Affiliate marketing revolutie review

Heb je wel eens van Jacko Meijaard gehoord? Als je actief binnen de wereld van affiliate marketing bent, is de kans groot dat je wel eens van de beste man gehoord hebt. Meijaard is de oprichter van de affiliate marketing revolutie. Maar, hoe zit het nou met zijn affiliate marketing revolutie? Is deze affiliate marketing revolutie echt van toegevoegde waarde voor alle mensen die met affiliate marketing willen starten? Of is deze revolutie met name bestemd voor mensen die reeds veel kennis hebben van affiliate marketing? En wat bevat deze affiliate marketing revolutie eigenlijk? In deze eerlijke en onafhankelijke review bekijken we nader de nieuwe dienst van Jacko Meijaard.

Wie is Jacko Meijaard

Voordat we overgaan tot het reviewen van zijn dienst, is het wellicht handig om eerst in te zoomen op Jacko Meijaard. Want; wie is Jacko Meijaard eigenlijk? Meijaard is de eigenaar van twee internetbedrijven.

Met zijn ene bedrijf biedt hij deze affiliate marketing revolutie cursus aan, terwijl hij met zijn andere bedrijf bedrijven helpt op het gebied van content optimalisatie.

Door de jaren heen heeft Jacko Meijaard veel ervaring opgedaan met affiliate marketing. Op basis daarvan heeft hij besloten om een cursus op te stellen. Een cursus waar leden ontzettend veel kunnen leren over affiliate marketing.

Volgens Jacko Meijaard gaat deze cursus een hoop nieuwe inzichten opleveren, vandaar ook de benaming ‘revolutie’.

In de digitale wereld zijn er tegenwoordig een hoop blaaskaken. Mensen die aangeven dat ze de winnende methode hebben gevonden en daarmee tonnen per jaar verdienen.

Is het echt zo makkelijk om zoveel geld met affiliate marketing te verdienen? Dat is een vraag die eigenlijk niet in deze review thuis hoort. Jacko Meijaard is namelijk niet zo’n blaaskaak.

Ja, hij heeft een relatief luxe leefstijl, maar hij hangt dat niet aan de grote klok. Hij doet geen beloftes over bedragen die jij door hem kan gaan verdienen.

Nee, wij geloven erin dat Jacko Meijaard vol overgave en met complete eerlijkheid jou probeert te helpen. Kortom: hij heeft de beste bedoelingen.

Maar, hoe uit zich dat in de affiliate marketing revolutie? Biedt die cursus echt meerwaarde? Of is het meer gebakken lucht?

[inbound_button font_size=”20″ color=”#00ff00″ text_color=”#ffffff” icon=”thumbs-up” url=”” width=”” target=”_self”]Als ik het kan, kan iedereen het![/inbound_button]

 

 

 

Affiliate marketing revolutie review

De inhoud van de cursus

Waar draait de affiliate marketing revolutie precies om? Deze cursus heeft een behoorlijk uitgebreide inhoud.

Je kunt het zien als een online platform waarop je met je inloggegevens in kunt loggen. Vervolgens krijg je een dashboard te zien met daarin vele video’s en verschillende modules.

Module 1

De eerste module is het markt onderzoek. Hierbij krijg je 3 video’s over affiliate marketing te zien in combinatie met de producten die je kunt promoten.

Ook worden in deze 3 video’s duidelijk uitgelegd hoe de affiliate links perfect werken. Tot zo ver is onze mening positief; de video’s zien er namelijk strak uit en zijn niet al te moeilijk te begrijpen.

Domeinnaam en webhosting

Daarnaast gaat er ook een module over de hosting en de domeinnaam. Deze modules bevatten niet heel veel toelichting. Jacko Meijaard bespreekt hierin, ook in de vorm van video’s, simpelweg wat een domeinnaam is en wat de hosting is. Uiteraard wordt hierin ook besproken wat het belang is van een goede domeinnaam en een stabiele hosting.

SEO

Daarna leer je precies hoe SEO werkt en wat het principe van SEO is. Om je website goed te laten scoren moet je website namelijk gevonden worden in de zoekmachines. 

In module 3 leer je precies wat je moet doen om dat voor elkaar te krijgen. 

 

 

Verdien model toepassen

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing, is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe je een verdienmodel kunt toepassen aan je website. 

In de cursus leer je over verschillende verdienmodellen, maar leer je ook precies hoe het verdienmodel werkt dat Jacko zelf gebruikt voor zijn websites. 

Lijst opbouwen

De volgende module heeft de naam ‘Lijsten opbouwen’ geschreven. In deze module kan je 4 video’s terugvinden waarin alles wordt besproken omtrent email marketing. Denk hierbij aan het opbouwen van een mailcampagne, aan autoresponders en aan software voor de email marketing.

Landingspagina’s

In module 4 ligt de nadruk op landingspagina’s. Ook deze module bevat 4 video’s en hierin wordt duidelijk uitgelegd wat landingspagina’s zijn. Je leert hierin alles over de werking van dergelijke pagina’s, waarom ze handig zijn en hoe je deze zelf gratis aan kunt maken.

