Op internet zijn er tegenwoordig miljoenen websites te vinden. Van ondernemers, bloggers, bedrijven en ga zo maar door. Op al die websites zijn in de meeste gevallen veel teksten te vinden. Teksten die je aandacht trekken en die informatief zijn. Heb je er weleens bij stilgestaan wie die teksten allemaal schrijven? Dat zijn de copywriters. Copywriters schrijven over het algemeen webteksten voor het internet.

Copywriter is vandaag de dag een steeds populairder beroep. Niet alleen is het populair, ook is het een soort hobby waar je je werk van kan maken. Houd jij van schrijven, dan is werken als copywriter misschien wel voor jou weggelegd. Om te kunnen starten als copywriter heb je niet altijd een opleiding nodig, maar is enige kennis hebben wel ontzettend handig. Zo weet je precies hoe je te werk moet gaan.

Grote kans dat je op internet bent gaan zoeken naar hoe je over de juiste kennis als copywriter kan beschikken en dat je bij deze review terecht bent gekomen. In deze review gaan we namelijk de online cursus Copywriting In 30 Dagen van DoYouCopy onder de loep nemen en gaan we erachter komen of het echt werkt. Deze review zal kritisch zijn en alle feiten aan het licht brengen. Na het lezen van deze review weet jij wat de cursus precies is en kan je voor jezelf gaan besluiten of het iets voor jou zou kunnen zijn.

Copywriting In 30 Dagen van DoYouCopy – Werkt het echt?

In deze review over Copywriting In 30 Dagen van DoYouCopy ga jij dus van A tot Z leren wat de cursus precies inhoud. DoYouCopy gaat jou 30 dagen lang meenemen en leren hoe jij als copywriter het beste uit jezelf kan halen. De cursus is vanuit huis te volgen en wordt ondersteund door digitaal lesmateriaal. Wat de cursus verder inhoud en hoe deze is opgebouwd, dat ga je allemaal in deze review terug kunnen lezen. We gaan de cursus dus echt onder de loep nemen en met een kritisch oog hiernaar kijken.

Mocht jij erover nadenken om als copywriter aan de slag te gaan, dan is de kans aanzienlijk groot dat je na wat research terecht bent gekomen bij Copywriting In 30 Dagen van DoYouCopy. Mocht jij twijfelen aan de cursus en aan zijn betrouwbaarheid, dan zit je hier dus helemaal goed. Webteksten schrijven hoeft niet direct lastig te zijn, maar het is wel belangrijk om enige kennis hierover te hebben voordat je start.

Copywriter worden kan je in loondienst doen, maar ook als zelfstandig ondernemer. Die opties liggen allemaal voor jou open. Goed, laat ik je niet verder ophouden en je mee gaan nemen in deze review. Stap voor stap gaan we kijken wat de cursus precies is, hoe deze is opgebouwd, wat de ervaringen van anderen zijn en wat de cursus kost.

 

Wat is Copywriting In 30 Dagen precies?

Zoals ik je hierboven al verteld heb, is Copywriting In 30 Dagen een online cursus waarbij je in maar liefst 30 dagen gaat leren hoe je goede webteksten kan schrijven. De cursus is online en dat betekent dus dat jij deze kan volgen waar en wanneer je maar wilt. Je bent niet plaats of tijdgebonden, dat bepaal je allemaal zelf. Daarnaast zal de cursus dagelijks weinig tot geen tijd in beslag nemen, want dit hoeft maar een half uur per dag.

copywriting in 30 dagen

De cursus duurt dus maar 30 dagen en binnen deze korte tijd ga jij alles leren over het schrijven van webteksten. Simpeler kan ik het eigenlijk niet voor je uitleggen.

 

Wat ga je leren tijdens het volgen van de copywriting cursus?

De titel van de cursus zal waarschijnlijk al een hele hoop verklappen. Jij gaat binnen 30 dagen leren hoe jij een goede copywriter kan worden en hoe jij steengoede webteksten kan gaan schrijven. Mocht je een ondernemer zijn of je zou van schrijven je werk willen maken, dan zou het volgen van Copywriting In 30 Dagen heel erg nuttig voor jou kunnen zijn.

copywriting

Ik kan me voorstellen dat jij bij deze review terecht bent gekomen omdat jij graag meer wil weten van Copywriting In 30 Dagen. In dat geval ga ik je nu precies vertellen wat je allemaal gaat leren tijdens het volgen van de copywriting cursus. Dit geeft je een duidelijker beeld en misschien word je hier al erg enthousiast van.

 • Je leert de doelgroep bereiken
 • Je leert hoe je moet schrijven
 • Hoe gebruik je social media?
 • Over je grenzen gaan
 • Hoe neem je je eigen emoties mee in de tekst?
 • Hoe schrijf je webteksten?
 • Wat houd het beroep copywriting precies in?
 • Wat is de waarde van goede webteksten schrijven?

 

Voor wie is Copywriting In 30 Dagen allemaal geschikt?

De doelgroep voor Copywriting In 30 Dagen is ontzettend breed. Voor veel mensen kan het erg interessant zijn om te gaan starten met Copywriting In 30 Dagen. De doelgroep voor wie het erg interessant kan zijn, zijn ondernemers. Het belang van een goede website met goed teksten hebben is voor ondernemers groot. Het zorgt ervoor dat bezoekers terug zullen komen op de website en iets aanschaffen.

copywriting in 30 dagen

Niet alleen is de cursus voor ondernemers geschikt, maar ook voor zzp’ers die graag willen leren hoe je goede webteksten moet schrijven of voor iedereen die graag zou willen starten als copywriting. Wat jouw beweegredenen ook zijn, er is bijna geen doelgroep te vinden voor wie Copywriting In 30 Dagen niet geschikt is. Misschien val jij ook onder één van deze doelgroepen en zul jij er ook belang bij hebben. Door de review verder te lezen, krijg je nog veel meer feitjes te lezen over de copywriting cursus.

Wie is DoYouCopy eigenlijk?

Copywriting In 30 Dagen is van DoYouCopy, een copywritingbureau. De eigenaar van DoYouCopy is Edward Hendriks, wiens naam je in deze review vaker voorbij zult zien komen.

Inmiddels heeft Edward Hendriks al meer dan 20 jaar ervaring als copywriter en het schrijven van webteksten. Niet voor niks heeft hij zijn eigen copywritingbureau. Niet alleen is Edward gespecialiseerd in het schrijven van webteksten, maar ook in het schrijven van blogs en zoekmachineoptimalisatie. Alles wat een goede copywriter moet beheersen, dat beheerst Edward Hendriks absoluut. Behalve zijn copywriter skills, is Edward ook auteur van verschillende boeken. Je zou dus echt kunnen stellen dat Edward een schrijver in hart en nieren is.

Edward Hendriks heeft dus de online cursus Copywriting In 30 Dagen ontwikkelt speciaal voor iedereen die graag wil leren hoe je goede webteksten schrijft. De cursus is dus voornamelijk gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Hoe tof is dat?

Is Edward Hendriks wel betrouwbaar?

Zoals ik je hierboven al heb verteld, heeft Edward Hendriks al meer dan 20 jaar ervaring als copywriter. Hij weet dus echt alles van het vak. Dat hij zoveel ervaring heeft en de cursus is opgebouwd met zijn eigen ervaringen, maakt hem dat erg betrouwbaar.

copywriting in 30 dagen

Niet alleen is Edward zelf hierdoor betrouwbaar, ook de cursus. Edward weet waar hij het over heeft en wil dat graag aan jou overbrengen als cursist. Van wie kan je beter webteksten leren schrijven dan van een professional die zo lang ervaring heeft? Over de betrouwbaarheid hoef je je dus geen enkele zorgen te maken.

 

Wat zijn de voordelen van de copywriting cursus?

Het enige wat je graag wil als je kiest voor het volgen van een cursus, is dat je er je voordelen uit wil trekken. Zo wil je dat ook bij het volgen van Copywriting In 30 Dagen. Je wil toch graag leren hoe je de beste webteksten kan gaan schrijven. Kun je er geen voordelen uithalen, dan is de cursus niet geschikt.

