Hoe maak ik mijn eigen website bekend? Misschien heb jij op dit moment een eigen website, of ben jij hier nog heel erg over in dubio. Dat geeft helemaal niks. Het is niet zomaar iets en ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het iets voor jou zou kunnen toevoegen.

Naast dat je je afvraagt of een eigen website iets voor jou zou kunnen toevoegen, zit je misschien ook met de vraag hoe je deze website nu bekend kan maken. Hoe pak je dat nu aan?

Je zit op dit moment met veel vragen. Gelukkig ben je bij dit artikel terecht gekomen, want hier ga jij antwoord krijgen op al jouw brandende vragen. Je krijgt antwoord op de vraag wat een eigen website nu toevoegt, wat de voordelen zijn en natuurlijk hoe je je website bekend kan maken. En dat helemaal zelf. Dat moet helemaal goed gaan komen.

Hoe maak ik mijn eigen website bekend?

Waarom heb ik een eigen website die bekend is nodig?

Of je daadwerkelijk een eigen website nodig hebt, daar is geen bepaalde richtlijn in. Het ligt er gewoon aan welk doel jij hebt en wat jij graag zou willen. Toch kunnen er een aantal redenen zijn die ervoor zorgen dat een eigen website hebben onmisbaar is.

Bijvoorbeeld omdat je een ondernemer bent en een eigen bedrijf hebt. Door je diensten online aan te bieden of hier informatie over te geven, komen potentiële klanten eerder bij jou terecht en krijgt jouw bedrijf meer bekendheid. Ook als jij producten verkoopt, kan je je eigen website hiervoor gebruiken. De winkelpanden worden tegenwoordig steeds prijziger en een online webshop heeft minder kosten.

Ben jij geen ondernemer? Ook dan kan een eigen website erg van pas komen. Bijvoorbeeld omdat jij graag schrijft of fotografeert. Je eigen werk kan op de website gepresenteerd worden en zo krijgt het meer bekendheid.

Wat zijn de voordelen van een eigen website?

De voordelen van het hebben van een eigen website, die zijn er absoluut. Sterker nog, dat lijstje is ontzettend lang. Er zijn namelijk meer voordelen aan een eigen website hebben, dan dat er nadelen zijn.

Mocht jij nog twijfelen over een eigen website, dan ben je vast benieuwd naar de voordelen en of jij hiervan kan profiteren. Dat komt goed uit, want deze voordelen heb ik speciaal voor jou op een rijtje gezet. Zo krijg jij direct een duidelijk beeld hiervan en kan jij bekijken of je hier gebruik van wilt maken.

  • De website geeft je eigen bedrijf veel meer bekendheid, mocht je een eigen bedrijf hebben natuurlijk.
  • Schrijf jij graag en zou jij hier meer bekendheid door willen? Dan is een eigen blog natuurlijk de perfecte oplossing.
  • Je kan op je eigen website dingen verkopen of aanbieden. Dat gaat vaak wat makkelijker dan bijvoorbeeld een fysieke winkel.
  • Het is mogelijk om in contact te komen met (mogelijke) klanten. Daarnaast kunnen zij ook weer in contact komen met jou.

Hoe maak ik mijn eigen website bekend?

Hoe maak ik mijn eigen website bekend?

Laten we gaan kijken naar hoe je je eigen website meer bekendheid kan geven. Zeker als jij al een eigen website hebt, kan het volgen van de tips erg interessant voor jou uitpakken. Heb jij nog geen eigen website, dan is dit een mooie manier om je erop voor te bereiden.

Hieronder vind je een overzicht van hoe jij je eigen website meer bekendheid kan meegeven. Kies een manier die bij jou past of waar jij wel iets mee kunt.

  • Plaats regelmatig nieuwe dingen op je website. Bijvoorbeeld blogberichten, foto’s of andere informatie. Op deze manier komt je website hoger in Google te staan en valt deze eerder op.
  • Deel je website op social media. Veel mensen zijn dagelijks op social media te vinden en op deze manier valt je website direct op. Daarnaast kan het bericht vaak gedeeld worden en bereikt het meerdere mensen tegelijk.
  • Maak gebruik van zoekwoorden. Onderzoek waar vaak op gezocht word binnen Google en verwerk deze woorden op je website. Op deze manier komt je website weer wat hoger in Google te staan. Overdrijf het echter niet, want Google is niet helemaal gek.
  • Lukt het jou niet op je website meerdere malen per week bij te werken of te voorzien van relevantie informatie? Hier kan je altijd iemand voor inhuren die dat voor jou oppakt. Dat geeft misschien wat meer rust.

Is een eigen website duur?

Weet je wat het mooie is aan een eigen website? Die kosten daarvan, die heb jij helemaal zelf in de hand. Jij bepaalt hoe duur of hoe goedkoop je website moet worden. Zo variëren deze prijzen ook enorm.

Een website laten maken, daar zit nu eenmaal een groter prijskaartje aan. Je laat het tenslotte door een professional doen en die is daar ook wat uurtjes aan kwijt. Daar betaal je voor. Die kosten kunnen al oplopen tot € 1000,-. Of er goedkopere opties zijn? Die zijn er zeker. Door het zelf aan te gaan pakken kan je de kosten veel lager houden. Al voor een klein, maandelijks bedrag kan jij een website maken en deze meer bekendheid geven. Dit kan zelfs al voor € 5,- per maand. Dat ziet er goed uit, toch?

Wil jij graag weten waar jij als beginner een goede website kan bouwen om jouw doelen te bereiken? Lees verder in de conclusie en ik vertel het je allemaal.

Hoe maak ik mijn eigen website bekend?

Conclusie – Hier kan je het beste je eigen website maken

Zo aan het einde van dit artikel heb je veel informatie gekregen over je eigen website. Niet alleen ben je erachter gekomen hoe je deze meer bekendheid kan geven, ook weet je welke voordelen een eigen website heeft.

Mocht jij al een eigen website hebben, dan kan jij lekker aan de slag. Heb je deze nog niet en wil jij deze voordelig zelf kunnen maken? Dat kan.

In dat geval heb jij de diensten van Builderall nodig. Builderall is hét platform dat geschikt is voor zowel de beginnend als voor de professionele websitebouwer. Voor een klein bedrag per maand kan jij je website inrichten zoals jij dat wil en een eigen domeinnaam meegeven. In een handomdraai maak jij jouw ideale website én kan je deze bekendheid meegeven. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog en geniet van alle voordelen!

Share This
Verified by MonsterInsights