Onze mening over de inhoud

Je hebt hierboven kunnen lezen hoe de cursus is opgebouwd. Wat is onze mening over de inhoud van de inhoud? Wel, we zijn behoorlijk positief gestemd. Het is namelijk zo dat er een duidelijke lijn in alle modules en video’s zit. Bovendien zien de video’s er duidelijk uit, legt Jacko Meijaard alles duidelijk uit en bovendien is zijn stem prettig om naar te luisteren.

Wel is het zo dat de inhoud voornamelijk bestemd is voor mensen die net starten met affiliate marketing. Ben jij al enige tijd bezig met affiliate marketing? Dan is het ongetwijfeld zo dat je meerdere dingen al kent, waardoor je redelijk snel door de modules heen kan gaan.

Voor de beginnende affiliate marketeer biedt deze cursus echter een hoop nieuwe lesstof. Doordat alles relatief simpel uitgelegd wordt, is het bovendien goed te volgen. Over de inhoud zelf kunnen we alleen nog melden dat het soms ietwat aan diepte mist. Het zou prettig zijn om op sommige aspecten nog een extra toelichting te krijgen. Wellicht dat dit één van de weinige verbeterpunten is voor de affiliate marketing revolutie.

 

probeer het nu

Is er daadwerkelijk sprake van een revolutie?

Bij het bepalen van een naam voor deze cursus heeft Jacko Meijaard besloten om het woord ‘revolutie’ te gebruiken. Als we in de Dikke van Dale kijken, zien we de volgende definitie voor dit woord staan: plotselinge verandering in de bestaande toestand; algehele ommekeer.

We durven wel onze vraagtekens te zetten bij de bepaling van deze naam. Bij deze cursus is namelijk niet direct sprake van een plotselinge verandering of een algehele ommekeer. Nee, over het algemeen staat er niet bijzonder veel nieuwe informatie in voor de ervaren marketeer. Daarbij komen we weer op het eerder aangehaalde punt: de affiliate marketing revolutie is met name interessant voor mensen die net starten met affiliate marketing.

Maar, dan klopt de naam toch niet helemaal? Dat klopt ook. In onze ogen sluit de naam, Affiliate Marketing Revolutie, niet helemaal aan op de inhoud van de cursus. Daarentegen staat wel dat beginnende marketeers ongelooflijk veel aan deze cursus kunnen hebben. Het is dan ook maar net hoeveel waarde je hecht aan de naam van deze cursus. Het lijkt ons beter om de aandacht te focussen op de inhoud van de cursus. De inhoud is namelijk wel dik in orde, zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Is de cursus het geld waard?

Uiteraard is het wel zo dat je voor deze cursus moet betalen. Dat is dan ook het verdienmodel van één van de bedrijven van Jacko Meijaard. Welk bedrag je voor deze cursus dient neer te leggen? Het gaat om een eenmalig bedrag van € 47,00. Nadat je dit bedrag betaald hebt, krijg je toegang tot de digitale omgeving. In deze digitale omgeving kan je de, hierboven beschreven, modules terugvinden. Vervolgens kan je op je gemakje de verschillende modules doornemen, video’s bekijken en eventueel video’s weer terug kijken.

Rechtvaardigt deze prijs de inhoud? We durven te stellen van wel. Maar, we komen weer met de kanttekening dat de cursus met name voor beginnende marketeers is. Als je een ervaren marketeer bent, is het beter om het geld op zak te houden. De cursus heeft namelijk niet bijzonder veel nieuwe en wereldschokkende informatie. Nee, het is een uitermate handige cursus voor de beginnende marketeer. Voor hen is het absoluut de moeite waard om de 67 euro neer te tellen, waardoor je toegang tot de online omgeving van de Affiliate Marketing Revolutie krijgt.

Onze eindconclusie

In deze review hebben we verschillende aspecten van de cursus van Jacko Meijaard tegen het licht gehouden. We hebben naar de verschillende modules gekeken, we hebben naar het prijskaartje gekeken en we hebben naar de naam van de cursus gekeken. In onze ogen heeft Jacko Meijaard de plank enigszins mis geslagen met het bedenken van de naam voor deze cursus. Er is namelijk geen sprake van een revolutie. Er is echter wel sprake van een uiterst duidelijke en informatieve cursus voor de beginnende marketeer.

Als je een beginnende marketeer bent, is deze cursus absoluut aan te raden. Dat geldt ook als je net wilt gaan beginnen met affiliate. In de Affiliate Marketing Revolutie krijg je min of meer inzicht in alle aspecten van affiliate marketing. Bovendien krijg je handige tools waardoor je voortvarend van start kunt gaan.

Al met al kunnen we concluderen dat het een uiterst nuttige cursus is. Beginnende marketeers kunnen ongelooflijk veel informatie uit de video’s halen. Bovendien zijn de video’s duidelijk en begrijpelijk opgesteld. Al met al hebben we weinig te klagen. Maar, voor ervaren marketeers is het beter om de cursus links te laten liggen.

Ga je van start met de Affiliate Marketing Revolutie? Veel succes!

 

Direct toegang

 

Share This
Verified by MonsterInsights