Heb je gelezen over affiliate marketing en ben je van plan om een affiliate website te starten? Dan is het vooral belangrijk om te weten wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je website zo is ingericht dat bezoekers bij je kopen. In dit artikel vertel ik je hoe je een affiliate website kunt starten en waarop je moet letten. Lees verder.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen in ruil voor een commissie. Je zorgt ervoor dat mensen op jouw affiliate link klikken om ze door te verwijzen naar het product dat je promoot.

Dat klinkt heel eenvoudig maar voor veel beginners komt dat moment nooit. Dat komt vooral omdat ze denken dat je niets hoeft te doen om succesvol te worden met affiliate marketing.

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je wel degelijk werk verrichten en komt het allemaal niet vanzelf.

Waarom is een website bij affiliate marketing belangrijk?

Zoals we al zeiden moet je om succesvol te worden met affiliate marketing werk verrichten. De meeste beginners lezen op het internet over passief geld verdienen en denken daarmee dat ze geld verdienen zonder dat ze er ook maar iets voor hoeven te doen.

Passief geld verdienen betekent niet dat het geld zo maar binnenstroomt. In het geval van affiliate marketing betekent passief inkomen dat je meerdere keren betaald kunt krijgen voor werk dat je in het verleden hebt gedaan.

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het een goed idee om een website te starten.

Het is dan de bedoeling dat je met de website bezoekers naar je website trekt, waardoor je de kans krijgt dat mensen op je affiliate links klikken.

Ondanks dat je wellicht kliks zal ontvangen bestaat de kans dat niet veel van die mensen een product via jou zullen kopen.

Het probleem is namelijk dat de meeste mensen niets kopen tijdens hun eerste bezoek aan een website.

Om dus commissies te verdienen moet je al redelijk wat bezoekers naar je website krijgen. Daarnaast is het ook een goed idee om aan de slag te gaan met e-mail marketing zodat je mensen aan je website kunt binden.

Affiliate website starten

Sommige beginners vragen zich af of het mogelijk is om affiliate marketing te doen zonder website. Ondanks dat dit wel mogelijk is, raad ik het sterk af.

Dat komt omdat als je gebruik gaat maken van externe partijen zoals YouTube of Facebook, je nooit eigenaar wordt van je bezoekers.

Eigenlijk werk je dan aan het succes van social media kanalen.

In plaats daarvan kun je beter eerst een website maken en vervolgens social media inzetten om bezoekers naar je website te krijgen.

Een affiliate website kun je het beste maken met WordPress. Dit is een gratis platform waarbij je de mogelijkheid krijgt om je website zo in te richten als je zelf wilt. Hiervoor heb je een domeinnaam en webhosting nodig.

Ook dit kan wel gratis, maar dan kun je van heel veel mogelijkheden die WordPress te bieden heeft, geen gebruik maken.

Als je niet precies weet hoe je een affiliate website moet maken, kun je dit leren met een cursus.

De affiliate marketing revolutie leert je in stappen hoe jij een goede website maakt.

 

Marketing funnels

Bezoekers naar je website

Om succesvol te worden met affiliate marketing is een ding nog veel belangrijker dan een affiliate website starten. Je hebt namelijk veel bezoekers nodig die je website bezoeken om kliks en commissies te verdienen.

In het begin zal je vrijwel geen bezoekers naar je website krijgen. Hiervoor moet je regelmatig content toevoegen aan je website.

In de affiliate marketing revolutie leer je dat je minimaal één keer per week een tekst moet schrijven van ongeveer 1000 woorden.

Dit zorgt ervoor dat je maandelijks steeds meer bezoekers naar je website krijgt en zo meer kans op commissies.

Toch is het helemaal geen slecht idee om meer te doen dan dat. Als je ervoor kiest om één keer per week een tekst te schrijven van 1000 woorden is de kans ook groot dat je langer moet wachten op de resultaten.

Daarom raad ik je aan om 2 of 3 teksten per week te schrijven zodat je sneller meer bezoekers hebt.

Dat is ook precies waarom het in de affiliate marketing revolutie het minimum wordt genoemd.

Geld verdienen met je affiliate website

Als je een affiliate website gaat starten, wil je daar natuurlijk geld mee verdienen. Het is daarom belangrijk om te weten dat het soms wel langer dan een jaar kan duren voordat jij je eerste commissie verdient met een website.

De meeste beginners worden nooit succesvol met affiliate marketing omdat ze geen bewezen strategie volgen en daarbij niet voldoende doorzettingsvermogen hebben om door te gaan.

De enige manier om succesvol te worden met affiliate marketing is door dagelijks te blijven bouwen aan je affiliate website en ervoor te zorgen dat je steeds beter wordt.

Als je door blijft gaan met het plaatsen van content, is de kans groot dat je binnen een jaar je eerste commissie hebt verdient.

Wel is het belangrijk dat je één strategie leert toepassen en je hier ook aan blijft houden. Een goede strategie die veel succesvolle affiliates volgen is de methode van de affiliate marketing revolutie.

Ook geld verdienen op internet?

Affiliate marketing revolutie

Als je een succesvolle affiliate wilt worden, is het belangrijk dat je een goede strategie leert. Zelf heb ik affiliate marketing met de methode van de affiliate marketing revolutie geleerd en verdien ik nu geld op het internet.

Het grote voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat je in een video training wordt voor gedaan hoe je succesvol wordt met affiliate marketing.

Dat betekent dat je het daarna alleen nog maar na hoeft te doen en het hoeft blijven volhouden.

Als je precies doet wat er in de affiliate marketing revolutie voorgedaan wordt, is de kans groot dat jij ook geld gaat verdienen op het internet.

Ben jij benieuwd wat je allemaal leert in de affiliate marketing revolutie en wat er mogelijk is als je deze methode volgt? Lees dan hier het verhaal van Jacko.. Hij is de eigenaar van de cursus.

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights