is builderall een goede website builderBuilderall website ontwikkelen

Ben je van plan om een eigen website te maken? Dan zijn daarvoor tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is om een website te ontwikkelen met Builderall.

Een van de beste manieren om een eigen website te ontwikkelen is met  Builderall. Om een website te maken met Builderall kun je met een drag- en drop builder je eigen website in elkaar zetten. Ook kun je met gemak gebruik maken van kant- en klare templates die je alleen nog maar naar eigen wens hoeft aan te vullen.

In dit blogbericht lees je meer over het ontwikkelen van een Builderall website, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je met Builderall aan de slag gaat.

 

Wat is Builderall?

Builderall is een online platform die je de mogelijkheid geeft om je eigen website te maken zonder dat je daarvoor enige technische kennis nodig hebt.

Het enige dat je nodig hebt is wat creativiteit en je kunt direct aan de slag met het maken van je eigen succesvolle Builderall website.

Naast het maken van een website kun je met Builderall nog veel meer goede dingen doen.

Zo heeft Builderall een eigen email marketing software genaamd Mailing Boss en kun je via het Builderall platform gemakkelijk gebruik maken van ander marketing tools zoals een Chatbot.

Bekijk hier direct alle functies van het Builderall Platform

 

Wat zijn de voor- en nadelen van Builderall?

Als je aan de slag gaat met Builderall heeft dat natuurlijk een heleboel voordelen. Een van de grootste voordelen van Builderall is dat je alle marketing tools die je nodig hebt om succesvol te worden op één plek. Dat betekent dat je niet meer allerlei tools hoeft aan te schaffen om goed aan de slag te gaan met online marketing.

Ook is het gebruik van Builderall over het algemeen een stuk goedkoper dan wanneer je alle tools die je bij Builderall kunt gebruiken apart zou moeten kopen.

Hoewel ik zelf zeer enthousiast ben over Builderall, komen bij alle voordelen ook altijd wat nadelen.

Zo vind ik zelf dat Builderall niet altijd het snelste platform is. Dat betekent dat je website soms wat langzaam reageert. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat alle functies van Builderall goed werken en merk ik dat Builderall nog volop in ontwikkeling is.

Toch is Builderall ondanks de nadelen een ontzettend goed platform en kun je voor al je marketing doeleinden bij hen terecht.

hoe-pas-je-een-website-met-builderall-aan

Hoe maak je een website met Builderall?

Om een website te kunnen maken bij Builderall is het belangrijk om eerst een account te maken. Als je eenmaal bent ingelogd in het dashboard kun je eigenlijk al direct aan de slag met de Cheetah Builder. Dit is de Drag- en drop builder van Builderall die je met gemak je eigen website laat maken. Over de Cheetah Builder hebben we ook een blog geschreven.

Om je website daadwerkelijk live te krijgen heb je twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om een sub domein te gebruiken van Builderall. Dit zit bij Builderall inbegrepen.

Toch is het een beter idee om je website te maken met een eigen domeinnaam en die te koppelen aan je website. Hoe je dit doet lees je precies op de website van Builderall aangezien zij voor alle functies van hun website uitgebreide handleidingen hebben geschreven.

Als je eenmaal je domeinnaam hebt gekoppeld is je website dus direct live. Het maakt daarbij niet uit of je website al helemaal klaar is of nog niet, er komen in de beginfase toch nog niet direct bezoekers naar je website.

Als je een mooie website hebt gemaakt met de Cheetah Builder of een van de kant- en klare templates hebt gebruikt van Builderall, is je website klaar voor gebruik.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het toevoegen van een blogpagina. Ook dat legt Builderall je uit in een van hun tutorials.

Met een blogpagina ga je dan aan de slag om goede content te schrijven, zodat er in de loop van tijd steeds meer bezoekers naar je website zullen komen.

 

Wat zijn de kosten?

Hoewel het gebruik van Builderall helemaal niet duur is, komen er natuurlijk wel kosten bij kijken. Om gebruik te maken van Builderall moet je een maandelijks bedrag betalen. Afhankelijk van welk pakket je kiest betaal je een bepaald bedrag.

Builderall heeft 5 verschillende  pakketten namelijk:

  1. Free
  2. Builder
  3. Marketer
  4. Essentials
  5. Premium

Bij het gratis pakket kun je niet je eigen domein registreren en alleen maar gebruik maken van een sub domein van Builderall.

Bij het Builder pakket kun je tot 3 domeinnamen toevoegen en dus ook 3 websites maken.

Bij het Marketer pakket mag je 5 website maken, tot 5000 email adressen verzamelen met Mailingboss en krijg je in plaats van bij de andere 2 bovenstaande pakketten 5 GB schijfruimte in plaats van 3.

Bij het Essentials pakket kun je tot 10 websites maken, 15000 email adressen verzamelen en krijg je maar liefst 10 GB aan schijfruimte toegewezen.

Als laatste is er ook nog een premium pakket waarbij je tot 15 websites kunt maken, zo veel email adressen kunt verzamelen als je zelf wilt, krijg je ook 10 GB aan schijfruimte toegewezen, kun je andere lijsten importeren naar Builderall en wordt je lid van de funnel Club waarmee je funnels kunt maken om je sales te vergroten.

Zelf ben ik groot voorstander van Builderall Premium, omdat je hiermee over echt alle functies beschikt dat Builderall te bieden heeft. Hoewel het iets meer kost dan de andere pakketten, is de kans ook veel groter dat je het bedrag snel terug zal verdienen.

 

Starten met Builderall

Als je aan de slag wilt gaan met je eigen Builderall website is het goed om te weten dat je Builderall  gratis mag proberen. Je krijgt dan gratis toegang tot het premium pakket van Builderall. Je kunt na het proberen van Premium nog besluiten welk pakket je neemt, maar het premium pakket is een absolute aanrader.

 

Klik op de link en probeer Builderall nu gratis>>

 

Share This
Verified by MonsterInsights