google-site-verification: google121dce2f19ed9d5d.html
Beste website cms(content mangement systeem) voor jouw website -
16403
post-template-default,single,single-post,postid-16403,single-format-aside,has-ilcc-banner,ilcc-style-top,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid

Beste website cms(content mangement systeem) voor jouw website

Beste cms website

Beste website cms(content mangement systeem) voor jouw website

Wat zijn affiliate campagnesBeste website CMS? Je hebt tegenwoordig meer dan genoeg mogelijkheden als je graag een nieuwe website wenst te hebben. Je kunt er voor kiezen om een webdesignbureau in te schakelen, om een freelancer in te schakelen of om zelf aan de slag te gaan. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan. Waarom die keuze gemaakt wordt? Dat heeft eigenlijk met twee facetten te maken.

Allereerst is het tegenwoordig super makkelijk om zelf een website te maken. Je kunt gebruik maken van verschillende systemen, waardoor je eigenlijk geen technische kennis nodig hebt. Dat was enige tijd geleden nog compleet anders, aangezien je toen echt verstand van html en dergelijke moest hebben. Dat is tegenwoordig dus compleet anders, met dank aan verschillende programma’s en Content Management Systemen.

Een andere reden is terug te vinden in het kostenplaatje. Als je een website door een externe partij laat maken, moet je rekening houden met de nodige kosten. Je bent al snel minimaal enkele honderden euro’s kwijt voor het laten maken van een website. Door zelf je website te maken, kan je al voor enkele euro’s klaar zijn. Daarbij moet je uiteraard wel de nodige tijd investeren in het maken van de website; daar moet je wel goed rekening mee houden.

Heb je voor jezelf besloten dat je graag zelf een website wenst te maken? Dan is het onwijs belangrijk om hier de juiste stappen voor te ondernemen. De eerste stap heeft eigenlijk betrekking op het Content Management Systeem dat je gaat gebruiken. In dit artikel bespreken we wat een CMS is en wat de beste website CMS is. Na het lezen van dit artikel weet je exact voor welk CMS jij het beste kunt kiezen!

Wat is een Content Management Systeem?

Wellicht vraag je je nu nog af wat een Content Management Systeem precies is. Nou, een CMS is een webapplicatie waarmee je zelf op het internet documenten en gegevens kunt plaatsen. Wat betekent dit concreet? Dat je met een dergelijk programma zelf teksten en afbeeldingen op je website kunt plaatsen. Je kunt zelf nieuwe pagina’s toevoegen, je kunt zelf een poll toevoegen en je kunt zelf een video op je website plaatsen. Eigenlijk alles wat je op een website ziet, kan geplaatst worden met behulp van een Content Management Systeem.

Door de jaren heen is het maken van een website steeds populairder geworden. Meer en meer mensen kiezen er immers voor om zelf de handjes uit de mouwen te steken. Mede hierdoor is ook het aanbod van verschillende Content Management Systemen flink omhoog geschoten. Tot op de dag van vandaag hebben niet al te veel van deze systemen écht succes weten te behalen. In onze ogen zijn er slechts twee systemen die de titel ‘Beste website CMS’ mogen krijgen; over die twee systemen lees je hieronder nog iets meer informatie.

 

Wat is het beste CMS voor affiliate marketing?

 

De twee beste website Content Management Systemen

Zoals hierboven gezegd; er zijn twee systemen die wat ons betreft aan alle wensen voldoen. We hebben het daarbij over WordPress en over Builderall. De eerst genoemde klinkt misschien bekend bij je in de oren, terwijl dat bij de laatst genoemde misschien niet het geval is. Dat kan goed kloppen. WordPress is namelijk al jarenlang onwijs populair in ons land, terwijl Builderall voornamelijk op andere continenten onwijs populair is. Met name in Amerika en Canada wordt dit systeem door onwijs veel mensen gebruikt. Het bedrijf heeft echter besloten om ook de overstap naar Europa te willen maken; mede daarom hebben wij ook ervaring met dit Content Management Systeem.

Deze twee systemen hebben beide hun voor en tegens. Hieronder bespreken we in het kort deze twee systemen, waarbij we uiteraard de belangrijkste voor- en nadelen benoemen. We trappen af met het systeem uit Amerika; Builderall.

Builderall

Het Content Management Systeem van Builderall is niet zomaar een CMS. Nee, dit CMS maakt onderdeel uit van een uitgebreid digitaal platform. Dit volledige platform staat bekend onder de naam ‘Builderall’ en biedt onwijs veel mogelijkheden. Via dit platform kan je niet alleen jouw eigen website maken en content op je website plaatsen, maar ook een eigen logo maken, een compleet CRM systeem maken en een complete sales funnel maken. Hoe dit mogelijk is? Nou, in het systeem zijn allerlei marketingtools en overige tools ingebouwd.

Door van deze tools te gebruiken, kan je jouw website op een zeer prettige manier opbouwen. Je kunt moeiteloos content toevoegen, je kunt afbeeldingen aan je website toevoegen en je kunt moeiteloos jouw website uitbreiden met (meerdere) nieuwe pagina’s. Met dank aan de verschillende marketingtools is het vervolgens ook direct mogelijk om je website meer waarde mee te geven. Daardoor komt je website hoger in Google te staan, krijg je meer bezoekers en kan je dus ook meer geld gaan verdienen.

Onder aan de streep brengt Builderall absoluut enkele voordelen met zich mee. In onze ogen is het een uiterst prettig Content Management Systeem, maar het is ook nog eens een systeem met vele andere handige tools. Al met al echt een aanrader!

WordPress

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 33% van de nieuwe websites met WordPress gemaakt worden. Dit Content Management Systeem is behoorlijk simpel te bedienen, vereist geen technische kennis en biedt onwijs veel mogelijkheden. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je veel plug-ins nodig hebt als je echt een uitgebreide website op wilt starten. Voor die plug-ins moet je, in sommige gevallen, een bedrag neertellen. Het maken en aanpassen van een website met WordPress is dus niet in alle gevallen volledig gratis.

Feit is wel dat het WordPress CMS onwijs prettig werkt, snel is en je dus talloze mogelijkheden biedt. Het is met dit systeem een fluitje van een cent om een website te starten en deze website vervolgens met content aan te vullen. Als je dit één keer gedaan hebt, weet je hoe simpel dit is. Het valt eigenlijk te vergelijken met aanmaken van een document in Word. In onze ogen zijn, al met al, Builderall én WordPress de beste website CMS!

 

 

 

 

 

Joost
joost@onlinemarketingmagneet.nl
Geen reactie's

Geef een reactie