online onderneming beginnenEen website maken via Builderall – Hoe doe je dat precies?

Ben je op zoek naar het beste online marketing platform van de 21e eeuw? Dan is Builderall zeker iets voor jou. Builderall is een van de meest complete alles in één platformen voor het bouwen en onderhouden van jouw website. Wil je graag jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wel, dan kan de Builderall websitebouwer je zeker helpen.

 

Een professionele website met slechts een kleine hoeveelheid werk, dat vraagt om een handig sleep en drop systeem. Een website bouwen via Builderall vereist geen kennis of ervaring en wijst zichzelf helemaal uit. In dit artikeltje zal ik jullie stap voor stap begeleiden doorheen het proces.

 

Een nieuwe website creëren

Eenvoudig als het is, klik je bovenaan op het knopje bouw een nieuwe site. Het programma werkt interactief samen met de gebruiker en wijst zichzelf helemaal uit. Je geeft je nieuwe website een naam en je bent volledig klaar om te beginnen. Bij de naam hoef je niet te lang stil te staan, deze kan je later namelijk nog wijzigen.

 

Templates

Omdat ze het voor jou nog makkelijker willen maken, beschikt de websitebouwer van Builderall over heel wat templates waar je uit kan kiezen. Op deze manier maak je een nieuwe website in slechts enkele uurtjes. Ben je zelf erg creatief, of wil je gewoon echt iets uniek? Dan kan je ook starten van een blanco pagina. Kies voor een leuk ontwerp en blijf dat consistent gebruiken voor alle pagina’s op jouw website.

 

 

Tabbladen en webpagina’s

Om alles voor jou als gebruiker overzichtelijk te houden, is het website bouwplatform opgebouwd in verschillende pagina’s. Door middel van enkele knoppen kan je selecteren welke pagina’s je wil toevoegen aan jouw website. Je kiest natuurlijk helemaal zelf waar je mee begint, maar persoonlijk zou ik aanraden om te beginnen met het ontwerpen van jouw header.

 

De header van een pagina is niets meer dan de navigatiebalk bovenaan. Om ervoor te zorgen dat mensen makkelijk kunnen navigeren, is het belangrijk dat je voldoende aandacht schenkt aan deze navigatiekolom. Denk er daarom goed over na welke knoppen je erin plaatst. Uiteraard is de Homepagina een standaard onderdeel van de header, maar daarnaast kan je ook een “contact” of een “over ons” pagina toevoegen aan deze balk. De header moet ook altijd jouw logo, of op zijn minst de naam van jouw bedrijf bevatten. Op die manier weten bezoekers dat ze op de juiste pagina zijn aangekomen.

 

Na het bouwen van de header, is het best om verder te gaan met het ontwerpen van de Homepagina. Dit is namelijk de eerste pagina die de bezoekers in de meeste gevallen te zien zullen krijgen. Probeer je pagina zo eenvoudig mogelijk te houden, vermijd een overvloed aan informatie en maak de pagina niet te druk. Bezoekers zijn nog maar net op je website toegekomen, dus ze moeten eerst hun draai nog wat vinden. Merk wel op dat het belangrijk is om toch meteen duidelijk te vermelden wat jullie doen. In vele gevallen kan je de Homepagina best invullen met wat foto’s en enkele kernwoorden die jouw bezigheden beschrijven. Daarnaast kan je ook enkele knoppen toevoegen, waardoor de gebruiker makkelijk naar andere pagina’s op jouw website worden gestuurd.

 

De knoppen kan je gewoon uitkiezen tussen de verschillende elementen. Je sleept de knop vervolgens naar de plaats op de website, waar je hem graag wil hebben. Door middel van enkele eenvoudige klikken, stel je de knop ook gelijk in. Je klikt op de knop, waardoor er meerdere opties zullen verschijnen. Klik op het knopje link toevoegen en plaats in het balkje dat verschijnt, de link die je wil gebruiken. Het is ook mogelijk om een van jouw eerder gebouwde pagina’s gewoon te selecteren, zo is het zelfs nog makkelijker.

 

Om gebruikers in goede banen te leiden, kan je best gebruik maken van Call to actions bij jouw knoppen. Uit de elementenlijst sleep je een tekstelement, waarin je bijvoorbeeld zet: ”klik hier om te weten te komen wat we precies voor je kunnen doen”. Gebruikers die hun weg niet kunnen vinden op jouw site, zullen al snel afhaken. Daarom moet je bij het ontwerpen van elke pagina en elke knop goed nadenken over de gebruiksvriendelijkheid.

 

Nog een belangrijke tip: Zorg ervoor dat mensen niet meer moeten nadenken over of ze al dan niet op een bepaalde knop willen klikken. Als je bijvoorbeeld ziet staan: “maak een account aan”, dan kan de bezoeker redeneren dat een account aanmaken heel lang duurt en veel werk kost. Zet in de plaats liever: “creëer een account in slechts 2 minuten”. Hoe makkelijker jij het voor de gebruikers maakt, hoe meer gebruikers naar jouw website zullen komen en er vooral ook zullen blijven.

 

website aanpassen

 

Publiceren

Ben je klaar met het ontwerpen en bouwen van jouw website? Wel, dan is het moment gekomen om jouw website te publiceren. Via de instellingen van de Builderall websitebouwer, kan je makkelijk jouw gemaakte pagina linken aan jouw domein. Voer de URL in en klik op opslaan. Zo makkelijk is het om een nieuwe website online te plaatsen.

 

Waar kan je het Builderall programma aankopen?

Wil je graag jouw website lanceren naar de top? Ben je ervan overtuigd dat het Builderall programma echt iets is voor jou? Wel, dan kan je via onze link automatisch doorklikken naar de officiële website van Builderall. Op die manier ben je tenminste zeker dat je het juiste programma aankoopt en dat je niet op een of andere onbetrouwbare website terechtkomt.

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Ook dan kan je even doorklikken naar de website. Daar zie je met je eigen ogen hoe professioneel hun systeem is en wat de mogelijkheden zijn. De Cheetah websitebuilder is veel uitgebreider dan de bouwplatformen die anderen aanbieden. De responsieve technologie maakt het supereenvoudig om een eigen website te ontwerpen zoals jij dat zelf wil.

 

Dankzij het Builderall platform kan je ook onmiddellijk starten met het onderhouden en opwaarderen van jouw nieuwe website. Maak gebruik van alle marketingtools om op een korte tijd, zo veel mogelijk bezoekers naar jouw site te lokken. De informatie is binnen handbereik, je moet ze alleen nog durven te nemen.

 

 

Het Meest Complete en Krachtige Digitale Marketingplatform ter Wereld is Nu VOOR €1

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights