affiliate programma van builderallHoe pas je een website met Builderall aan?

Hoe pas je een website met builderall aan? In de afgelopen jaren heeft de technologie niet stilgezeten. Integendeel zelfs. Vergelijk maar eens hoe je nu met een website kunt maken in tegenstelling tot hoe dit 20 jaar terug ging. Op dat moment konden alleen de geleerden een website maken. Dit ging met behulp van HTML, was behoorlijk omslachtig en duurde dan ook lang. Hoe makkelijk gaat dat tegenwoordig met dank aan programma’s als WordPress en Builderall?

Heb jij er voor gekozen om een website met Builderall te gaan maken? Dan kom je er ongetwijfeld op een gegeven moment ook achter dat je de website toch niet aan wilt passen. Is dat moeilijk met Builderall? Nee, absoluut niet. Net zoals de rest van het online platform is ook het aanpassen van een website met Builderall niet al te lastig. Desondanks hebben we toch dit artikel geschreven. In dit artikel kan je kort en bondig lezen hoe je een website aan wilt passen.

Waarom zou je een website aan willen passen?

Wat zijn nou eigenlijk redenen om een website aan te willen passen? Eén van die redenen is terug te vinden in het toevoegen van nieuwe content. Als je met jouw website hogere rankings binnen Google wenst te krijgen, is het van belang om regelmatig nieuwe content toe te voegen. Het toevoegen van nieuwe content is in principe ook een verandering aan de huidige website.

Daarnaast kan het ook goed voorkomen dat na verloop van tijd kleine aanpassingen in jouw huisstijl doorgevoerd zijn. Deze aanpassingen wil je uiteraard ook op je website aanpassen. Even een ander kleurtje in het logo en even een ander kleurtje op de achtergrond van je website. Met Builderall is óók dat mogelijk, aangezien je in principe alles van een website aan kunt passen.

Tot slot is het soms ook wenselijk om de gehele indeling van de website overhoop te gooien. Dat is bijvoorbeeld het geval als je bedrijf gegroeid is, als je dienstverlening (deels) veranderd is of omdat je jouw huidige website gewoon ‘zat’ was.

In alle bovenstaande situaties kan je gelukkig moeiteloos jouw website aanpassen. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Hoe kan je een website aanpassen?

Voordat je een website aan gaat passen, is het verstandig om na te denken over de aanpassing. Wat wil je precies aangepast hebben? Wil je bijvoorbeeld alleen een ander kleurtje of wil je de hele indeling aanpassen? Als je alleen het kleurtje aan wilt passen, hoef je hier niet bijster veel tijd voor uit te trekken. Voor het aanpassen van de hele indeling (de lay-out) kan je echter wel iets meer tijd voor uittrekken.

Als je eenmaal in kaart hebt wat je aan wilt passen, kan je naar het dashboard van Builderall gaan. Log in met je gegevens en kies vervolgens voor de Builderall sitebuilder. Hierna kan je de juiste website aanklikken, waarna je direct kunt starten met het aanpassen van de website.

Bij het aanpassen van de website kan je dezelfde tool gebruiken als die je gebruikt hebt bij het maken van de website. Dit werkt in principe hetzelfde als WordPress. Je maakt een website met WordPress en kunt deze in WordPress vervolgens ook naar wens aanpassen.

In de Builderall Sitebuilder heb je vervolgens de keus uit allerlei mogelijkheden. Je kunt de indeling van de website aanpassen, je kunt het lettertype aanpassen, je kunt buttons aanpassen, je kunt afbeeldingen aanpassen, je kunt teksten aanpassen, je kunt een contact formulier aanpassen en je kunt de kleuren aanpassen. In principe kan je alles van jouw website naar hartenlust aanpassen.

hoe maak je een website met builderall?

Is het doen van aanpassingen lastig?

Op deze vraag kunnen we kort en bondig antwoorden; nee, het is zeker niet lastig. Dit is onder meer te danken aan de eenvoud van Builderall. Het programma is behoorlijk simpel te bedienen en ziet er overzichtelijk uit. Bijkomend voordeel is dat je geen technische kennis hoeft te hebben. Zonder enige technische kennis kan je alsnog een website maken en aanpassen. Hoe mooi is dat?

Voordat je met de aanpassingen aan de slag gaat, moet je wel nog even goed nadenken. Wat wil je precies aanpassen en waarom wil je dit doen? Denk hier goed over na en maak geen overhaaste aanpassingen. Ja, deze aanpassingen zijn uiteraard ook weer terug te draaien, maar je bent dan wel dubbel zoveel tijd kwijt.

Voor het doen van de aanpassingen kan je gebruik maken van verschillende keuze mogelijkheden. Stel nou dat je het contactformulier aan wilt passen; scroll naar dit formulier en klik op het formulier. Je krijgt direct verschillende aanpassingen voorgeschoteld; het aanpassen van tekst in het formulier, het toevoegen of schrappen van velden in het formulier of andere zaken. Je kunt het allemaal simpelweg aanklikken en hoeft zelf niet met lastige HTML codes aan de slag. Het aanpassen van een website is in Builderall al met al onwijs simpel.

Hoe pas je een website met builderall aan en wat kan je allemaal aanpassen?

Hierboven hebben we eigenlijk al in het kort antwoord op deze vraag gegeven. Het is namelijk zo dat je alles op de website aan kunt passen. Dit betreft dus alle content, alle afbeeldingen, alle kleuren, de volledige indeling, alle buttons, het contactformulier, de menu-items, het lettertype en de footer zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Met het systeem van Builderall ben je dus nooit beperkt en kan je eigenlijk altijd alle kanten op.

Aan de slag met Builderall

Wil je ook op een makkelijke manier aanpassingen aan jouw website verrichten? Dan is het zeker aan te raden om jouw website met Builderall op te gaan bouwen. Naast het bouwen van een website kan je met dit platform ook je eigen logo, een eigen sales funnel en eigen video’s maken. Ook kan je verschillende marketing, SEO- en analytics tools gebruiken. In onze ogen is Builderall een onwijs compleet pakket en vele malen handiger/uitgebreider dan WordPress. Wil je ook met Builderall aan de slag? Meld je dan direct aan voor dit onwijs handige online programma. Geloof ons; je gaat hier geen moment spijt van krijgen.

Share This