BUILDERALL REVIEW
2019 NEDERLANDS

Als je op zoek gaat naar een manier om meer te verkopen met je website kom je al snel bij allerlei verschillende marketingtools uit. Je hebt een tool nodig om e-mailadressen te verzamelen, een tool om een sales funnel te maken en een hosting provider voor je website. Naast dat het niet handig is dat dit allemaal los van elkaar staat kost het vaak ook veel geld. In dit blogbericht maak je kennis met Builderall een alles in een pakket die vaak ook nog een goedkoper is. Hier lees je mijn Builderall review Lees verder.

BUILDERALL REVIEW: WAT IS BUILDERALL?

Builderall is een platform waarmee je binnen één platform de beschikking hebt over verschillende marketingtools. Als ervaren marketeer weet ik dat het best vervelend kan zijn als niet alle tools goed met elkaar samen lopen. Dat is het probleem dat Builderall oplost.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn binnen het platform kan het in het begin een beetje moeilijk lastig maar als je er eenmaal aan gewend bent is het een stuk makkelijker dan alle systemen los van elkaar gebruiken. In deze Builderall review lees je wat je nou precies kunt met Builderall.

WAARVOOR KUN JE BUILDERALL GEBRUIKEN?

Een van de eerste mogelijkheden die je krijgt als je aan de slag gaat met Builderall is dat je het kunt gebruiken als webhosting provider. In vergelijking tot andere hostingproviders is Builderall een stukje goedkoper omdat je niet alleen voor de hosting betaald maar voor het hele pakket.

Als je vervolgens aan de slag gaat met Builderall zie je direct dat je er werkelijk alles mee kunt. Builderall heeft de volgende tools:

Site builder tools

Sales funnels

Email marketing

Webinar creator

Video tools

Cursus creator

SEO tools

Social proof tools

Analytics tools

Dit is nog maar een kleine beschrijving van wat er allemaal mogelijk is. Als je wilt weten waar je Builderall nog meer voor kunt gebruiken raad ik je aan eens op de website van Builderall te kijken. De lijst lijkt oneindig.

BUILDERALL REVIEW: PRODUCT LAUNCH FUNCTIE

Wat vooral heel mooi is aan Builderall is dat je het kunt gebruiken voor een product launch. Als je van plan bent om een nieuw product te gaan lanceren kun je met Builderall zorgen dat alles geregeld is voordat de launch van start gaat.

Vaak komen marketeers dingen tegen tijdens de launch waarop ze niet gerekend hadden. Met Builderall is dat verleden tijd.

BUILDERALL REVIEW: HET DASHBOARD

Zodra je bent ingelogd bij het Builderall platform kom je direct terecht in je dashboard. Hier kun je aan de linkerkant kiezen uit de volgende categorieën:

  • Builders
  • Mailingboss
  • design
  • Video’s
  • Apps
  • Webinar
  • Marketplace

DE BESTE EIGENSCHAPPEN VAN BUILDERALL

Het mooiste aan Builderall vind ik dat het vooral heel overzichtelijk is. Vanaf je dashboard weet je snel waar je naartoe moet om bepaalde dingen te kunnen doen. Als je bijvoorbeeld met de lay-out van je website aan de slag wilt kun je hiervoor naar builders gaan. Het builder platform van Builderall lijkt een beetje op WIX of Elementor. Een drag & drop builder die makkelijk in gebruik is.

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor email marketing met mailingboss echt geweldig. Als je nu gewend bent aan Mailchimp of Aweber, heb je Mailingboss nog niet gezien. Ook hier heb je oneindig veel mogelijkheden betreft het design van je e-mails. Daarnaast krijg je de eerste 10.000 subscribers gratis en hoef je tot die tijd niet extra te betalen voor de mailing service.

Met Mailingboss kun je persoonlijke e-mails schrijven, Automation campagnes maken en daarbij gebruik maken van allerlei thema’s

Video creator is een tool die me een beetje doet denken aan de YouTube creators tool. Alleen dan veel uitgebreider. Hiermee kun je namelijk je complete video’s editen en zo aanpassen als je zelf wilt.

BUILDERALL REVIEW: MOBILE APP CREATOR

Een van de meest bijzondere dingen die ik ben tegengekomen bij Builderall is dat je een app kunt maken voor zowel Android als IOS. Normaal betaal je veel geld voor het laten maken voor een app.

Maar bij Builderall zit dat gewoon bij de prijs in. De meeste mensen consumeren tegenwoordig content via een mobiele telefoon. Ondanks dat mobile website versies steeds beter worden, zijn apps nog steeds vele malen beter.

Als je met Builderall aan de slag gaat kun je voor je website dus een app maken. Ook kun je hiermee natuurlijk gewoon gebruik maken van de drag & drop builder en heb je vrijwel geen technische kennis nodig.