Daarom bespreken we in deze review de voordelen van de copywriting cursus en kun je voor jezelf besluiten of deze voordelen jou aanspreken. In het onderstaande overzicht vindt je een aantal voordelen van de copywriting cursus die ik voor je gevonden en op een rijtje gezet heb.

 • Binnen maar liefst 30 dagen kan jij leren hoe je de beste webteksten kan schrijven en hoe je een succesvol copywriter kan worden. Misschien is dat wel je droombaan.
 • Het volgen van de cursus neemt niet veel tijd in beslag. Sterker nog, je bent maar een half uur per dag kwijt aan het volgen van de copywriting cursus.
 • De cursus volg je voornamelijk door middel van video’s. Dit zijn korte video’s waarin de uitleg zeer duidelijk is. Geen onnodige bijzaken of informatie waar je helemaal niks aan hebt.
 • De cursus is gebaseerd op de ervaringen van Edward Hendriks zelf. Dat maakt het direct een stuk persoonlijker en betrouwbaarder. De informatie is dus gebaseerd op duidelijke feiten.
 • De cursus is geheel vanuit huis te volgen. Dat is wel zo prettig. Zeker als je nog een fulltime baan of studie hebt, is het fijn dat je niet meer de deur uit hoeft na een drukke dag.
 • De cursus heeft vaak veel kortingen. Dat maakt het aanschaffen een stuk interessanter.
 • Jij gaat alles leren wat je nodig hebt om goede webteksten te kunnen schrijven. Jij kan écht succesvol gaan worden.

Je ziet dat het lijstje van voordelen ontzettend lang is. Dit zijn er maar enkele die ik voor je uitgekozen heb. Copywriting In 30 Dagen ziet er tot nu toe heel erg positief uit. Dat ben je vast wel met me eens. Het kan bijna niet anders dan dat je hier enthousiast van geworden bent.

 

Wat vinden andere cursisten van Copywriting In 30 Dagen?

Na het bespreken van de voordelen van Copywriting In 30 Dagen ziet de online cursus er al erg veelbelovend uit. Dat vind jij vast ook. Om te kijken of de copywriting cursus écht zo goed is zoals het er nu uitziet, is het belangrijk om te gaan kijken naar de ervaringen van andere cursisten.

Door kritisch te kijken naar wat andere cursisten hebben ervaren, krijg je een beter en betrouwbaarder beeld van Copywriting In 30 Dagen. Door alleen te kijken naar de feiten, krijgen we geen reëel beeld. Daarom dat ik voor je op zoek ben gegaan naar de ervaringen van andere cursisten. Deze heb ik je voor je gevonden en voor je op een rijtje gezet.

Wat was dit een fijne cursus om te volgen. De informatie is duidelijk en de video’s zijn niet onnodig lang. Ik kan alleen maar zeggen hoe waardevol het was om deze cursus te volgen.’

copywriting

Hele nuttig tips gekregen tijdens het volgen van Copywriting In 30 Dagen.’

Ik kan niet anders zeggen dat Edward een erg betrouwbaar iemand is. De teksten zitten vol met informatie en lezen ook nog eens lekker weg. Het is een feest om bezig te zijn met de cursus. Ik maak er zelfs al meerdere jaren gebruik van.’

Je kan hieruit duidelijk concluderen dat de cursisten van Copywriting In 30 Dagen zeer positief zijn en alleen maar goede ervaringen hebben gehad. Ik kan je ook verklappen, dat meer dan de helft van de cursisten positieve ervaringen hebben gehad. Dat zegt ieder geval al erg veel over de copywriting cursus.

 

Wat zijn de kosten van het volgen van de copywriting cursus?

Om daadwerkelijk te kunnen besluiten over Copywriting In 30 Dagen iets voor jou is, wil je natuurlijk graag weten wat de kosten hiervan zijn. Hier kan je rekening mee houden en je keuze hierop baseren. Ik heb deze kosten voor je opgezocht.

