internetbedrijf starten 2Geld verdienen met niets doen.

Wil jij je geld verdienen met niets doen dan is affiliate marketing bijzonder geschikt. Je hebt met affiliate marketing verschillende mogelijkheden die je kunt toepassen. Dit zorgt ervoor dat je een verdienmodel kunt kiezen die bij je past.

Bij affiliate marketing zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen. Je kunt denken aan het opzetten van een website, blog of webwinkel. Maar ook social media is voor het verdienen van geld bijzonder geschikt. Bij affiliate marketing verkoop je producten van een webwinkel of via een affiliate netwerk waarbij je voor iedere verkoop een commissie ontvangt. Hoe beter je bent in het verkopen van artikelen hoe meer geld je uiteindelijk aan affiliate marketing kunt verdienen. Het is daarom belangrijk dat je een onderwerp kies waarover je veel weet of de juiste kennis hebt.

Wanneer je besluit te beginnen met affiliate marketing is het goed te weten dat het zeker geen methode is om snel geld mee te verdienen. Het kan soms weken, maanden of zelfs een jaar duren voor je commissie hebt verdiend.

Je hebt dus veel doorzettingsvermogen nodig om uiteindelijk geld te verdienen. Waarbij je wel iedere dag tijd aan het investeren bent voor nieuwe content. Om sneller te verkopen zijn er gelukkig wel verschillende methodes waarover ik je in dit artikel wil vertellen.

Wat is een passief inkomen met affiliate marketing?

Een passief inkomen is niets anders dan geld verdienen terwijl je eigenlijk helemaal niet bezig bent met verkopen. Dat heb je immers al gedaan door het schrijven van een blog artikelen of de pagina’s op je website te plaatsen. Het enige dat bezoekers nog hoeven te doen is op jouw affiliate link naar de website van de verkoper gaan en geld te besteden.

Dat klinkt natuurlijk vrij eenvoudig maar in de praktijk kan het frustrerend zijn als je wel de bezoekers op je website hebt maar er toch geen verkopen plaatsvinden. Dat is de reden dat veel affiliates vroegtijdig stoppen met hun activiteiten.

Het onderwerp dat je kiest voor je website is belangrijk om daadwerkelijk een passief inkomen te kunnen verdienen. Over een onderwerp dat bij je past weet je namelijk veel meer dat je kunt delen op het internet. Daardoor ben je beter gemotiveerd om het schrijven vol te houden en er echt een inkomen uit te verdienen.

Waar kan ik motivatie vinden voor affiliate marketing?

In het begin is vrijwel iedereen gemotiveerd er helemaal voor te gaan. Maar hoe staat het er over een tijdje voor als je nog niets hebt verdiend na al die uren of het geld dat je hebt geïnvesteerd? Je moet daarop zeker voorbereid zijn.

Ook is  het belangrijk dat je weet hoe jij gemotiveerd kan worden.

Voor de een is het kunnen stellen van vragen belangrijk en voor de ander is het vooral lezen wat een ander al heeft bereikt. Zoek op welke motivatie jij nodig hebt.

Een goed advies dat ik je kan geven is het relativeren van je bedenkingen en weten waar je op dit moment staat. Een goede planning inzetten op de activiteiten kan hierbij ook helpen om alles overzichtelijk en vooral in de hand te houden.

 

Maak een goede planning van je activiteiten.

Met een goede planning weet je precies wat je moet doen en hoe je ervoor staat. Zo kun je op een rationele manier inspelen op de tijd die je wilt besteden. De een besteedt elke dag een uur om te schrijven en publiceren en de ander heeft misschien wel vele uren de tijd.

Waar een planning ook voor zorgt is het geven van inzicht in wat de website je oplevert ten opzichte van de tijd die je erin gestoken hebt. De ervaring leert dat na een eerste commissie vaak meer commissie volgt. Waardoor je al snel op een keerpunt terecht komt dat het je meer zal opleveren dan de tijd die je erin steekt. Waardoor het passieve inkomen rendabel zal worden.

Vaak worden social media-activiteiten vergeten bij affiliate marketing en geld verdienen met niets doen. Maar laat ik eerlijk zijn dat ook die activiteiten er helemaal bij horen. Met goede social media marketingactiviteiten bereik je namelijk nog veel meer mensen.

Maar affiliate marketing is toch niet niets doen?

In het begin is affiliate marketing veel tijd investeren om te schrijven, publiceren en het verder bouwen van je website. Maar naarmate je verder komt zal je steeds minder tijd kwijt zijn aan deze activiteiten. En wat je al hebt gedaan blijft actief waardoor je daar geen enkel omkijken naar hebt.

Er zijn voorbeelden van mensen die elke dag 4-uur aan het schrijven zijn om voortdurend nieuwe content op een website te publiceren. Dat klinkt misschien als veel tijd waarbij het nog maar de vraag is of het je wat zal opleveren. Maar in de tijd dat deze mensen niets doen verdienen ze net zoveel als dat ze bezig zijn om te schrijven.

Met affiliate marketing verdien je dus ook geld terwijl je slaapt, op het strand aan geniet van de heerlijke zon of je geld aan het uitgeven bent tijdens een dagje winkelen.

Wil je ook geld verdien met niets doen?

Voor de een klinkt het als muziek in de oren en de ander gelooft er niet zo in. Het klinkt ook veel te mooi om waar te zijn als je het de meeste mensen vraagt. Maar in de praktijk is deze groep mensen na het lezen van de voordelen, mogelijkheden en kansen snel bijgedraaid.

Zo biedt de affiliate marketing revolutie alle informatie die je nodig hebt om van je website een echt succes te maken. Je kunt stil staan bij de onmogelijkheden of de kansen zien zullen we maar zeggen.

Met de affiliate marketing revolutie krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om sneller en vooral meer succes te hebben. De cursus is verdeeld in verschillende praktische modules. In de duidelijke video’s krijg je uitleg wat je kunt doen, waarom en hoe je het moet doen. Dus direct toe te passen op je eigen website, social media profiel of blog.

Wat zeker niet vergeten mag worden is het forum waar je toegang toe hebt. Op het forum is van alles te lezen. Van succesverhalen tot antwoorden op vragen die gebruikers hebben

 

Nu toegang tot het forum waar je al je je vragen kan stellen!

Share This
Verified by MonsterInsights