Een extra zakcentje verdienen naast je fulltime baan of studie, wie wil dat nu niet? Dat extra zakcentje kan je gebruiken voor het kopen van die toffe spijkerbroek, voor het betalen van je vakantie óf voor het betalen van je huur/hypotheek. Je ziet het, aan extra geld verdienen zitten veel voordelen.

 

De vraag die je jezelf nu misschien wel stelt, is hoe je extra geld kan verdienen naast je fulltime baan of studie. Na een lange week vol met verplichtingen heb je immers geen zin meer om in de avonduren of in de weekenden nog eens extra uren te gaan draaien. Hoe kan je dan extra geld verdienen naast je fulltime baan of studie?

 

Dat kan je doen met affiliate marketing. Een manier van geld verdienen die je veel vrije tijd geeft. Wil jij weten hoe je met affiliate marketing naast je fulltime baan of studie geld kan verdienen? Lees het artikel helemaal tot het einde en lees hoe je dat doet.

Affiliate marketing, wat is dat precies?

In de introductie van dit artikel heb ik de term ‘affiliate marketing’ al even bij je laten vallen. Misschien komt hij je bekend voor, aangezien het de laatste jaren enorm in opkomst is. Je zoekt tenslotte naar een manier hoe je een extra zakcentje kan verdienen naast je fulltime baan of studie, zonder onnodige, extra uren te maken. Het kost je alleen maar energie en je vrije tijd, die lever je natuurlijk liever niet in. Dat affiliate marketing, wat is dat precies? Laat ik het kort aan je uitleggen.

 

Even heel kort gezegd gaat het er bij affiliate marketing om dat je krijgt betaald naar je eigen, behaalde prestaties. Dat betekent dus dat je geen vast contract of vaste uren hebt. Als affiliate marketeer ga jij producten promoten van bedrijven of merken waar jij een samenwerking mee hebt. Je promoot deze producten door er foto’s, filmpjes of door er reviews van te plaatsen op het internet. Hierbij deel je ook een affiliate link van waar de mensen het product kunnen bestellen.

 

Word het product gekocht via deze affiliate link, dan krijg jij daar als marketeer een commissie bedrag overheen. Het enige wat jij dus doet, is het product promoten om het verkocht te laten worden. Dat promoten mag je op je eigen manier doen. Op social media, YouTube of je eigen website. Werken als affiliate marketeer werken naast je fulltime baan of studie, dat is een hele goede optie.

 

Zitten er dan zoveel voordelen aan affiliate marketing?

Wat affiliate marketing precies is, dat weet je nu. Ben je nog niet zo bekend met affiliate marketing, dan zal het misschien nog erg warrig klinken. Dat begrijp ik. Hoewel het de laatste jaren erg in opkomst is en er steeds meer affiliate marketeers bijkomen op het internet, is het niet voor iedereen bekend terrein.

extra geld verdienen

Zitten er dan zoveel voordelen aan affiliate marketing? Die zijn er zeker. Zeker als je het wil gaan gebruiken als extra zakcentje, kan je hier enorm je voordeel uit gaan trekken. Wat die voordelen zijn, dat lees je in het onderstaande overzicht:

 

  • Als eerste voordeel, geeft affiliate marketing veel vrijheid. Jij mag zelf bepalen wanneer je werkt. Of je nu ’s nachts of overdag werkt, het is allemaal aan jou.
  • Ook een onderdeel van die vrijheid, is de plaats waar je werkt. Voor affiliate marketing heb je geen vaste werkplek of kantoor. Je kan thuis werken, of zoals veel affiliate marketeers doen, vanuit het buitenland. Hoe lekker is dat? Na een lange week kan jij met je beentjes omhoog wat extra’s gaan verdienen.
  • Over het algemeen kost affiliate marketing niet veel tijd. Sterker nog, je mag zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt. Of dit nu een uurtje, twee uur of een hele dag is. Dat maakt dat je vrije tijd niet ten koste gaat van extra werken.
  • Om te starten met affiliate marketing heb je geen middelen nodig. Je hoeft bijvoorbeeld ook geen geld te investeren. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, computer of een goede smartphone.
  • Jij promoot producten voor een bedrijf of merk. Je hoeft ze niet te versturen of de klantenservice op je te nemen.
  • Kennis van affiliate marketing nodig om te beginnen? Zeker niet. Door je even te verdiepen in wat affiliate marketing is, kan je al veel kennis opdoen om te kunnen starten.

 

 

Ik wil meer leren over affiliate marketing, waar doe ik dat?

Dat affiliate marketing een goede manier is van extra geld verdienen naast je fulltime baan of studie, daar ben je inmiddels achter gekomen. Je kan in principe vandaag nog beginnen met affiliate marketing. Is het voor jou nog steeds een grijs gebied en wil je hier toch meer van weten? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou.

extra geld verdienen

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus waarbij je van A tot Z gaat leren wat affiliate marketing is en hoe het werkt. Daarnaast leer je ook welke technieken je moet gebruiken. Na het volgen van de cursus weet je precies hoe affiliate marketing werkt en hoe jij succesvol kan worden als affiliate marketeer.

 

Door middel van wekelijkse instructievideo’s word jij helemaal op de hoogte gebracht van affiliate marketing. Mocht jij meer willen weten over affiliate marketing, dan is het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie een aanrader voor jou.

 

Conclusie

Extra geld verdienen naast je fulltime baan of studie, dat zou ontzettend fijn zijn als dat kan. Je bent er in dit artikel achter gekomen dat dat niet onmogelijk is. Affiliate marketing bied je de mogelijkheid om naast je fulltime baan of studie extra geld te kunnen verdienen.

Doordat affiliate marketing zoveel voordelen heeft, houd jij naast je baan of studie genoeg tijd over om te ontspannen en kan jij lekker iets extra’s verdienen. Wat affiliate marketing precies inhoud en wat de voordelen zijn, dat lees je in het artikel.

Wil jij voordat je begint met affiliate marketing hier nog veel meer over weten? Volg dan de online cursus Affiliate Marketing Revolutie en leer alles van A tot Z.

Share This
Verified by MonsterInsights