Op dit moment kost de cursus Copywriting In 30 Dagen € 49,-. Voor dit bedrag kan je dus de gehele cursus volgen en krijg je alle lesstof die jij nodig hebt om te leren schrijven als een copywriter. Wat mij betreft is dit geen schokkend bedrag. Nu is die mening natuurlijk heel erg persoonlijk en kan het ook goed zijn dat jij dit wel een groot bedrag vindt.

Mocht jij € 49,- te veel vinden, dan heb je ook nog een andere optie hierbij. Edward Hendriks kan jou ook een kleinere cursus aanbieden. Dit is de zogenaamde minicursus en deze kan je al voor maar liefst € 19,- gaan volgen. Op deze manier kan jij altijd een goede cursus volgen en heb je ook nog keuze in het bedrag. Hoe ideaal is dat?

 

Wat is mijn persoonlijke mening over Copywriting In 30 Dagen?

Omdat ik de meningen en ervaringen van andere cursisten met je heb gedeeld in deze review, wil ik ook graag mijn eigen mening met je delen over Copywriting In 30 Dagen. Naast dat ik deze review voor je heb geschreven, heb ik natuurlijk ook een persoonlijke mening hierover. Deze ga ik nu met je delen.

Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dat ik positief ben over Copywriting In 30 Dagen. Normaal gesproken ben ik vooraf best wel kritisch en sceptisch, maar dat was ik nu totaal niet. Het enige waar ik een beetje sceptisch over was in het begin, waren die 30 dagen. Kan je nu echt binnen 30 dagen leren hoe je goede webteksten moet schrijven en hoe je aan de bak kan als copywriter? Het is duidelijk geworden dat dat zeker mogelijk is. De ervaringen van andere cursiste en de inhoud van de cursus toont dat duidelijk aan.

Ook het lesmateriaal van de copywriting cursus is erg goed op orde. Je krijgt geen onnodige informatie en je komt echt tot de kern van copywriter zijn. De video’s zijn duidelijk uitgelegd en vertellen je alles wat je moet weten. Je hoeft niet bang te zijn dat er omheen gedraaid word en je informatie krijgt die helemaal niet aansluit bij copywriter zijn. Bij aanschaf van de cursus, krijg je digitaal lesmateriaal. Het handboek is dus ook digitaal en bestaat uit totaal 140 pagina’s.

Doordat het handboek uit zoveel pagina’s bestaat, wekt het al direct meer vertrouwen. Is het handboek te dun, dan weet je al direct dat er weinig informatie in te vinden is. Bij Copywriting In 30 Dagen is dat dus niet het geval. Wat mij betreft, is dat een groot pluspunt. Je wilt ook iets leren en goede informatie krijgen. Het is duidelijk dat dat bij Copywriting In 30 Dagen zeker het geval is. Dat Edward Hendriks zoveel ervaring heeft, dat is een nóg groter pluspunt. Jij gaat webteksten leren schrijven van iemand die weet waar hij het over heeft.

Ik kan dus niet anders dan concluderen dat Copywriting In 30 Dagen wat mij betreft zeker je geld waard is en dat het ook écht werkt. Mocht jij graag aan de slag willen gaan als copywriter en jij wil in een korte tijd leren hoe je de beste webteksten kan schrijven, dan is de online copywriting cursus een dikke aanrader voor jou.

Conclusie – Is het volgen van Copywriting In 30 Dagen wel je geld waard?

Je bent inmiddels aan het einde gekomen van deze review over Copywriting In 30 Dagen van DoYouCopy. Inmiddels heb je  veel informatie gekregen over de cursus en je weet hoe andere cursisten hierover denken.

Je bent het vast wel met me eens, dat dit voornamelijk positieve ervaringen zijn en dat de cursus als zeer betrouwbaar bestempeld kan worden. Onder andere ook door de ruime ervaring van Edward Hendriks.

Is Copywriting In 30 Dagen je geld wel waard en werkt het echt? Ik zou absoluut zeggen van wel. Wil jij in een korte tijd leren hoe je copywriter word en je hoe je goede webteksten moet schrijven? Dan is de cursus zeker iets voor jou.

 

Wil jij in een korte tijd leren hoe je copywriter word en je hoe je goede webteksten moet schrijven? Dan is de cursus zeker iets voor jou.

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights