affiliate programma van builderallHeb je gelezen over Builderall en heb je gezien dat je echt hele mooie website kunt maken met Builderall? Dan heb je vast gehoord dat Builderall een van de makkelijkste systemen is om je eigen website mee te maken.

Builderall maakt namelijk gebruik van een eigen builder genaamd Cheetah Builder. Dit is een Drag- en drop builder waarmee je met gemak je eigen website in elkaar zet precies zoals je wilt.

In dit blogbericht gaan we dieper in op de Cheetah Builder en vertel ik je de ins- en outs van de builder.

Wat is Builderall precies?

Als je op zoek gaat naar methodes om je eigen website te maken kom je direct een heleboel manieren tegen. Je kunt Joomla gebruiken, WordPress, WIX, maar ook Builderall. Builderall is een online marketing platform dat je alle mogelijkheden geeft om je business te laten groeien. Daar hoor natuurlijk ook het maken van een website bij.

Naast de Cheetah Builder waarmee je websites in elkaar kunt zetten biedt Builderall ook nog heel veel andere online marketing tools.

Als je van plan bent om een website te maken, waarmee je uiteindelijk ook geld zou willen verdienen is het met alle tools die Builderall biedt, zeker aan te raden om Builderall te overwegen.

Waarom zou je kiezen voor Builderall?

Zoals ik al aangaf zijn er natuurlijk veel verschillende platforms om je website mee te maken. De reden waarom het vooral een goed idee is om voor Builderall te kiezen is dat je met Builderall alle belangrijke tools voor je website bij de hand hebt.

Als je bijvoorbeeld zou kiezen voor een WordPress website, moet je alle tools vaak nog apart downloaden en kun je vaak lang niet zo makkelijk een website in elkaar zetten als met de Cheetah Builder.

Met de Cheetah Builder maak je websites letterlijk in een handomdraai en kun je zelfs gebruik maken van goede templates die helemaal klaar zijn voor gebruik.

De Cheetah Builder van Builderall

Om een website te kunnen maken met de Cheetah builder heb je natuurlijk een Builderall website nodig. Die kun je na het aanmelden bij Builderall makkelijk maken.

Als je eenmaal een nieuwe website hebt gemaakt krijg je direct al de keuze of je wilt starten met een lege template of een vooraf gemaakte template. Als je voor het eerste kiest, begin je helemaal vanuit niets en als je voor het tweede kiest kun je kiezen uit vooraf gemaakte templates.

Als je de keuze hebt gemaakt kom je direct in de Cheetah Builder. Met deze builder kun je alle onderdelen van de template die je hebt gekozen, met gemak aanpassen door het betreffende element aan te klikken en zo je gewenste aanpassingen te doen.

Wat je vaak ziet bij Drag en drop builders is dat door de builder de website heel traag wordt. Toch is dat bij Builderall helemaal niet het geval en blijft de website snel werken ondanks dat je met een drag en drop builder werkt.

Ook is het met de Cheetah Builder heel makkelijk om je eigen call-to-action knoppen toe te voegen of banners te maken.  Stel dat je een afbeelding wilt toevoegen aan een call to action, kun je die met gemak uploaden en helemaal naar je eigen grootte aanpassen.

Het zelfde geldt voor de tekst, de call to action knop en zelfs de achtergrond afbeelding. Als je nog nooit een website hebt gemaakt, is zeker de Cheetah Builder van Builderall de moeite waard om te proberen.

 

builderall cheetah builder

5 tips voor het maken van je eigen website met de Cheetah Builder

Als je aan de slag gaat met de Cheetah builder om je eerste website te maken, dan komt er ondanks het gemak natuurlijk veel op je af. Om je direct op weg te helpen geef ik je graag nog een aantal tips die het makkelijker maken om je eerste website te maken met Builderall en de Cheetah Builder.

1.      Builderall heeft een kennisbank aan informatie

Als je voor het eerst begint met een Builderall website is het goed om te weten dat Builderall een complete kennisbank heeft waar je terecht kunt met alle vragen over je Builderall website. Het platform heeft zelfs een complete guide met video’s gemaakt die je laat zien hoe je bepaalde dingen doet. Als je iets even niet weet is de kans groot dat je daar de oplossing vindt.

2.      Maak gebruik van de kant- en klare templates

Je eerste website maken met Builderall is natuurlijk al best makkelijk, maar toch raad ik je aan om voor je eerste website een kant- en klare template te gebruiken. Zo wordt het makkelijker om een website te maken dat bij je past en leer je zo alle functies van de Cheetah builder zodat het later met een blanke template makkelijker wordt.

3.      Ontdek ook de andere functies van Builderall

Naast de Cheetah Builder heeft Builderall natuurlijk ontzettend veel functies en tools die je kunt gebruiken voor je website. Als je eenmaal weet hoe de Cheetah Builder werkt, raad ik je zeker aan om ook aan de slag te gaan met de andere functies van Builderall. Zo zet je met gemak een ijzersterke website neer.

Aan de slag met Builderall

Ben je van plan om een website te maken? Dan raad ik je absoluut aan om voor Builderall te kiezen. Met de Cheetah Builder is een eigen website zo gemaakt dankzij de kant- en klare templates en de Drag- en drop builder. In mijn ogen steekt Builderall er met de Cheetah Builder ver boven uit als ik de builder vergelijk met andere Drag- en drop Builders.

Daarnaast is het natuurlijk ook heel interessant dat Builderall je het complete pakket geeft. Builderall geeft je namelijk alle tools die je nodig hebt om een succesvolle website neer te zetten.

Ook is het goed om te weten dat zelfs met alle extra functies die je bij Builderall krijgt, het nog steeds een van de goedkoopste oplossingen is voor het maken van je eigen website.

 

 

Ga daarom vandaag nog aan de slag met Builderall

Share This
Verified by MonsterInsights