Hoe kun je een Builderall website aanmelden bij Google?Wat bepaald de ranking van je website? Er zijn diverse factoren die bepalend zijn voor de ranking van je website. Denk hierbij aan: de laadsnelheid, de kwaliteit van de teksten, snelheid van de host, aantal plaatjes, video’s etc. Vroeger dacht men dat de ranking te bepalen heeft met zoekwoorden.

Nu is dat anders de ranking van je website wordt in deze tijd bepaald door de kwaliteit van je website en bovenstaande factoren. Goede kwalitatieve teksten zijn daarom heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat je eerder bovenaan komt in Google of andere zoekmachines. Lees snel meer wat de ranking van je website bepaald.

 

Welke factoren zijn van toepassing voor de ranking van je website?

Er zijn diverse factoren die van toepassing zijn op de ranking van je website. Ik heb het al eerder aangegeven dat het vaak aan de snelheid van de host, laadsnelheid van de website en de content leest. Maar er zijn nog meer factoren die een rol spelen. In deze alinea vertel ik daar wat meer over. Ook vertel ik over Google daar die een aantal dingen gaat veranderen. het is goed om te weten dat je daar rekening mee moet houden. Hieronder soms ik snel wat factoren op die bijdragen aan de ranking:

 

Informatieve teksten

Goede informatieve teksten trekken bezoekers naar je website. Wees er ook origineel in.

 

Diversiteit in content

Plaats diversiteit in content, dit wordt gewaardeerd door bezoekers en zorgt voor een hogere ranking.

 

Snelheid website

Zorg voor een goede en snelle website, waar mensen makkelijk door heen kunnen scrollen.

 

Google

Google gaat wat dingen doorvoeren. Deze zijn belangrijk om te weten, want ze hebben betrekking tot de ranking van je website.

Welke veranderingen voert Google door?

Google is een belangrijke speler op de markt. Het is dus belangrijk om hun in de gaten te houden en daarop in te spelen.

Op 28 mei 2020 werd er door Google bekendgemaakt dat de ranking vanaf 2021 in zoekmachines worden bepaald aan de hand van bezoekersgedrag. het is belangrijk dat je hier op inspeelt en weet hoe je hiermee om moet gaan. In dit artikel vertel ik je alles over de ranking van je website, wat het bepaald en hoe je Builder All kunt inzetten. Google is een grote partijen belangrijk om in de gaten te houden. Daarom vertel ik ook over de update van Google. Op deze manier kun je erop inspelen. Vooral door Builderall te gebruiken.

Het is niet nieuw dat Google deze update nu doorgevoerd. Ze zijn al jarenlang bezig met een aantal nieuwe metrics waarmee ze het bezoekersgedrag kunnen waarderen. Op basis daarvan willen ze jouw positie gaan bepalen. Eerst waren deze metrics ingesteld op punten zoals: laadtijd en mobiele vriendelijkheid. Nu kondigt Google aan om het aan de hand van web vitals te toetsen.

Web Vitals zijn: gecentreerde metrics die de aspecten van het gebruikersgedrag van de gebruiker weergeven. Dit is te testen aan de hand van een tal van factoren. Het gaat hierbij om de content de interactiviteit en de gebruiksvriendelijkheid van een website.

Google meet aan de hand van drie metrics. Dit zijn de volgende:

 

GT metrix website speed

 

Largest contentful paint (LCP)

Hierbij gaat het  erom dat het grootste content element snel zichtbaar wordt. Hij moet binnen 2,5 seconden binnen zijn.

 

First input delay

Dit gaat om het gegeven hoe snel de website reageert op de eerste actie van de gebruiker.

 

Cumulative Layout Shift

Hierbij wordt de zichtbare stabiliteit gemeten.

Waarom is deze update van Google er, en hoe kun je jezelf voorbereiden op de update van Google?

 

Het doel van Google met deze update is om op een eenvoudige manier de site en pagina ervaring als ranking factor mee te nemen. In hun ogen staat dat ook voor kwaliteit. Daarom willen ze dit in de ranking meenemen.

 

Het is goed als je test hoe je er nu voor staat. Je kunt dit testen door gebruik te maken van de Google site speed test. De diverse metrics worden aangegeven. Je krijgt voor elke pagina een aparte score. Indien jij een webshop hebt, is het belangrijk om de diverse pagina’s zoals home en categorie te checken. Vallen de scores tegen dan kun je de handleidingen van Google volgen om het te optimaliseren.

 

Wat is belangrijk om goede te scoren met je website?

Wat vooral belangrijk is dat je over een kwalitatieve website beschikt waar bezoekers graag komen. Het is vooral goed om over informatieve content te beschikken. Wees divers en zorg voor content die snel laadt. Op deze manier schrik je geen bezoekers af en trek je er meer naar je website.

 

Kies ook voor de juiste foto’s en zoekwoorden. Alleen op deze manier trek je bezoekers omdat ze jouw website interessant vinden.

 Welke rol speelt Builder All hierin?

Builderall is een systeem dat websites optimaliseert en ervoor zorgt dat de marketing wordt verzorgt. Eigenlijk; is het een heel online platform waarmee je goed uit de voeten kunt en je website en bedrijf een enorme boost mee kunt geven. Builderall speelt hier een grote rol in omdat het:

 

  1. Het een overzichtelijk systeem is
  2. Ze je diverse mogelijkheden bieden om je website online bekendheid te geven
  3. Je contact kunt hebben met meerdere mensen (professionals)
  4. Builderall helpt je bij de online marketing, wat ook weer zorgt voor meer zichtbaarheid online en dus voor een betere ranking zorgt.
  5. Buiderall beschikt over de tools om de juiste content te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Builderall?

Je kunt natuurlijk voor een ander systeem kiezen, maar ik wil dit artikel graag afsluiten met antwoord op deze vraag. Ik was in het begin was sceptisch en heb er lang over na moeten denken. Toch zijn er voor mij genoeg redenen om te kiezen voor Builders All in plaats van een ander systeem. Ik kies voor Builders omdat:

  1. Het een compleet systeem is, je hoeft niks meer extra’s aan te schaffen.
  2. Je ontvangt een heel pakket.
  3. Veel ondernemers gebruiken het. Het staat bij hun goed bekend.
  4. Je hele marketing wordt verzorgt.
  5. Je kunt contact hebben met andere mensen.
  6. Het is overzichtelijk.
  7. Je krijgt een heel pakket voor een mooie prijs.
  8. Het is snel om mee te werken.

 

Wat bepaald de ranking van je website?

 

Met Builder All zul je zeker hoger komen in de Google ranking. Het is al lastig om daar hoog in te eindigen. Toch; is het wel nog mogelijk. Builderall helpt je daarbij en zorgt er op deze manier voor dat je website hoog in de ranking komt te staan.

 

Builderall is het enige all-in-one digitale marketing platform waarmee u uw bedrijf online op de kaart kunt zetten, wil je nu meer informatie? Klik dan op de button en ga verder naar Builderall…

Share This