Online geld verdienen met Bol.com. Bol.com is ooit begonnen als kleine online webshop. Nu heel wat jaren later is het de online webshop van Nederland en België. In deze webshop vind je werkelijk alles. Het is eigenlijk gewoon een online warenhuis. Het is de webshop waar de meeste mensen iets bestellen. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om je als partner aan te sluiten bij Bol.com. Je kunt jouw producten dan via Bol.com verkopen. Er zijn zelfs mensen die hier online geld mee verdienen. In dit artikel lees je hoe je online geld kunt verdienen met Bol.com

 

Waarom zou je jouw producten via Bol.com verkopen?

Ik ken genoeg mensen die tegen mij zeggen dat ze hun producten ook kunnen verkopen via hun eigen webshop. Maar het internet staat vol met duizenden webshops. Voordat je met de juiste zoekmachine optimalisatie (SEO) bovenaan staat in de zoekresultaten hebben andere al duizenden artikelen via Bol.com verkocht. Bol.com is de marktleider als het om webshops gaat. Het is daarom niet meer dan logisch dat mensen eerst op Bol.com kijken. Het is goede reclame voor jouw webshop en mensen die zien jouw producten in de webshop van Bol.com staan.

 

Je bereikt via de webshop van Bol.com meer dan 4 miljoen klanten. Een eigen website is niet verplicht, want je krijgt je eigen online shop bij Bol.com. Aanmelden is gratis. Daarnaast kun je ook tweedehands boeken verkopen. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen logo erbij te plaatsen, zo heb je ook nog eens gratis reclame voor je bedrijf. Je bent dus eigenlijk gek als je jouw producten niet via Bol.com verkoopt.

Hoe kun je jouw producten bij Bol.com verkopen?

Voordat je jouw producten kunt gaan verkopen bij Bol.com moet je jezelf eerst aanmelden. Aanmelden is zeer eenvoudig en gratis. Je gaat naar de site van Bol.com en klikt op de link waar op staat ‘partner worden’. Nadat je op deze link hebt geklikt wordt je doorgestuurd. Je komt bij een aanmeldformulier terecht. Het is heel belangrijk dat je hier al jouw juiste gegevens invult. Nadat je alles hebt ingevuld moet je jouw gegevens verifiëren. Heb je jouw gegevens geverifieerd? Pak dan meteen de foto’s van jouw producten erbij, want nu kun je aan de slag gaan.

review bol masterclass

 

Maak je winkel aan!

Na het aanmelden kom je in een scherm waar je jouw eigen Bol.com winkel op kunt zetten. In deze winkel kun je al jouw producten toevoegen.

 

 

Klik op de link als je meer informatie wil over verkopen met bol.com…

 

 

Zorg voor goede foto’s

Je hebt nu een eigen Bol.com winkel, maar nog geen producten toegevoegd. Dit is belangrijk, maar dan heb je wel foto’s nodig. Producten zonder foto’s verkopen waarschijnlijk helemaal niet. Een koper wil toch zien wat hij koopt. Het gebruik van goede, duidelijke en betrouwbare foto’s is belangrijk. Slecht belichte foto’s, kleine foto’s, onscherpe foto’s, foto’s waar de producten maar half opstaan zijn niet bevorderlijk voor de verkoop. Vaak kun je bij de leverancier van je product om een goede foto maken. Of koop een goede camera en maak de foto’s zelf. Je kunt natuurlijk ook een fotograaf inhuren. Dit is allemaal afhankelijk van jouw budget. Mensen zijn visueel ingesteld, een goede foto is dus cruciaal.

 

Zorg voor aantrekkelijke omschrijvingen

Productomschrijvingen die vol met spelfouten staan of onduidelijk zijn niet bevorderlijk voor de verkoop. In een fysieke winkel houdt een verkoper een praatje. Als het een saai praatje is ben je ook geneigd om weg te lopen. Het is daarom belangrijk dat jij jezelf als die verkoper in een fysieke winkel ziet. Mensen die kopen sneller als ze worden overtuigd, als ze de juiste informatie krijgen en als ze begrijpen waar het overgaat. Zorg daarom voor aantrekkelijke omschrijvingen. Alleen met de juiste productomschrijvingen genereer jij meer verkoop.

 

 

Voordelen als je via Bol.com verkoopt!

Geld verdienen via Bol.com is eenvoudiger dan je denkt. Je weet nu hoe je jezelf aanmeldt, hoe je jouw producten aanprijst en wat Bol.com je oplevert. Maar verkopen via Bol.com levert nog meer voordelen op zoals:

 

  1. Je krijgt de juiste begeleiding van Bol.com zelf. Ze vertellen je wat je het beste kunt doen. Ze voorzien je van advies.
  2. Je komt in contact met andere Bol.com partners via Bol.com zelf. Jullie kunne namelijk je kennis met elkaar delen.
  3. Je krijg een factuur met alle inkomsten en uitgaven erop
  4. Je ontvangt maandelijkse uitbetaling
  5. Bol.com betaalt jou al uit, ook als klant kiest voor achteraf betalen
  6. Aanmelden is gratis
  7. Je kunt jouw onderneming makkelijker promoten
  8. Je kunt een onderneming helemaal vanaf de grond af aan opbouwen

 

 

review bol masterclass

 

Geld verdienen al Bol.com affiliate

Producten verkopen via Bol.com is de ideale manier om online geld te verdienen. Het is eenvoudig, gratis en je krijgt veel online reclame. Daarnaast is het ook mogelijk om als affiliate geld te verdienen met Bol.com. In de Bol Masterclass van Jia Ruan leer je stap voor stap hoe affiliate marketing werkt en hoe jij geld kunt verdienen met Bol.com. Dit doe je door producten van bol.com en vele andere producten te verkopen. Een voordeel van geld verdienen met affiliate marketing in tegenstelling tot een bol.com bedrijf is dat je voor het promoten van producten van bol.com geen producten hoef in te kopen. Daarnaast hoef je ook geen klantenservice te doen en je producten niet te versturen. Het enige dat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat mensen via jouw speciale link de producten zullen aanschaffen.

 

Bol masterclass met jia ruan

Ben je benieuwd naar hoe affiliate marketing werkt en hoe je daar geld mee kunt verdienen? Dan ben je bij Jia Ruan aan het goede adres. Zelf heeft hij al vele duizenden euro’s per maand verdiend met affiliate marketing met bol.com  en leert hij jou nu graag hoe hij dit ge realiseert heeft

Wil je meer weten over Jia Ruan en zijn cursus? Bekijk dan direct de gratis video over hem en de cursus op zijn pagina.

 

Als je eenmaal weet hoe affiliate marketing werkt, is de kans groot dat je daarmee aan de slag wilt gaan.

 

 

Klik hier om meer informatie over de Bol Masterclass te bekijken

 

Online geld verdienen met Bol.com

 

 

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights