benaderen. Vaak is het zo dat merken en ondernemingen liever met kleine influencers werken, dit houdt de kosten laag.
  • Een eigen website; zeker wanneer je deze nog niet hebt, is dit een aanrader.
  • Goede content maken; schrijf wervende teksten. Zorg dat je de potentiële klant kan overhalen om het product te kopen.
  • Goede internetverbinding; echt onmisbaar bij affiliate marketing.
  • Smartphone of laptop; dat lijkt me logisch, toch?
  • Heel veel doorzettingsvermogen en geduld; het is belangrijk om niet op te geven. Zeker in het begin kan het heel erg langzaam gaan met bijvoorbeeld samenwerkingen. Geef niet op, ook jij kan succesvol worden.

 

 

 

Wil jij vandaag nog starten met de beste cursus van nl en gelijk beginnen. kijk dan op de volgende pagina waar ik een GRATIS video weggeef waarin ik je alles uitleg!!

 

 

 

Starten zonder budget, kan dat echt?

Nu je geheugen wat meer is opgefrist wat betreft affiliate marketing, ben je vast benieuwd naar de vraag waar we dit artikel zijn begonnen. Kan je zonder budget starten met affiliate marketing? Dat is zeker mogelijk.

 

Je hoeft geen geld te investeren in affiliate marketing, en je loopt ook geen enkel risico. Hoewel je producten promoot voor een onderneming waar jij een samenwerking mee hebt, ben jij niet verantwoordelijk voor de retournering of verzending van die producten. Een dure voorraad in je beheer hebben is ook niet nodig, dat valt allemaal niet onder jouw verantwoordelijkheid. Dus kortom, je loopt geen enkel financieel risico met affiliate marketing. Toch is het soms nodig om een klein bedrag te investeren in affiliate marketing.

 

online geld verdienen doe je zo

 

Beginnen met een klein budget

Goed, je weet dat het mogelijk is om te beginnen met affiliate marketing zonder budget. Toch is dit niet altijd handig. Wil jij echt succesvol worden in affiliate marketing, dan raad ik je aan om een klein bedrag daarin te investeren. Dit zijn echt geen schokkende bedragen. Sterker nog, dit kan al vanaf een tientje.

 

Waar dat tientje voor nodig is? Dat is nodig voor je eigen domeinnaam en webhosting van je eigen website. Zoals ik je hierboven al vertelde, kan je producten gaan promoten via je eigen website. Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw website gemakkelijk te vinden is en goed onderhouden wordt. Hiervoor is een eigen domeinnaam en webhosting nodig.

 

Een domeinnaam zorgt ervoor dat jouw website gevonden kan worden op internet, want dat is wat je wil als je producten aan het promoten bent. Potentiële klanten moeten jouw website goed kunnen vinden. Webhosting zorgt ervoor dat de informatie die op jouw website staat, opgeslagen wordt op een algemene server. Deze server zorgt ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is. Ook zorgt een server voor de veiligheid en beschermt het jou tegen mogelijke hackers. Jouw website blijft dag en nacht in de lucht.

 

De kosten van een domeinnaam zijn relatief laag. Dit zal gaan om enkele euro’s per jaar. De kosten van webhosting liggen wel wat hoger, maar ook deze kan je laag houden. Wanneer je kiest voor een simpel basispakket, gaat het je ongeveer 20 euro per jaar kosten. Dat valt best mee, toch?

 

 

Leren hoe affiliate marketing werkt, kan dat?

Mocht je pas net beginnen met affiliate marketing, dan ben je vast nog niet helemaal bekend op dat gebied. Er kan best veel op je af komen en je weet vaak niet waar je moet beginnen. Je wilt immers zo succesvol mogelijk worden. Gelukkig is het mogelijk om te leren hoe je succesvol kan worden in affiliate marketing. Dit kan je leren met behulp van de onlinecursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, die zelf duizenden euro’s per maand verdient.

 

Met zijn 10.000 leden is de onlinecursus Affiliate Marketing Revolutie de grootste en beste cursus in zowel Nederland als België. De onlinecursus is speciaal ontwikkeld voor degene die graag succesvol willen worden in affiliate marketing. De cursus biedt allerlei bewezen strategieën die jou hierbij gaan helpen. Jacko Meijaard legt jou in deze cursus stap voor stap uit hoe jij affiliate marketing kan aanpakken en hier ook (veel) geld mee kan verdienen. Mocht je net beginnen met affiliate marketing, dan raad ik je aan om deze onlinecursus te gaan volgen.

 

Conclusie

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel over affiliate marketing. We zijn het artikel begonnen met de vraag of je zonder budget kan starten met affiliate marketing. Het antwoord is ‘ja’. Echter zit er wel een ‘maar’ aan. Wil jij succesvol worden en gevonden worden op internet, dan raad ik je aan om een klein bedrag te investeren. Dit zal gaan om een paar tientjes per jaar. Deze kosten gaan voornamelijk naar het onderhoud van je eigen website.

 

Mocht je net beginnen met affiliate marketing en niet helemaal weten hoe je dit kan aanpakken. Dan verwijs ik je graag door naar de onlinecursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In deze cursus leer jij stap voor stap hoe jij zo succesvol mogelijk wordt in affiliate marketing. Zeker een aanrader.

 

Wil jij vandaag nog starten met de beste cursus van nl en gelijk beginnen. kijk dan op de volgende pagina waar ik een GRATIS video weggeef waarin ik je alles uitleg!!

 

 

Share This