Google adsense 2Als je op zoek bent naar een manier om voor jezelf geld te verdienen is het een goed idee om eens te kijken naar Google Adsense en hoe je daarmee je inkomsten kunt verdienen.

Veel mensen denken dat als je een eigen online bedrijf wilt beginnen. Je een gigantisch startkapitaal nodig hebt en product om te verkopen. Maar met de komst van het internet is een eigen bedrijf starten een stuk makkelijker geworden.

 

 

Eigen Google Adsense inkomsten bedrijf starten.

 

Als je geen geld hebt om eigen producten in te kopen of gewoon geen zin hebt om continu bezig te zijn met voorraad beheer.

Is het een goed idee om eens te kijken naar hoe je inkomsten kunt verdienen met Google Adsense.

Steeds meer bedrijven passen dit verdienmodel online toe omdat het als je heel veel bezoekers naar je website krijgt een behoorlijk maand bedrag kan opleveren. Er zijn zelfs mensen die er een complete business van hebben gemaakt.

 

Waarom zou je een Adsense business starten?

 

Geld verdienen met Google Adsense is een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen op het internet. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een eigen website en een Google Adsense account dat is goed gekeurd om Advertenties te laten zien op je site.

Vervolgens hoef je de Ads alleen nog maar toe te voegen op je website en kun je je voor de rest focussen op het produceren van nieuwe content om beter gevonden te worden in de zoekmachines.

Adsense kan je als je veel bezoekers hebt een mooi bedrag opleveren in de maand. Daarom is het altijd een goed idee om in ieder geval 1 of 2 advertenties op je website te plaatsen. Ook als je andere manieren gebruikt van online geld verdienen zoals affiliate marketing.

 

Hoe veel Google Adsense inkomsten kun je verdienen?

 

Er zijn heel veel websites die Google Adsense toe passen op hun website. Sommige websites verdienen 10 euro per maand aan Google Adsense terwijl er ook grote websites zijn die meer dan 10.000 euro verdienen met Google Adsense.

De inkomsten verschillen heel erg per website en dat komt vooral door het aantal bezoekers dat een website per maand ontvangt.

Hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer kans je hebt dat een bezoeker op een advertentie klikken. Daarnaast zijn er ook verschillende strategieën die je kunt toepassen om advertenties op een bepaalde plek te plaatsen. De kans is dan groter dat er iemand op de advertentie klikt dan wanneer je ze willekeurig ergens plaatst.

 

Google Adsense een goed verdienmodel?

 

Als je op zoek bent naar een manier om je business te voorzien van inkomsten is Google Adsense een goed idee om te gebruiken. Je hoeft er vrijwel niets voor te doen en als je veel bezoekers hebt die naar je website komen per maand, ga je vanzelf geld verdienen. Hoe meer bezoekers er uiteindelijk naar je website komen hoe meer geld je kunt verdienen.

Bij het Adsense Dashboard kun je zien wat de gemiddelde doorklik ratio is.  Zo weet ik dat bij mijn Adsense advertenties de gemiddelde doorklik ratio (CTR) 1,50% is en dat ik gemiddeld 0,50 eurocent verdien per klik op een advertentie.

Stel dat je dan 250.000 bezoekers naar je website krijgt per maand, waarvan 1,50% op een advertentie klikt en je gemiddeld 0,50 euro cent zou verdienen per klik kom je uit op een maand bedrag van 1875 euro per maand aan Google Adsense inkomsten.

 

Google adsense inkomsten 3

 

Oneindig opschalen

 

Het voordeel van het beginnen van een Google Adsense inkomsten business is. Dat je het oneindig kunt opschalen op twee manieren. De eerste manier is om ervoor te zorgen dat je meer bezoekers krijgt naar je bestaande website en een andere manier is om meerdere websites te beginnen.

Als je bijvoorbeeld 250.000 bezoekers naar één website krijgt, kun je ervoor zorgen dat je naar 500.000 bezoekers per maand gaat door continu content te blijven toevoegen en zo je website te laten groeien. Je verdient dan geen 1875 euro per maand meer maar nu 3750 euro per maand.

Een andere manier is om meerdere website te maken om Adsense inkomsten aan te verdienen. Als je 1 website met 250.000 bezoekers hebt zou je 1800 euro per maand kunnen verdienen gemiddeld, maar als je 10 van die websites zou hebben verdien je al 18.000 euro per maand.

Zo kun je eigenlijk oneindig blijven opschalen betreft je inkomsten. Ook het opschalen kun je weer op twee manieren uitvoeren.

 

Meerdere websites onderhouden

 

Als je besluit om op te gaan schalen naar meerdere websites. Ook kun je ervoor kiezen om alle teksten voor de websites zelf te schrijven. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit te laten schrijven. Het voordeel daarvan is dat ondanks dat je nu meer websites moet onderhouden. Maar niet meer tijd kwijt bent aan het schrijven van teksten.

Als je met 1 website 2000 euro per maand zou verdienen aan Google Adsense inkomsten. Zou je van die inkomsten een tekstschrijver kunnen inhuren om je tweede website te voorzien van content. Gemiddeld kost je dit zo een 35 euro per tekst. Als jij dan 3 keer per week een tekst zou laten schrijven kost het je ongeveer 105 euro per week. En dus ongeveer 400 euro in de maand.

Dat betekent dat je na het betalen van de tekstschrijver nog steeds 1600 euro voor jezelf zou hebben. Je kunt dan kiezen om meerdere projecten te starten: Of het geld gebruiken voor levensonderhoud zodat je niet meer afhankelijk bent van werk.

Naast Google Adsense zijn er nog meer modellen die je toe kunt passen op je website. Ben jij benieuwd hoe je een succesvolle online business opzet en hiermee een fulltime inkomen verdiend? Dan is het belangrijk dat je alles leert over online marketing! En hoe je jezelf goed zichtbaar maakt op het internet.

Online marketing kent veel verschillende strategieën en het is belangrijk dat jij weet hoe dat werkt. Zo kun je een voorsprong krijgen op je concurrentie en meer inkomsten genereren uit je online business.

Via de onderstaande pagina krijg je alles geleerd wat je moet weten om een succesvolle online business op te zetten. Na het volgen van deze cursus kun je zo snel mogelijk online je geld verdienen.

 

Ook geld verdienen op internet?

 

Share This
Verified by MonsterInsights