geld verdienen met linkedinGeld verdienen met LinkedIn

Ben je op zoek naar de beste manieren om Affiliate Marketing in te zetten? Dan is het zeker een goed idee om eens te kijken naar hoe jij geld kunt verdienen met LinkedIn en Affiliate Marketing.

De beste manier om LinkedIn in te zetten om geld te verdienen met affiliate marketing is door zeer actief te zijn op LinkedIn en meerdere keren per dag content te delen dat te maken heeft met het product dat je probeert te promoten middels affiliate marketing. Hoe meer LinkedIn volgers je hebt, hoe groter direct ook je bereik is en hoe meer mensen jouw affiliate link te zien krijgen.

Hoe meer mensen jouw affiliate link via LinkedIn te zien krijgen hoe meer mensen erop zullen klikken. Dat resulteert uiteindelijk in meer commissies.

Hoe je dat precies aanpakt en welke strategie je het beste kunt volgen lees je verder in dit artikel.

 

Geld verdienen met LinkedIn en Affiliate Marketing

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing heb je daar natuurlijk een publiek voor nodig. Hoe meer mensen je weet te bereiken hoe makkelijker het is om geld te verdienen met Affiliate marketing.

Een goede manier om snel een publiek te bereiken is met behulp van Social media kanalen. Een van die social media kanalen is LinkedIn.

Je bereik vergroten

Om mensen te bereiken met LinkedIn zijn er een aantal dingen van belang. Als eerste is het belangrijk om je netwerk te vergroten. Ga daarom de connectie aan met zo veel mogelijk mensen om je netwerk uit te breiden.

Daarnaast is het ook belangrijk om elke dag actief te zijn op LinkedIn. Dat betekent dat je met regelmaat nieuwe content moet posten om je bereik te vergroten.

Probeer bij het publiceren van content op je LinkedIn profiel ook rekening te houden met het gebruik van de juiste Hashtags. Er zijn namelijk behoorlijk wat populaire Hashtags die wellicht bij je boodschap passen.

Niet actief verkopen

Een van de belangrijkste dingen die je niet moet doen als je van plan bent om affiliate marketing te doen via LinkedIn is actief verkopen. LinkedIn is namelijk eigenlijk een netwerk om zakelijke contacten op te doen.

Het is daarom vooral een goed idee om alleen interessante informatie te delen op je LinkedIn profiel, waar je netwerk ook daadwerkelijk iets aan heeft.

Alleen dan zullen mensen je blijven volgen en zal je nieuwe volgers krijgen. Mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt, zullen een kijkje nemen op je profiel, of bedrijfsprofiel. Als je zorgt dat je daar een link naar je affiliate link hebt, is de kans groot dat behoorlijk wat mensen erop zullen klikken.

Werken met LinkedIn Advertenties.

Naast actief content delen op LinkedIn kun je ook gebruik maken van LinkedIn advertenties. Hoewel het lastig is om direct je affiliate links te promoten via LinkedIn, werkt het soms nog wel. Je kunt dan advertenties maken voor je affiliate aanbiedingen en geld betalen om bezoekers naar de website van de aanbieder te trekken.

Wel is het belangrijk om te weten dat dit tegen de richtlijnen van LinkedIn ingaat en dat je beter een tussenstop kunt maken voor je advertenties. De beste manier om dat te doen is met een eigen website of een landingspagina.

website maken met builderall

 

Een website maken

Als je geld wilt verdienen met LinkedIn en affiliate marketing kun je er natuurlijk voor kiezen om dat rechtstreeks via LinkedIn te doen. Hoewel het mogelijk is om dit direct via LinkedIn te doen, is gebleken dat het over het algemeen veel beter werkt om er een eigen website voor te maken.

Een website komt namelijk veel professioneler over en daarom kan ik je aanraden om een eigen website te maken.

Op je website maak je dan interessante content (teksten), die te maken hebben met het product dat je wilt promoten.

Op je LinkedIn profiel deel je dan die berichten en deel je ook een link naar je website.

De kans is namelijk veel groter dat mensen iets kopen via je website dan rechtstreeks via LinkedIn.

Daarnaast zorg je er met een website ook nog eens voor dat je niet alleen maar een bezoekersstroom aan het bouwen bent bij LinkedIn, maar nu ook een bezoekersstroom aan het bouwen bent naar je website.

Als jij namelijk teksten publiceert op je website, dan komen er ook bezoekers naar je website vanuit de zoekresultaten van Google.

Landingspagina maken

Als je geen interesse hebt om een gehele website te maken, dan kun je ervoor kiezen om een landingspagina te maken. Dit is een specifieke pagina met de intentie om de bezoeker van die pagina zo veel mogelijk informatie te geven over het product dat je promoot.

Hoe beter de landingspagina in elkaar zit, hoe groter de kans is dat bezoekers van die pagina doorklikken naar je affiliate aanbieding. Hoe meer mensen dat doen hoe meer geld je zal verdienen met affiliate marketing.

Een van de makkelijkste manieren om een landingspagina te maken voor je LinkedIn advertenties is met Builderall. Hier kun je gemakkelijk een geoptimaliseerde landingspagina (kant en klaar) importeren. Dit vergroot je kans op succes.

Wat is de beste manier om geld te verdienen met LinkedIn en Affiliate Marketing?

De beste manier om geld te verdienen met affiliate marketing is met een eigen website. Een eigen website komt het meest professioneel over en je kunt dan de teksten van je website delen op je LinkedIn profiel.

Ook als je gebruik gaat maken van LinkedIn Advertenties is het natuurlijk veel professioneler als je bezoekers eerst doorstuurt naar een volledige website.

Wil je precies weten hoe je een succesvolle website maakt die goed scoort in de zoekmachines? Dan raad ik je aan om een website te maken met behulp van de Affiliate Marketing revolutie.

Dit is een online Affiliate Marketing cursus waarin je stap voor stap leert hoe je een goede affiliate website maakt.

Na het volgen van de cursus weet je precies wat je moet doen om je eerste commissies te verdienen.

 

Klik hier om meer te lezen over de Affiliate Marketing Revolutie

 

 

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights