affiliate programma van builderallHoe kun je een Builderall website aanmelden bij Google search console?

Hoe kun je een Builderall website aanmelden bij Google search console? Met het Builderall platform maak je in een handomdraai dynamische websites. Heb je volop de mogelijkheid tot uitbreiding of vernieuwing.

 

 

Je hebt  inzicht in al de  wijziging die je doet aan je Builderall website. Het platform geeft je dan ook toegang tot alle marketing tools die je nodig hebt, voor een optimaal werkende website. Van eenvoudig tot geavanceerde websites. Maar hoe zorg je ervoor dat je Builderall website ook gevonden zal worden in de zoekresultaten van google. Wellicht de belangrijkste stap naar succes naast alle andere activiteiten die je doet.

 

Voordat je jouw website gaat aanmelden is het belangrijk dat de website functioneel is. Dit doe je natuurlijk met de SEO tool die beschikbaar is. Je zorgt ervoor dat het klopt wanneer google op je website langskomt.

 

Om goed gevonden te worden bij zoekmachine google is meer dan een goed geoptimaliseerde website nodig, namelijk content. Ook het content moet voldoen aan bepaalde richtlijnen. Het aantal woorden, de indeling of het gebruik van koppen en titels bijvoorbeeld.

 

Een goede voorbereiding voor het aanmelden van je Builderall website door middel van het optimaliseren, content toevoegen, maar ook het functioneel zijn van de website is belangrijk.

Goede content voor je vindbaarheid bij zoekmachines

Aan de slag met het content op je Builderall website. Want aanmelden bij google gaat veel verder dan gegevens invullen en klikken.

 

Laat het content op je website je helpen bij het aanmelden. Voor je werken als het om verkoop en klandizie gaat. Door voorafgaand aan het schrijven goed te onderzoeken welke zoekwoorden echt interessant zijn voor je business.

 

Waarna het schrijven van goede web content kan gaan beginnen. Kies onderwerpen met veel raakvlak, schrijf erover in een tekst van enige omvang, 1200 woorden bijvoorbeeld. Maar vergeet niet de zoekwoorden die je hebt gevonden in de titels, koppen maar ook de tekst te vermelden.

 

Aanmelden bij zoekmachine google lastig? Aanmelden bij google is eenvoudiger dan je misschien denkt. Maar zorg er wel voor dat je website er ook klaar voor is met goede SEO optimalisatie, de content op de pagina’s of het blog dat je hebt.

 

Goed content is voor een website misschien wel belangrijker dan zoekmachine optimalisatie op zichzelf. Dit komt omdat goede content een zoekmachine veel verteld over wat er op je website te lezen is.

Hoe kun je een Builderall website aanmelden bij Google search console?

Is je website voor elkaar? Dan kan het aanmelden bij google beginnen. Een Builderall website kun je net als andere websites eenvoudig aanmelden via google webmaster tools.

 

Bij google webmaster tools kun je een website niet alleen maar aanmelden. Je krijgt ook inzichten in zoekresultaten, weergaven, klikken, de positie van je website in de resultaten.

 

Een andere leuke toevoeging is het met elkaar kunnen vergelijken van verschillende periodes. Dat is handig om de groei bij te houden of wijzigingen die je hebt doorgevoerd te vergelijken met voorgaande periodes.

 

Hebben ze een positieve invloed op de vindbaarheid van mijn website of juist niet. Zo kun je tijdig inspringen. Maar ook sturen op nieuwe content voor je website aan de hand van resultaten is prettig. Voor nu beperk ik mij tot het aanmelden van je Builderall website bij google via het webmaster tools panel.

 

Om een (nieuwe) website te kunnen aanmelden is een google account noodzakelijk. Deze kun je gratis aanmaken en blijft geldig. Heb je wel al analytics? Dan heb je ook al een google account en kun je aan de hand van dit account je website bij webmastertools verifiëren.

 

 

De eerste stap om je Builderall website aan te melden

 

Heb je zojuist een google account aangemaakt en ingelogd bij webmaster tools? Dan kan het aanmelden gaan beginnen.

 

Er zijn twee soorten aanmeldingen bij google mogelijk. Het aanmelden doe je door je website URL in te voeren. Let op dat je de juiste URL pakt.

 

Maar ook het aanmelden via domein property. De laatste heeft een voordeel dat ook sub domeinen worden bekeken en geïndexeerd. In beide gevallen kun je de stappen volgen en is de aanmelding na afloop succesvol.

 

Na aanmelding duurt het enige tijd voor je inzicht krijgt in gegevens of je website door de google crawler is bezocht. Hoe lang dit duurt verschilt per aanmelding. Mijn ervaring leert dat het snel kan gaan maar ook wat langer kan duren tot je inzicht krijgt. Maar dat je website al wel te vinden is in de zoekresultaten.

 

Je website Builderall website aanmelding verifiëren

Om toegang te krijgen is verificatie vereist. Dit kan op verschillende manieren. Je kiest ervoor om een html bestand te downloaden en plaatst deze in de hoofdmap van je hosting.

 

Via google analytics, door het account te koppelen. Maar ook via de domeinprovider. Door een wijziging aan te brengen in de dns configuratie.

 

Vergeet niet om een xml sitemap-URL toe te voegen

 

Een xml sitemap is een handig informatiebestand om google te informeren over de pagina’s op je Builderall website. In dit document staan alle pagina’s van de website.

 

Door het plaatsen van de sitemap URL zal google de website pagina’s makkelijker vinden en kunnen indexeren voor de zoekresultaten.  In een sitemap staat doorgaans ook informatie over de prioriteit van pagina’s en datum waarop een pagina is aangemaakt.

Ga jij ook aan de slag met Builderall

 

Nu weet jij hoe je jouw Builderall website moet aanmelden bij google.  Makkelijk toch? Maar Builderall is natuurlijk veel meer dan dat.  Ga jij ook aan de slag met het complete Builderall platform.

 

Waarmee je elke marketing tool die je in de toekomst nodig denkt te hebben binnen handbereik hebt zonder meerkosten.

 

Vanaf vandaag geen aparte systemen meer of gedoe. Maar alles voor een goede affiliate website, jouw business of bedrijven website goed geregeld op een plek. Waardoor jij optimaal kan profiteren van groei en functionaliteit.

 

Wist je trouwens dat het Builderall platform is ingesteld om de beste performers te leveren, geen enkele uitdaging uit de weg gaat.  Precies wat jij nodig hebt. Een betrouwbare, snelle maar vooral makkelijk te configureren plek voor je website. Dat maakt je business beheren een stuk makkelijker, completer en efficiënter.

 

 

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights