wordpress instalerenWat zijn de kosten bij het hosten van een website?

Bij een eigen website of webshop, is de hosting een heel erg belangrijk onderdeel. Een hosting die ontzettend langzaam is of vaak uitvalt, kunnen een hele slechte invloed hebben op jouw website of webshop. Je loopt hierdoor namelijk de kans om veel klanten kwijt te raken en dus een deel omzet te missen. Iets wat je ten alle tijden wil voorkomen. Een goede websitehosting is essentieel.

 

Maar wat is websitehosting precies? En op welke aspecten let je precies? Dat ga ik je allemaal vertellen in dit artikel. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal op de hoogte en kan jij een goede websitehosting kiezen.

 

Wat betekent het hosten van een website?

Heel simpel uitgelegd betekent webhosting dat je een stukje webruimte huurt op de server waarop je bestanden van jouw website of webshop opslaat. Server is afgeleid van het Engelse woord ‘serve’ wat weer ‘dienen’ betekent. Een server is een soort computer die altijd met het internet verbonden is en aanstaat. En met altijd bedoel ik echt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op deze server worden alle bestanden van jouw website of webshop opgeslagen. Deze server is dus heel erg belangrijk. Hij slaat niet alleen bestanden op, ook maakt de server het mogelijk dat bezoekers jouw website kunnen vinden en bekijken.

 

Wanneer je een website of webshop met eigen domeinnaam wil of een e-mailadres met domeinnaam wil, dan is webhosting nodig. Je kan een website bouwen zonder websitehosting te koppelen aan de website. Dan beschik je echter niet over een eigen domeinnaam en is jouw website een stuk lastiger te vinden op het internet. Een domeinnaam zorgt er dus voor dat jouw website makkelijk en snel te vinden is. Hierbij is het noodzakelijk dat je een hosting koppelt. Websitehosting kost altijd geld, hiervoor sluit je een abonnement af.

Waar moet je op letten bij het startenh van een online bedrijf

 

Waar let je op bij websitehosting en wat zijn de kosten bij het hosten van een website?

Nu je wat te weten bent gekomen over websitehosting en wat het inhoudt, wil ik je graag vertellen waar je op moet letten wanneer je gaat kiezen voor een hosting. Hieronder staan een aantal dingen beschreven waar je op zou kunnen letten en wat je mee kan nemen bij het maken van jouw keuze:

 

  • Klantenservice van de hosting: Zolang jouw website of webshop goed loopt, dan is dat natuurlijk superfijn. Maar er kunnen zich altijd problemen voordoen, dan is het al minder leuk. Veel mensen die een eigen website of webshop in beheer hebben, weten hier niet genoeg vanaf om die problemen te kunnen oplossen. Hier heb je hulp bij nodig. Je bent dus zeer afhankelijk van de klantenservice van de hosting. Het is dus essentieel dat de websitehosting beschikt over een goede klantenservice en altijd bereikbaar is.
  • Bereikbaarheid: Dit heeft ook te maken met de klantenservice. Kan je verwachten dat een vraag binnen korte tijd beantwoord wordt? Kan je alleen maar mailen? Of is er ook een chat en telefoonnummer beschikbaar? Allemaal dingen die je mee kan nemen in jouw besluit.
  • Snelheid: Het is fijn als een website snel en goed werkt. Snelheid is hierbij van belang. De snelheid heb je voor een deel zelf in de hand, maar het hangt ook van de websitehosting af.
  • Prestaties: Je wilt je geen zorgen hoeven maken over de kans dat jouw website uit de lucht wordt gehaald. Dit is vaak een gevolg van een overbelaste server. Wanneer je wil dat jouw website goed blijft werken wanneer er veel bezoekers zijn, dan kan je het beste kiezen voor een websitehosting die geen server deelt met anderen.
  • Prijs: Waarschijnlijk een van de belangrijkste. Want wat gaat de hosting jouw maandelijks kosten? Sterker nog, wat heb je er maandelijks voor over? Is de goedkoopste altijd de beste? Wanneer je meer ruimte voor opslag wil, betaal je daar ook meer voor. Soms is het zo dat je die ruimte niet eens nodig hebt en dus voor niks een groot bedrag per maand betaald. Kijk dus altijd naar de hoeveelheid opslag die je nodig hebt en vergelijk meerdere prijzen met elkaar.
  • Beveiliging: Vandaag de dag kunnen hackers meer dan ooit. Jij wilt natuurlijk geen slachtoffer worden van hacking. Een goede beveiliging is een echte must. Daarnaast wil je ook niet dat bezoekers zomaar dingen kunnen plaatsen op jouw website. Ook dit valt onder beveiliging. Wanneer criminelen jouw website hacken, loop je de kans dat ze achter bepaalde informatie of data kunnen komen. Kijk dus altijd goed hoe goed de beveiliging is bij de websitehosting.

 

Builderall is de beste keus

Nu je weet wat websitehosting inhoudt en waar je op moet letten, ben je klaar om te gaan kiezen. Je hebt hierin een ruime keuze tussen verschillende hostings. Een aantal voorbeelden zijn WordPress, SiteGround, Cloud86 en Builderall.

 

Wist je dat je bij Builderall je website of webshop kan bouwen en direct een domeinnaam kan koppelen? Builderall heeft namelijk ook een hosting. Hoe ideaal is dat? Je hoeft geen aparte abonnementen af te sluiten. Het makkelijkste is om gebruik te maken van Builderall wanneer je gaat beginnen met je website of webshop. Zo kan je direct een domeinnaam koppelen.

 

Waarom is Builderall beter dan ander een ander websitehosting?

Veel mensen met een eigen website of webshop maken gebruik van bijvoorbeeld WordPress. Toch zien we dat steeds meer mensen de overstap maken naar Builderall.

 

Dat komt niet alleen doordat het platform completer is, ook komt dat doordat Builderall vele malen voordeliger is dan een andere hosting, zoals bijvoorbeeld WordPress. Als je alle tools toevoegt bij WordPress, kom je voor websitehosting al heel snel boven de 100 euro per maand uit. Wanneer je het premiumpakket van Builderall aanschaft, met alle tools die je nodig hebt, kost het je per maand 63,44 euro.

 

Een groot voordeel van Builderall is dat je gebruik kunt maken van de snelste hosting servers en onbeperkt domeinnamen kunt toevoegen. Deze tools kosten je bij andere hosting heel veel geld. Alle bovengenoemde zaken maken dat Builderall op alle vlakken goed scoort en dus de beste keus is.

 

Het is al bewezen dat builderall een van de snelste servers van de wereld heeft, dus je hoeft echt niet langer te twijfelen. Snelheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van je hosting. Je wilt tenslotte dat je website super snel laadt…

 

Conclusie

Je bent nu aan het einde gekomen van dit artikel over websitehosting. In dit artikel heb ik je verteld wat websitehosting inhoudt, waarom het nodig is en waar je op moet letten wanneer je je keuze maakt. Je weet nu precies waar je op dient te letten. Zo is het belangrijk dat de websitehosting beschikt over een goede klantenservice, goede beveiliging en wil je dat het prijskaartje beperkt blijft.

 

Je ziet dat Builderall de allerbeste keuze is wanneer jij op zoek bent naar websitehosting. Builderall beschikt over de beste tools voor de laagste prijs. Je wil geen groot bedrag kwijt zijn per maand. Builderall heeft de beste server voor de laagste prijs. Zo weet jij zeker dat jou de hosting van jouw website in goede handen is en je daarvoor niet te veel hoeft te betalen.

 

Wil je nu meer informatie over de hosting van builderall ga dan verder naar de website van builderall>>>

 

 

Share This