Op zoek naar een eerlijke review over de Bol masterclass? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. De Bol masterclass is een online training waarbij je leert hoe jij via Bol.com je eigen producten kunt verkopen. Hiervoor hoef je de producten niet zelf in huis te hebben. deze stuur je namelijk rechtstreeks naar het warenhuis van Bol.com.

Dat betekent dat jij alleen maar hoeft te zorgen dat de voorraad goed blijft zodat je klanten kunnen blijven bestellen.

Het systeem dat je leert in de Bol Masterclass review, is exact het systeem dat Jia Ruan ook gebruikt om miljoenen euro’s te verdienen via Bol.com.

Aangezien hij behoorlijk succesvol is geworden in een korte tijd, is het dus een goed idee om te luisteren naar wat hij te vertellen heeft.

 

Wat is de Bol Masterclass precies?

 

De Bol Masterclass is een online training waarin je leert je eigen producten succesvol te verkopen via Bol.com. Je leert hoe je producten goedkoop kunt inkopen bij een leverancier uit bijvoorbeeld China en ze vervolgens voor een hoger bedrag te koop te zetten op Bol.com.

De kans is groot dat jij nog niet wist dat de meeste producten die Bol.com verkoopt, eigenlijk helemaal niet van BOL zijn. De producten zijn van honderden verkopers die zelf eigen producten aanbieden via het platform.

Bol.com zet jaarlijks miljoenen om en daarom is het een goed idee om ervan te leren profiteren.

Dit is ook precies wat de eigenaar van de Bol Masterclass gedaan heeft. Als 20+er verdient hij nu meer dan een miljoen per jaar, terwijl hij weinig tijd kwijt is aan het onderhouden van zijn online bedrijf.

Omdat hij zelf zo veel succes heeft behaald, wil hij het jou ook graag leren. Ondanks dat er al heel wat verkopers actief zijn op Bol.com is het nog steeds goed te doen om ook te starten met verkopen op bol.com. De kans dat je succesvol wordt door het volgen van deze cursus is groot.

 

Wat leer je in de Bol Masterclass?

 

De Masterclass van Jia Ruan oprichter van Unstoppable leert je in stappen hoe jij succesvol een goed product vindt om te verkopen, hoe je het vervolgens plaatst op Bol.com en hoe je zorgt dat er ook daadwerkelijk verkopen gerealiseerd worden.

Na het volgen van de training, heb je een succesvolle webshop via Bol.com en heb je de mogelijkheid om duizenden euro’s per maand te verdienen.

Natuurlijk kun je met geen enkele business binnen een paar dagen duizenden euro’s verdienen. Maar als je het systeem van de Bol Masterclass snapt, is de kans groot dat je in de loop van tijd steeds meer geld verdient.

Naast het hele business gedeelte leer je in de Bol Masterclass ook wat de juiste mindset is om te ondernemen. Niet iedereen heeft het direct in zich om een goede ondernemer te zijn. Daarom helpt Jia je om ervoor te zorgen dat jij bepaalde blokkades bij je zelf laat verdwijnen, zodat je niet meer te stoppen bent.

bol masterclass

 

Door wie wordt de Bol masterclass gegeven?

 

De online training is vooraf opgenomen door Jia Ruan. Hij is een zeer succesvolle internet ondernemer die op 21 jaar al meer dan een miljoen per jaar wist te verdienen via Bol.com. Zijn inspiratie kwam van het Amerikaanse platform Amazon waar duizenden Amerikanen hetzelfde doen.

Zo is Jia Ruan zelf begonnen met het inkopen van producten, om deze vervolgens via Bol.com met winst te verkopen. Zo heeft hij voor zichzelf de methode ontwikkelt die ervoor zorgt dat hij niet veel tijd kwijt is aan het onderhouden van zijn bol.com shop. Dit doet hij door de producten die hij inkoopt rechtstreeks naar het Bol.com warenhuis.

Hierdoor hoeft hij zich niet bezig te houden met het verzenden van de producten, het retourneren ervan en de klantenservice. Dat gebeurt namelijk allemaal via Bol.com.

Het enige dat Jia nog hoeft te doen, is zorgen dat zijn klanten tevreden zijn en dat de producten aangevuld worden als de voorraad bijna weg is.

 

direct uitproberen

 

 

 

online marketing leren

 

Wat zijn de voordelen van de online training?

 

Een van de grootste voordelen van de online training is dat je stap voor stap wordt begeleidt om je eigen shop via Bol.com te maken. Je leert hoe je goede producten kunt vinden om te verkopen, maar ook hoe je ze op de juiste manier presenteert op bol.com.

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat er aandacht is voor het leren ondernemen. Niet iedereen is van zichzelf een ondernemer en durft zo maar een risico te nemen.

Na het volgen van de online training ben jij een geheel ander persoon die wel durft te ondernemen en daarbij ook de risico’s die daaraan verbonden zijn kunt accepteren.

Ook heeft de bol masterclass al heel veel positieve recensies van echte mensen die na de training succesvol zijn geworden op Bol.com. Alleen dat vertelt ons al dat de online training de moeite waard is en dat je er echt succesvol mee kunt worden.

 

Wat zijn de Nadelen van de online training?

 

Een van de grootste nadelen van het programma is dat het relatief duur is om aan te schaffen. Veel online cursussen kosten niet meer dan €100 euro, maar de Bol masterclass kost je bijna 1000 euro.

Je zou kunnen zeggen dat dat veel te duur is voor een online training, maar als je je bedenkt dat je er potentieel een miljoenen bedrijf aan overhoudt is het ineens niet zo veel geld meer.

Daarom is het een goed idee om voor jezelf af te wegen of jij echt van plan bent alles te doen dat nodig is om succesvol te worden. Indien je antwoord daarop JA is, raad ik je aan de cursus te volgen.

 

Voor wie is de training bedoelt?

 

De training is vooral bedoelt voor mensen die een nieuwe manier van online geld verdienen willen leren. De kans is groot dat jij al eens iets hebt verkocht via marktplaats. Dan weet je ook hoe makkelijk je van je oude spullen afkomt.

Stel je eens voor dat je dit x 1000 kunt doen per maand. Niet alleen trekt bol.com veel meer bezoekers dan marktplaats, de producten die je verkoopt zijn nieuwe producten in plaats van gebruikte producten.

Veel mensen kopen liever nieuwe producten dan tweedehands producten. Verkopen via Bol.com is daarnaast ook helemaal niet moeilijk. Zolang je je producten maar zo goed mogelijk weet te beschrijven.

Ook is deze training perfect voor jou als jij op lange termijn een succesvol bedrijf wilt opbouwen. Met deze training is het mogelijk om over een aantal jaar gigantische bedragen te verdienen.

Wel moet je het ervoor over hebben om een lange tijd aan het werk te gaan om je business te laten groeien.

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#1f0ae2″ text_color=”#ffffff” icon=”hand-o-right” url=”https://onlinemarketingmagneet.nl/bol-masterclass-optin” width=”” target=”_self”]Wil Jij Nu Ook De Nieuwe Manier Van Geld Verdienen Leren In Welke Niche Dan Ook[/inbound_button

 

 

Wanneer kan je de training beter niet volgen?

 

Deze cursus is niet voor jou als jij verwacht dat je binnen een maand miljonair wordt. Ook is deze cursus niet voor jou, als jij eigenlijk helemaal geen zin hebt om aan de slag te gaan voor je eigen bedrijf.

Je kunt namelijk geen eigen bedrijf opbouwen zonder daarvoor het nodige werk te doen. Gelukkig wordt je in de training goed geholpen om de juiste mindset te krijgen, zodat jij je kans op succes vergroot.

Deze cursus is daarnaast ook niet voor jou als jij niet bereid bent om geld te investeren in jezelf. Zoals al eerder benoemd is de cursus niet goedkoop, maar wel heel waardevol en het geld zeker waard.

 

Hoe is de beoordeling van deze training?

 

Over het algemeen lees je alleen maar positieve beoordelingen op het internet. Vrijwel iedereen die de training gevolgd heeft, is er zeer te spreken over.

Er zijn enkele negatieve beoordelingen te vinden die vooral gaan over de hulp die mensen krijgen tijdens de cursus. Ze vonden dat ze niet goed genoeg geholpen werden en zijn niet succesvol geworden.

Als je start met de online training is het belangrijk om te weten dat jij verantwoordelijk bent voor je succes. Als jij niet het werk doet dat nodig is, zal je nooit succesvol worden.

Door alle stappen uit te voeren die je in de training leert, is de kans groot dat je wel succesvol wordt. Dan heb je helemaal niet zo veel hulp nodig en is het lesmateriaal in de cursus voor jou genoeg.

 

 

 

Starten met de Bol Masterclass

 

Ben jij wel een persoon die er 100% voor gaat en niet opgeeft als het even tegen zit? Wil jij wel een succesvolle online onderneming en ben je bereid daar alles voor te doen? Dan is het zeker een goed idee om aan de slag te gaan met de Bol Masterclass.

Om je direct kennis te laten maken met Jia Ruan en zijn training, mag je via deze website eerst een gratis online training volgen. Zo weet je direct wat je kunt verwachten als je start met verkopen op bol.com en kom je na de tijd niet met verrassingen te staan.

Alleen het feit dat jij deze pagina hebt gevonden betekent al dat je op zoek bent naar iets nieuws. Je wil een nieuwe manier van leven voor jezelf creeren en dat is mogelijk. Zolang je maar een goede mentor hebt en een bewezen strategie.

Die mentor en een bewezen strategie heb je gevonden als je aan de slag gaat met de bol masterclass.  Klik hier om direct met de training te starten. 

 

 

 

Nu aanmelden

 

 

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights