MASTER MARKETEER REVIEW

Ben jij benieuwd hoe jij ervoor kunt zorgen dat je meer verkopen genereert met je website? Voordat ik had gehoord over de Master marketeer cursus dacht ik precies te weten wat ik moest doen om succesvol te worden op het internet. Maar na het volgen van deze cursus zou ik willen dat ik dat al veel eerder had gedaan.

Deze cursus heeft mijn omzet verhoogd van 50 euro in de maand naar 2500 euro per maand. Dat is precies de reden waarom jij deze cursus ook zou moeten volgen. Hier leer je namelijk pas echt wat online marketing is en hoe jij dat het beste kunt toepassen.

Benieuwd wat de Master marketeer cursus precies is? Lees dan verder.

WAT IS MASTER MARKETEER

Als je van plan bent om een online business te starten moet je daarvoor leren over online marketing. Master marketeer is een cursus die je alle belangrijke aspecten leert over online marketing.

De cursus is geschikt voor iedereen die een website heeft en meer resultaten wil behalen via het internet. Toen ik voor het eerst begon met de master marketeer zag ik direct dat ik helemaal niet goed bezig was en dat er heel veel mogelijkheden bestaan die ik nog niet toepaste in mijn online business.

In deze cursus leer je bewezen systemen die je helpen je klanten bestand en omzet te vergroten. Na het volgen van deze cursus weet je precies hoe jij online marketing in je online business moet toepassen.

meer bekendheid online bedrijf

HOE WERKT MASTER MARKETEER

Als je de cursus koopt krijg je direct login gegevens voor het leden gedeelte. Deze login gegevens heb je nodig om aan de slag te gaan met de cursus. Als je eenmaal ingelogd bent in het dashboard kun je een aantal dingen doen.

Je kunt ervoor kiezen om het stappenplan af te werken en zo de cursus af te ronden, maar je kunt ook willekeurig met bepaalde onderdelen beginnen. Zelf heb ik het stappenplan gevolgd en raad ik je aan om hetzelfde te doen.

In deze cursus leer je alles van effectieve facebook advertenties maken tot aan hoe je een succesvolle online business opzet.

Voor iedereen die meer succes wil op het internet is deze cursus een must-have.

WAAROM ZOU JE DE MASTER MARKETEER CURSUS VOLGEN

De grootste reden waarom in begonnen ben met het volgen van deze cursus is omdat het zo veelzijdig is. Alle belangrijke aspecten van online marketing komen aan bod en sluiten naadloos met elkaar aan.

Online marketing kan complex zijn als je er nog nooit eerder mee bezig geweest bent. Maar deze cursus maakt het zo makkelijk dat je er zelfs nog succesvol mee kunt worden als je nog niets van online marketing af weet.

Na het volgen van de cursus weet je precies hoe jij een goede online marketing campagne moet opzetten en hoe je ervoor zorgt dat je website bezoekers ook daadwerkelijk klant worden.

De meeste online cursussen leren je specifiek over één onderdeel van online marketing, maar met deze cursus heb je direct het complete pakket.

Een van de meest waardevolle onderdelen van deze cursus vond ik het leren van online sales funnels opzetten.

Hiervoor maakte ik nog geen gebruik van sales funnels en stuurde ik mijn bezoekers direct door naar het product. Nu weet ik hoe ik bezoekers van mijn website aan mij kan binden en ze zo veel meer aanbiedingen kan doen dan alleen dat ene product.

DE VOORDELEN VAN MASTER MARKETEER

Het grootste voordeel van deze cursus is dat er weinig vakjargon wordt gebruikt. Zelfs als je nog helemaal geen ervaring hebt met online marketing kun je hiermee als absolute beginner aan de slag.

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en de cursus is zeer goed in elkaar gezet waardoor je de lesstof makkelijk tot je neemt.

Ook worden er strategieën gedeeld die je gewoon op het internet niet of moeilijk kunt vinden. Deze systemen zijn bewezen systemen die door veel top marketeers worden gebruikt.

Hierdoor heb je direct een grote voorsprong op je concurrentie omdat zij deze systemen niet gebruiken. Ik kan me voorstellen dat werken met systemen complex klinkt. Maar als je het eenmaal zelf geprobeerd hebt weet je hoe simpel en effectief deze bewezen systemen echt zijn.

Als ik vooraf had geweten dat online marketing zo veel makkelijker zou zijn met de juiste informatie had ik deze cursus direct al gevolgd. Maar mijn ego vertelde me dat ik het allemaal zelf wel kon.

WAT LEER JE IN DE CURSUS

In de cursus Master Marketeer leer je alle belangrijke aspecten van online marketing, maar ook hoe je ze op de juiste manier met elkaar combineert.

FACEBOOK ADVERTENTIES 

Facebook is nog steeds een van de meest gebruikte social media kanalen op het internet. Bij Facebook heb je de mogelijkheid om te adverteren. De kosten van facebook adverteren zijn een stuk lager dan bijvoorbeeld bij Google Adwords.

In de cursus leer je precies hoe jij met zo min mogelijk kosten een zo groot mogelijk publiek kunt bereiken. Ook leer je hoe je ze daarna je sales funnel laat bereiken en hieruit nieuwe klanten behaalt.

Voordat ik deze cursus gevolgd had koste facebook adverteren mij vooral veel geld. Er kwamen maar weinig resultaten uit. Maar na het volgen van de cursus zijn mijn Facebook resultaten met 250% gestegen.

EMAIL MARKETING

Vooral de grote bedrijven zien de waarde van Email marketing wel in. Maar veel startende ondernemingen of affiliate marketeers zien deze waarde nog niet. Ze sturen bezoekers direct vanaf hun website of bedrijfspagina door naar het product en hopen dan dat ze daaruit verkopen realiseren.

In deze cursus leer je hoe je email marketing kunt toepassen om je conversie te verhogen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een bezoeker van je website vrijwel nooit bij het eerste bezoek al iets van je koopt.

Ook is de kans klein dat een bezoeker voor de tweede keer naar je website terug komt en daarom is het belangrijk dat jij daar wat aan doet.

Met email marketing creëer je de kans om bezoekers aan je te binden en op jouw gewenste moment weer eens terug te halen naar je website.

Ook geeft email marketing je de mogelijkheid om aanbiedingen te doen voor producten. Veel grote bedrijven geven nog steeds aan dat nog steeds een heel groot gedeelte van de inkomsten uit de email lijst ontstaan.

COPYWRITING

Als je goed wilt verkopen op je website of op het internet in het algemeen, is het belangrijk dat je overtuigende teksten kunt schrijven. In de Master marketeer cursus lees je precies waar je op moet letten als je een tekst schrijft voor je website.

 Zo moet je altijd vooraf bepalen welk doel de tekst heeft, wat je ermee wilt bereiken en voor welke doelgroep de tekst geschreven wordt.

Als je bij deze module goed oplet kunnen alleen de teksten die je schrijft er al voor zorgen dat je meer verkopen realiseert op je website. Veel bedrijven denken dat ze vooral verkopend moeten schrijven.

Maar in 2019 gaat het vooral om waarde geven aan je bezoekers. Hoe meer je dat doet op een strategische manier, hoe meer je op lange termijn gaat verkopen.

 

ONLINE SALES FUNNELS OPZETTEN 

Als je een eigen website of online bedrijf hebt, zit je er natuurlijk niet op te wachten om continu zelf bezig te zijn met je website en klanten. Met een online sales funnel kun je het verkoop proces van je website automatiseren.

Hiervoor maak je dan een pagina om het email adres te verzamelen, Een pagina met een bedankje en vervolgens een link naar het product. In de cursus wordt je precies verteld hoe je het verkoop proces kunt automatiseren zodat er automatisch verkopen binnen komen via je website.

Het enige waar jij je dan nog mee bezig hoeft te houden is zorgen dat je website voorzien wordt van nieuwe content. Zo komen er steeds meer bezoekers naar je website en zullen er steeds meer bezoekers door je sales funnel gaan. Door dit strategisch aan te pakken kun je dan rekenen op een grote groei in verkopen.

EEN SUCCESVOLLE ONLINE BUSINESS OPBOUWEN

 

Er komt veel kijken bij het opbouwen van een succesvolle online business. In deze module wordt je geleerd hoe je succesvol wordt en waar je website allemaal aan moet voldoen om goede resultaten te behalen.

Daarnaast is een groot gedeelte van succesvol worden ook je mindset. Een online business opbouwen kost in de meeste gevallen veel tijd en daarom heb je doorzettingsvermogen en discipline nodig om je doelen te behalen.

Vooral omdat deze cursus zo veelzijdig is weet je na het volgen van de cursus precies wat je moet doen om succesvol te worden met je online bedrijf. Je hebt dan alle kennis in huis als online marketeer en hoeft het dan alleen nog maar uit te voeren.

MIJN PERSOONLIJKE MENING OVER DE CURSUS

 

Voordat ik de cursus master marketeer gevolgd heb, had ik eerst de affiliate marketing revolutie gevolgd. Hoewel ook de AMR een goede cursus is en ik daar de basis van affiliate marketing heb geleerd, heeft Master Marketeer mij 20 stappen verder geholpen.

Voordat ik de cursus gevolgd had, had ik geen idee hoe belangrijk email marketing echt is en had ik ook geen idee hoe geautomatiseerde verkoopprocessen werkte.

Nu ik de cursus heb doorlopen zet ik Facebook advertenties effectief in om de gewenste doelgroep naar mijn website te sturen. Hier melden ze zich direct aan voor mijn email lijst in ruil voor een gratis E-book. Daarna worden ze geheel automatisch 5 weken lang 2 dagen per week door mij benadert met allerlei tips.

In de tekst van deze tips vertel ik dan waarom ze mijn product nodig hebben en bied ik ze 10 keer de mogelijkheid om mijn product te kopen.

Dit is heel wat anders dan alle bezoekers één keer naar het product sturen en dan maar hopen dat ze het product bestellen. Daarom is voor mij de Master Marketeer cursus heel waardevol  en weet ik zeker dat jij er ook veel aan zult hebben.

 

BEGINNEN MET MASTER MARKETEER

 

Als je besluit te beginnen met de master marketeer cursus raad ik je aan daar zeker niet mee te wachten. Ja, het kost je wat geld om ermee aan de slag te gaan maar zelf heb ik het al 100x terug verdiend. Daarnaast zijn er meer dan 1000 mensen die deze cursus ook succesvol hebben afgerond.

Alle resultaten die daaruit kwamen waren zeer positief. Zo had iemand voor het volgen van de cursus maandelijkse inkomsten van 500 euro per maand. Door het volgen van de cursus wist hij zijn omzet te vergroten naar een gigantisch bedrag van 8000 euro per maand.

Dat alleen maar door de juiste strategieën toe te passen en gebruik te maken van bewezen systemen.

Er zijn zo veel mensen die liever het wiel opnieuw uit willen vinden dan simpel weg te doen wat werkt. Als jij een voorsprong wilt hebben op alle mensen die liever alles zelf willen uitzoeken en ook wilt doen wat werkt, raad ik je aan vandaag nog met de cursus te beginnen. 

 

Share This
Verified by MonsterInsights