affiliate programma van builderallHoe krijg je een Builderall website bovenaan in Google?

Hoe krijg je een Builderall website bovenaan in Google? Ben je vol goede moed gestart met Builderall? Dankzij dit online platform heb je ongetwijfeld in een kort tijdsbestek een prachtige website kunnen ontwikkelen. Als de website eenmaal live staat, is het zaak om de website zo hoog mogelijk binnen Google te krijgen. Je moet namelijk veel bezoekers gaan trekken; de organische bezoekers trek je aan met behulp van hoge rankings binnen Google.

Je bent echter niet de enige die bovenaan in Google wilt komen te staan. Op de relevante zoektermen heb je ongetwijfeld zware concurrentie. Deze concurrentie kan je gelukkig op meerdere manieren verslaan. Hierbij kan je gebruik maken van verschillende hulpprogramma’s binnen Builderall, maar je kunt ook op andere manieren hiermee aan de slag. De belangrijkste mogelijkheden hebben wij in dit artikel samengevat. Na het lezen van dit artikel weet je dus exact hoe je jouw Builderall website hoog in Google kunt krijgen.

Waarom is een hoge Google ranking gewenst?

Voordat we de diepte induiken, willen we eerst antwoord op bovenstaande vraag geven. Waarom is een hoge Google ranking zo gewenst? Nou, dat heeft met name met de mogelijkheden van Google te maken. Als jij op zoek naar specifieke informatie bent, ga je hiervoor hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van Google. Je typt jouw vraag in en je krijgt direct alle zoekresultaten voorgeschoteld. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat veel mensen voor één van de drie bovenste zoekresultaten kiest. Als jij op één van deze posities kan komen te staan, ga je dus veel nieuwe bezoekers op jouw website verwelkomen.

 

Met een hoge ranking binnen Google ga je simpelweg meer bezoekers naar jouw website trekken. Deze bezoekers kan je vervolgens omzetten tot nieuwe (betalende klanten) of je kunt de bezoekers op de verkeerde manier informeren. De kans dat je in het vervolg nogmaals de bezoekers op jouw website mag verwelkomen, is hierdoor onwijs groot.  Met een hoge ranking kan je dus flink gaan werken aan jouw bezoekersaantallen!

Hoe kan je een hoge ranking verkrijgen?

Om antwoord op deze vraag te geven, is het goed om even naar het algoritme van Google te kijken. Het algoritme van Google is één van de meest geavanceerde technologieën ter wereld. Niemand weet exact hoe dit algoritme werkt, maar het is wel een feit dat dit algoritme waarde geeft aan allerlei websites. Welke waarde dit is, is afhankelijk van de manier waarop je jouw website opgebouwd hebt. Google kijkt hierbij onder andere naar de techniek van jouw website, de snelheid van jouw website, de content op jouw website en de hoeveelheden links op het internet die naar jouw website verwijzen.

 

Door met zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan de slag te gaan, kan je prima rankings gaan verkrijgen. Je kunt hoog binnen Google komen te staan door de juiste activiteiten te ondernemen. Welke activiteiten dat zoal zijn, bespreken we graag hieronder. We hebben namelijk enkele tips voor jou op een rijtje gezet.

 

Drag en drop site builder pixel perfect 2

Tip 1: Zorg voor een perfecte snelheid

Als je met Builderall een website hebt gemaakt, heb je dit waarschijnlijk onwijs snel voor elkaar gekregen. Als een bezoeker op jouw website komt, wilt hij/zij ook op een onwijs snelle manier van deze website gebruiken maken. Bezoekers willen niet wachten totdat de pagina geladen is. Nee, de pagina moet direct geladen zijn. Niet alleen bezoekers, maar ook Google hecht hier veel waarde aan. Onze eerste tip is dan ook om de snelheid van jouw website continue te optimaliseren. Het is mogelijk om dit via Builderall te doen, maar je kunt op het internet ook nog andere handige tips vinden.

Tip 2: Zorg continue voor nieuwe content

Een bezoeker komt niet zomaar op jouw website terecht. Nee, deze bezoeker wil bepaalde informatie vinden of hij/zij wilt een bepaalde aankoop doen. Het doel van elke website moet dan ook zijn dat je jouw bezoeker snel én goed weet te informeren. Dit kan je voor elkaar krijgen door continue nieuwe en waardevolle content te plaatsen. Niet alleen de bezoekers vinden dit leuk, maar ook Google hecht hier veel waarde aan. Het algoritme van Google heeft immers direct door dat jouw website waardevolle content bevat. Daar krijg je een bepaalde waarde voor. Des te meer waardevolle content je gaat plaatsen, des te hoger de waarde wordt. Google gaat hierdoor jouw website steeds hoger inschatten en dat heeft positieve gevolgen voor de ranking van jouw website binnen Google.

Tip 3: Ga met e-mailmarketing & social media marketing aan de slag

Heb jij enig idee waar ongeveer alle consumenten zich elke dag mee bezig houden? Juist, dat is met hun e-mail en/of met hun social media kanalen. Hier liggen dus onwijs veel mogelijkheden om veel bezoekers naar jouw website te trekken. Bovendien kan je via e-mailmarketing & social media marketing een betere ranking binnen Google verkrijgen. Je kunt hiermee namelijk de autoriteit van jouw website verhogen en dat gaat uiteindelijk voor een hogere ranking binnen Google zorgen. Bijkomend voordeel is dat deze vormen van online marketing grootschalig in te zetten zijn en tamelijk voordelig zijn. Je kunt dus voor een minieme investering al de vruchten gaan plukken.

Tip 4: Bewaar het geduld

Jouw Builderall website heeft niet zomaar een hoge ranking binnen Google te pakken. Nee, het is een lange web vol met obstakels én concurrentie. Jouw concurrenten zitten namelijk ook niet stil en zijn mogelijk ook met bovenstaande tips aan de slag gegaan. Ons laatste tip is dan ook om altijd geduld uit te oefenen. Je moet simpelweg geduld hebben voordat je uiteindelijk de hoge rankings binnen Google weet te verkrijgen. Heb je deze hoge rankings verkregen? Dan kan je verder gaan bouwen aan het succes van jouw Builderall website!

Bonustip: Ga aan de slag met Builderall

Tot slot hebben we nog één laatste tip: maak gebruik van de verschillende tools binnen het online platform van Builderall. In dit online platform vind je meerdere (marketing) tools waarmee je jouw website verder kunt optimaliseren. Meld je dus direct aan voor Builderall, kies het gewenste pakket, maak jouw Builderall website aan en ga aan de slag met al deze tools!

Share This