Affiliate marketing tips 2Ben jij op zoek naar affiliate marketing tips? Ben je net begonnen met affiliate marketing of ben je van plan er mee te beginnen? Dan kun je zeker een aantal tips gebruiken. Affiliate marketing is een mooie manier om geld te verdienen en kan als je er helemaal voor gaat zelfs je hoofdinkomen worden.

Toch zijn er maar weinig mensen die succesvol worden met affiliate marketing en dat komt omdat ze niet weten wat ze moeten doen of simpelweg niet het doorzettingsvermogen hebben. Affiliate marketing is een lange termijn spel. Als jij het wel volhoudt in tegenstelling tot veel van je concurrenten ga jij geld verdienen en zij niet. Hier geven we je een aantal tips.

 

Wat is affiliate marketing

 

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je producten promoot van iemand anders. Het mooie aan affiliate marketing is dat je betaald krijgt op commissie basis.

Telkens als jij ervoor zorgt dat iemand via jouw unieke affiliate link naar de pagina van de aanbieder gaat en het product koopt, ontvang je daarvoor een commissie. De hoogte van deze commissies kunnen verschillen. Soms krijg je tot wel 60% van het aankoop bedrag, en andere keren maar 8%.

Het ligt er dus maar net aan welke producten je gaat promoten hoe veel geld je verdient per verkoop.

 

Waarom jij met affiliate marketing aan de slag moet

 

Affiliate marketing is een manier om voor jezelf te beginnen vanuit huis, zonder dat het je direct veel geld kost. Voor minder dan 100 euro per jaar kun je er al mee beginnen en de inkomsten die je ermee kunt verdienen zijn oneindig.

Het zou dus kunnen zijn dat je na enkele jaren zo’n 3000 euro per maand verdiend terwijl je kosten maar 100 euro zijn.

Een ander groot voordeel van beginnen met affiliate marketing is dat je het oneindig kunt opschalen. Als jij één website hebt die 2000 euro in de maand oplevert, kun je ook 10 van die websites maken en 20.000 euro per maand verdienen.

 

affiliate marketing tips

 

Affiliate marketing tips

 

Met affiliate marketing beginnen is voor de meeste mensen niet zo moeilijk. Toch wordt ruim 90% van de beginners niet succesvol met affiliate marketing en dat komt omdat ze niet doorgaan of niet de juiste weg volgen. Daarom geven we je hier een aantal tips om ervoor te zorgen dat jij meer kans hebt om succesvol te worden.

 

Denk lange termijn

 

Een van de belangrijkste dingen die je moet weten over affiliate marketing is dat het geen manier is om snel rijk te worden. Een van de beste affiliate marketing tips die ik je dan ook kan geven is om vooral lange termijn te denken.

Denk 5 jaar vanaf nu. Maak een plan waar jij over 5 jaar wilt staan en bedenk welke stappen jij moet zetten om dat doel te behalen. Dan kun je pas echt succesvol worden met affiliate marketing.

 

Begin met één project

 

Zo vaak zie ik dat beginners project na project beginnen en geen enkel van deze projecten afmaken. Ze denken dat ze dan al jaren bezig zijn met affiliate marketing maar beginnen praktisch gezien steeds vanaf 0.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je dus een project beginnen en er vervolgens net zo lang mee doorgaan totdat je er verkopen mee realiseert. Tot die tijd heeft het helemaal geen zin om meerdere projecten te starten.

Als je namelijk dingen fout doet bij je eerste project waardoor je geen geld verdient, maak je die zelfde fouten bij alle projecten. Dat is zonde van je tijd.

 

Durf te investeren in goede middelen

 

Als je een eigen bedrijf start wil je toch ook een mooie locatie en kwalitatief goede spullen om mee te werken. Zo werkt het ook als je gaat beginnen met een online business. Ook dan moet je ervoor zorgen dat je een goede website neerzet waarvan de techniek goed is.

Daarnaast zijn er ook nog diverse tools die je kunnen helpen om je succes te vergroten. Deze tools kosten vaak geld maar zijn de investering in de meeste gevallen zeker waard.

 

Doe meer dan je concurrenten

 

Als ik kijk naar de meeste affiliate marketing beginners zie ik dat ze netjes één keer per week nieuwe content maken. Als je sneller succes wilt behalen dan je concurrenten is het belangrijk dat je ook meer doet dan je concurrenten. Probeer daarom vaker in de week een nieuwe update te plaatsen, maar houdt daarbij wel rekening dat de kwaliteit hoog blijft. Meer content is namelijk niet altijd beter.

 

Kijk af bij je Amerikaanse concurrenten

 

In Nederland is affiliate marketing nog niet zo ver ontwikkelt als in Amerika. Daarom raad ik je zeker aan ook eens te kijken naar je Amerikaanse concurrenten om te zien hoe zij het aanpakken.

Zelf heb ik veel van onze Amerikaanse Collega’s geleerd en heeft me dit al vaak een voorsprong gegeven op andere Nederlandse affiliates.

Maar als je nog maar net begint met affiliate marketing raad ik je vooral aan eerst de basis te leren en van daaruit jezelf verder te gaan ontwikkelen. Een goed begin is het halve werk en dat telt nog zwaarder voor affiliate marketing.

 

Affiliate marketing cursus

 

Vaak zie ik bij beginners dat het allemaal zo goedkoop mogelijk moet en dat ze het liefst 0 euro uitgeven om te beginnen. Maar als je serieus bent over het voor jezelf beginnen en echt graag geld wilt leren verdienen met affiliate marketing raad ik je aan toch een kleine investering te doen.

Het is namelijk mogelijk om op een simpele maar effectieve manier de basis te leren van affiliate marketing. Met de affiliate marketing revolutie leer je namelijk stap voor stap hoe jij je eerste website online krijgt en hoe je daarmee succesvol kunt worden.

Als je deze cursus volgt is de kans al veel groter dat je succesvol gaat worden dan wanneer je alles zelf gaat uitzoeken. Benieuwd wat je allemaal leert in deze cursus? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de pagina van de affiliate marketing revolutie.

 

 

AMR

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights