builderal website optimaliserenZelf een website maken met builderall!  Wil jij een website maken? Laat mij je meenemen in de mogelijkheden om aan een effectieve website te kunnen bouwen. Waarbij het je aan niets ontbreekt en je met gemak de website kunt maken die je voor ogen hebt.

Maar voor je aan de slag kunt met een website maken is een goede voorbereiding belangrijk. Daarom wil ik voorgaand stilstaan bij het doel dat je met de website hebt. Je maakt een website immers niet om er vervolgens geen bereik mee te hebben.

Je kunt als doel hebben om je klanten te bereiken met een website voor je bedrijf. Maar misschien wil je gewoon vertellen over een hobby die je graag doet of aan de slag met affiliate marketing. Hoewel je in gedachten misschien al helemaal weet wat je wilt is je doelen concreet maken belangrijk.

Het doel dat je hebt bepaald voor een groot deel de vormgeving van een website. Zo ziet een winkel er heel anders uit dan een blog website of die website voor je bedrijf.

Laten wij met dit 7- delige stappenplan aan de slag gaan en je eigen website maken.

Zodat jij meer resultaat met je website content kunt behalen.

  1. Kiezen voor een Content Management Systeem.

Een van de meest bekende Content Management systemen van dit moment is WordPress. Je kunt er heel veel mee en prachtige websites mee maken. Maar de werkwijze is soms omslachtig. Waardoor dit systeem niet voor iedereen geschikt is om een website mee te bouwen.

Een betere optie is aan de slag gaan met het BuilderAll platform. Waarmee je met een handige drag-en-drop website builder en meer dan honderden functionaliteiten aan de slag kunt.

Maar het BuilderAll platform heeft nog veel meer uitgebreide functies en mogelijkheden. Waarbij het platform voor gemak, snelheid en functionaliteit ontworpen is. Dat maakt dit platform geschikt voor beginnende website bouwers als de echte Guru’s onder ons.

  1. Een juiste lay-out indeling kiezen.

Een van de gemakken is het kiezen van een passend lay-out voor je website. Met de supersnelle en makkelijke Cheetah Drag-en-Drop builder is dit zo gedaan. Waarbij je direct live ziet hoe de website eruit komt te zien en in alle vrijheid het layout kunt aanpassen.

Je hebt binnen het platform toegang tot verschillende indelingen van het layout. Waarbij het layout bepalen eenvoudig werkt omdat deze gelijk zichtbaar zijn en doorgevoerd kunnen worden op de rest van de website.

  1. Een passend ontwerp maken.

Een passend ontwerp maken waarmee je bedrijf of blog direct herkenbaar is. Met Cheetah website builder van BuilderAll is dit zo geregeld. Van prachtige sliders toevoegen, kleuren aanpassen en de website volledig responsive maken waarbij het layout functioneel blijft. Zomaar wat mogelijkheden.

Bij het maken van een ontwerp heb je letterlijk alles zelf in de hand en maak je de website zo uniek als je voor ogen hebt. En dat is met meer dan honderden elementen ook nog eens heel erg leuk om te doen.

Het voordeel van de website ontwerpen is dat jouw ontwerp direct op de volledige website zichtbaar zal zijn. Je hoeft deze dus niet bij iedere pagina afzonderlijk te veranderen.

  1. De website herkenbaar maken voor bezoekers.

Het toevoegen van een logo of kenmerkende foto’s? Dat is met het BuilderAll netwerk een kwestie van uploaden en plaatsen. Waarbij het systeem de afbeeldingen automatisch zal optimaliseren om laadtijden van de website niet te vertragen.

Na het uploaden en plaatsen kun je de formaten helemaal naar wens aanpassen. Dat is een groot voordeel omdat je direct te zien krijgt welke uitwerking het heeft.

Het gemak waarmee je een website herkenbaar maakt is voor veel klanten de reden om voor het BuilderAll netwerk te kiezen. Iedere stap wordt namelijk direct geoptimaliseerd. Waardoor de snelheid bijzonder snel blijft werken.

  1. Aanmaken van website pagina’s

Wanneer het ontwerp klaar is gemaak kunnen er pagina’s worden aangemaakt. De pagina’s die je gaat aanmaken krijgen automatisch het ontwerp dat je gemaakt hebt. Dat is dus een groot voordeel omdat je deze niet iedere keer afzonderlijk hoeft te maken.

 

De aangemaakte pagina’s worden binnen het BuilderAll platform ook nog eens geoptimaliseerd. Je ziet dit direct toe in de gigantisch snelle laadtijd maar ook in de SEO van een aangemaakte pagina.

  1. De juiste menustructuur kiezen.

Als alle pagina’s klaargemaakt zijn kan je aan de slag met de menustructuur. Deze kun je in een keer over de gehele website plaatsen en via een centraal punt aanpassen. Dat maakt werken met een het ongekend snelle Cheetah Drag-en-Drop website builder bijzonder prettig.

Je kunt net als alle onderdelen van de website ook het menu volledig vormgeven. Waarbij je deze ook volledig responsive kunt maken. Je hoeft dus niet voor ieder apparaat een ander menu aan te maken.

  1. Content en functionaliteiten toevoegen

Er zijn meer dan honderd modules voor het bouwen van je website en een invulling geven. Van tekst tot geavanceerde formulieren of koppelingen tussen de vele andere modules uit het BuilderAll platform. Waarbij wij aankomen bij de voordelen die de functionaliteiten je te bieden hebben.

Je treft op het BuilderAll netwerk namelijk een diversiteit van mogelijkheden aan. Van het opzetten van funnels tot het aanbieden van betaalde content. Waar je met vele andere Content Management Systemen een koppeling nodig hebt is dit binnen het BuilderAll platform al aanwezig en te koppelen.

Zelf een website maken met het Builderall platform

Ga jij vandaag nog aan de slag met het BuilderAll platform? Dan kies je voor alle tools die je nu of in de toekomst nodig kunt hebben. Nooit meer aparte koppelingen die zorgen voor vertraging van een website maar ongekende snelheid. Dat draagt in het bijzonder bij aan de gebruikerservaring en ook de ranking van een website.

De kosten om gebruik te maken van het BuilderAll netwerk verschillen per soort abonnement dat je uitkiest. Je kunt ervoor kiezen om gratis aan de slag te gaan. Waarbij je toegang hebt tot een aantal verschillende mogelijkheden. Maar ook direct een maandabonnement afsluiten met alle functionaliteit die het platform je kunt aanbieden.

 

Wat zijn de kosten van builderall

 

Geef jouw website met BuilderAll een professionele uitstraling en zorg dat je goed gevonden zal worden op het internet met een professionele website!>

 

Share This