Kun je ook als particulier affiliate marketing doen? Als je hebt gelezen over affiliate marketing is de kans groot dat je er erg enthousiast over bent geworden.

Je wil daarom graag met affiliate marketing beginnen, maar zit er niet op te wachten om direct een bedrijf te starten.

Als je net begint met affiliate marketing is de kans groot dat je daaruit nog niet direct inkomsten haalt.

Dan is het ook niet belangrijk om je direct in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hier lees je meer over beginnen met affiliate marketing als particulier.

Wat is affiliate marketing precies?

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je telkens een commissie als een bezoeker via jou het product koop van de aanbieder. Dat klinkt heel makkelijk, maar is in werkelijkheid moeilijker dan je denkt.

Om te kunnen verdienen met affiliate marketing moet je namelijk een publiek opbouwen. Je kunt dat op verschillende manieren doen.

De meest betrouwbare manier om een publiek op te bouwen is met behulp van een eigen website. Je zoekt dan een product dat je wilt gaan promoten en bouwt daar vervolgens een website omheen.

Om bezoekers naar je website te krijgen maak je dan content en promoot je je website op social media.

In het begin zullen er nog niet veel bezoekers naar je website komen, maar als je consistent door blijft gaan met het publiceren van content, is de kans groot dat je op den duur veel bezoekers naar je website krijgt.

Hoe meer bezoekers er uiteindelijk naar je website komen, hoe meer mensen er op je affiliate links klikken en hoe meer verkopen daaruit voort komen.

Affiliate marketing als particulier

Als je net begint met affiliate marketing is de kans groot dat je nog niet direct geld verdient. Je hoeft je dan nog niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook als je al wat geld verdient ben je dat nog niet direct verplicht. Je kunt je inkomsten met affiliate marketing namelijk opgeven bij de belasting onder overige inkomsten.

Toch is het wel aan te raden om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als je al wat geld verdient. Vooral als startende ondernemer krijg je namelijk veel belastingvoordeel.

Ook kan het voor jou een stuk serieuzer worden als je je direct inschrijft. Je hebt dan voor jezelf het besluit gemaakt om het groots aan te pakken en de weg terug wordt daardoor een stuk moeilijker.

Een van de meest voorkomende problemen bij beginnende affiliates is vooral dat ze niet snel genoeg resultaten zien en daarom stoppen met affiliate marketing. Dat is zonde want als je het lang genoeg volhoudt en een bewezen strategie volgt, is de kans groot dat je meer geld gaat verdienen met affiliate marketing dan met je baan.

 

Kun je ook als particulier affiliate marketing doen

De eerste stappen

Als je besloten hebt om te beginnen met affiliate marketing zijn er een aantal stappen die je het beste kunt doorlopen. Een van die stappen is het volgen van een affiliate marketing cursus zodat je precies weet wat je moet doen om succesvol te worden.

Veel beginnende affiliates willen alles zelf uitzoeken waardoor ze veel tijd en moeite kwijt zijn. Ook starten deze beginners niet direct waardoor er veel tijd verloren gaat.

Als je een affiliate marketing cursus zoals de affiliate marketing revolutie volgt, leer je stap voor stap in een video cursus wat je moet doen. Je kunt dan met behulp van de video’s de stappen nadoen.

Aan het einde van de cursus heb je dan een goede website online staan en kun je beginnen met het schrijven van content. Ook dat wordt precies uitgelegd in de cursus.

Eigen website maken

Een van de beste manieren om geld te verdienen met affiliate marketing is door een eigen website of blog te beginnen. Je kiest dan een product uit om te promoten en bouwt daar vervolgens een website omheen. Met goede relevante informatie dat te maken heeft met het product dat je promoot trek je dan uit de zoekmachines bezoekers naar je website.

Hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer geld je kunt verdienen.

Zoekmachine optimalisatie

Een van de belangrijkste dingen die je kunt leren als je een eigen website gaat beginnen is zoekmachine optimalisatie. Ook wel SEO genoemd. Door SEO te leren, leer je een techniek die je pagina’s helpt beter te scoren in de zoekmachines. Hoe beter jij bent in SEO hoe beter je teksten zullen scoren.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je altijd waardevolle informatie geeft. Je SEO kan nog zo goed zijn, maar als jouw tekst geen antwoord geeft op de vraag die een bezoeker heeft ingetypt of gesproken bij Google, wordt jouw pagina niet gevonden.

Daarom is het altijd een goed idee om zo veel mogelijk waarde toe te voegen in je teksten. Zo scoor je goede posities.

Email marketing

Email marketing wordt door vrijwel geen van de beginners toegepast, terwijl er veel geld te verdienen valt in de mailinglijst. Hoe meer subscribers je hebt op je email lijst hoe meer geld je er uiteindelijk mee kunt verdienen.

Je hoeft dan alleen maar een promotie email te maken en die met één druk op de knop naar al je contacten te sturen. Een percentage zal je aanbieding kopen.

Social media

Naast het bijhouden van je blog is het ook belangrijk om actief te zijn op social media. Hoe meer mensen jouw social media pagina leuk vinden, hoe groter je bereik is. Zo kun je ook via social media bezoekers naar je website krijgen en je bezoekersaantallen, kliks en verkopen vergroten.

De affiliate marketing revolutie

Wil jij beginnen met affiliate marketing? Kijk dan eens naar de affiliate marketing revolutie. Hier leer je stap voor stap met een videotraining welke stappen jij moet zetten om direct een goede start te maken.

Door een bewezen methode te gebruiken is de kans veel groter dat je snel geld verdient. Je kunt het ook allemaal zelf uitzoeken, maar een goede strategie brengt je sneller naar je doelen.

 

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#0000ff” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”http://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/33254″ width=”” target=”_self”]Klik Hier Voor Meer Informatie Over De Affiliate Marketing Revolutie[/inbound_button]

 

Share This
Verified by MonsterInsights