 

BUILDERALL REVIEW: SEO OPTIMALISATIE

Bij Builderall is SEO optimalisatie standaard gemaakt op het hoogste niveau. Alle factoren waaraan je website moet voldoen om goed te scoren in de zoekmachines zijn inbegrepen. Waar je bij WordPress bepaalde dingen nog zelf moet doen is dat bij Builderall compleet automatisch.

Hierdoor hoef je er niet over na te denken waar je allemaal rekening mee moet houden als je gevonden wilt worden in de zoekmachines. Het enige waar jij je dan nog op hoeft te focussen is het design van je site, de marketing en content.

WAT MAAKT BUILDERALL ZO SPECIAAL?

Builderall is een bedrijf die veel research heeft gedaan naar verschillende marketingtools en houdt zich ook bezig met het verbeteren van marketing processen zodat klanten daar het meeste voor terug krijgen.

Daarnaast zijn ze ook serieus concurrerend in de prijs omdat je voor alle tools die je bij Builderall kunt gebruiken al snel meer dan 100 euro zou betalen als alle tools bij een andere provider zou aanschaffen.

Builderall laat weten dat het niet uitmaakt in welke niche je zit. Het platform is voor iedereen geschikt. Alle marketing tools die je nodig hebt om succesvol te kunnen verkopen op het internet kun je gebruiken.

Er zijn diverse casestudies te vinden op het internet waarbij ondernemers een online business hebben opgezet door gebruik te maken van Builderall en tegelijkertijd via WordPress. Wat direct naar voren kwam is dat de website die gemaakt werd met Builderall het direct al veel beter deed in de zoekmachines, en dankzij de vele tools veel sneller conversies binnenkreeg.

In het begin lijkt Builderall duur. Maar als je ziet hoe veel sneller je dat geld terug kunt verdienen met de juiste tools, wil je daarna niets anders meer.

Het enige nadeel bij Builderall is dat je het niet kunt toepassen op een bestaande website. Om Builderall te kunnen gebruiken moet je het complete pakket bestellen en dus ook beginnen met een nieuwe website.

Maar als je van plan bent om een nieuwe project te starten raad ik je zeker aan om dat met Builderall te doen.

WAAROM JE ZOU BEGINNEN AAN BUILDERALL

Builderall beloofd dat als je gebruik gaat maken van dit platform je meer sales gaat genereren met minder moeite. Het maakt daarbij niet uit welk product je promoot. Je kunt in 3 stappen makkelijk aanmelden en je hebt het programma binnen een korte tijd onder de knie.

Omdat je gebruik maakt van al deze tools, heb je een voorsprong op veel van je concurrentie die deze mogelijkheden niet hebben.

 

DE VOORDELEN VAN BUILDERALL

Goede klantenservice

Alle extra plug-ins zijn gratis

Multifunctionele website builder

Makkelijk in gebruik

Meer dan 26 verschillende marketingtools

Mogelijkheid om je eigen app te maken

Standaard een SSL-certificaat

NADELEN VAN BUILDERALL

Weinig opties om je blog te customizen

Soms werkt de drag & dropbuilder niet goed

Geen live chat klantenservice

Ondanks dat er enkele nadelen zijn bij het gebruik van het platform is het nog steeds een echte aanrader. Je kunt er werkelijk alles mee zonder enige technische kennis.

STARTEN MET BUILDERALL

Als je op zoek bent naar een totaal oplossing om je website te maken en direct de SEO en marketing goed te doen, is Builderall een goede keuze. Met dit platform kun je werkelijk alles doen vanaf een centrale plek. In deze Builderall review hebben we je daar al het een en ander over verteld.

Daarnaast scheelt het je veel geld als je alles bij één platform onderbrengt. Als je bijvoorbeeld een WordPress website maakt ben je al snel honderden euro’s kwijt aan alle extra tools.

Builderall is de perfecte tool als je voor het eerst gaat beginnen met een website. Je hebt vrijwel geen technische kennis nodig om ermee aan de slag te gaan.

Ook voor gebruikers die al wel veel ervaring hebben met een website, is Builderall een goede keuze door de vele mogelijkheden in tools.

Builderall is een totaaloplossing voor je online marketing en het bespaard je direct veel tijd en geld. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om nog meer inkomsten te genereren omdat je hele website optimaal samenwerkt met alle tools.

Ben jij benieuwd of Builderall iets voor je is? Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van Builderall. Hier krijg je nog meer uitgebreide informatie en video’s zodat je een goede afweging kunt maken.

Voor ons is Builderall een tool die we zeker gaan gebruiken. Zo nemen we een grote voorsprong op de concurrentie.

Wil je na het lezen van deze Builderall review het platform eerst wilt uitproberen bestaat er de mogelijkheid om een gratis probeerversie te gebruiken. Hiermee kun je kennismaken met Builderall en dan later als nog beslissen of je ermee door wilt gaan.

Share This
Verified by MonsterInsights