geld verdienen buiten je werkOnline geld verdienen zonder investeren

Veel mensen dromen tegenwoordig van een eigen bedrijf, maar niet iedereen heeft altijd de mogelijkheid om geld te investeren. Een bedrijf opzetten zonder investering is mogelijk, al is het niet altijd eenvoudig. Ik heb een bloeiende online onderneming, welke ik heb opgezet zonder investering. Het was geen eenvoudige weg, maar ik ben gekomen waar ik nu ben. In dit artikel deel ik mijn ervaring en vertel ik hoe ik een bloeiende onderneming in de affiliate marketing heb opgezet, zonder enige vorm van investering. Lees mijn tips en ervaring en start zelf een online onderneming op zonder investering.

 

Wat is de juiste manier om een online onderneming op te zetten en online geld te verdienen zonder investeren?

De juiste manier bestaat niet. Je kunt het beste een online onderneming opzetten met iets waar jij jezelf goed bij voelt. Het is belangrijk dat je aan een paar voorwaarden voldoet. Alleen op deze manier heeft je online onderneming kans van slagen. Hieronder geef ik je een aantal tips:

 

webshop beginnen

Tip 1: Werk vanuit je passie

Doorzettingsvermogen en discipline zijn voor elke onderneming belangrijke basis factoren die zorgen voor succes. Maar het grootste succes met je eigen onderneming haal je uit je hart. Ontdek wat je echte passie is en ga van daaruit je online onderneming opzetten. Zonder passie is het lastig om discipline op te brengen, laat staan dat je echt doorzet.

Tip 2: Voer goed onderzoek uit

Ik heb mijn passie ontdekt en dat hielp mij om een idee te ontwikkelen. Maar ik heb mezelf vaak genoeg in de vingers gesneden doordat ik niet goed was voorbereid. Ik begon lukraak met de start van mijn onderneming. Alles is goed gekomen, maar het had me veel leed bespaart als ik eerst voldoende onderzoek had gedaan. Voer onderzoek uit. Ontdek waar de online mogelijkheden liggen. Ontdek waar vraag naar is en zeker bij affiliate marketing ontdek waar mensen informatie over willen hebben.

 

Tip 3: Werk gestructureerd

‘Chaoot’ zo werd ik in het begin veel genoemd. Het klopte ook want ik deed maar wat en ik had totaal geen structuur, daardoor kwam mijn online onderneming niet echt van de grond. Door een schema op te stellen en structuur te brengen in mijn bedrijf ging het uiteindelijk beter. Het was wennen en niet echt iets voor mij, daar ik nogal in het nu leef. Toch, heeft het mij geholpen en daar pluk ik nu de vruchten van.

 

Hoe zet je een online onderneming op?

Het opzetten van een online onderneming is niet moeilijk als je maar weet wat je moet doen. Het is eigenlijk hetzelfde als dat je een fysieke onderneming opstart. Wat vooral belangrijk is dat je een aantal stappen volgt. Maak een duidelijk plan en aan de hand daarvan zet je jouw onderneming op.

 

Je doelgroep bepalen voor Facebook advertenties

1.Stel een doel

Nu je weet waar je passie ligt en wat je wilt doen kun je een doel opstellen. Wat wil je bereiken? Hoe wil je het gaan doen?

2. Investeer tijd

Zonder investering is tijd je investering. Door veel tijd te investeren zul je meer bereiken. Maak een schema en stel duidelijk voor jezelf op wanneer je wilt werken en wat je gaat doen.

 

3.Start klein

Indien je een netwerk hebt is het heel handig om daar gebruik van te maken, zo kun je al snel wat geld verdienen. Ik zelf had helemaal geen geld en ik ben begonnen met zoeken naar opdrachtgevers. Al snel verdiende ik wat geld met tekstschrijven en dat geld investeerde ik weer in hosting, advertenties en andere marketing doeleinden. Dit leverde mij steeds meer geld op en nu heb ik een bloeiende onderneming. Ga op zoek naar jouw talent en biedt dit aan op internet. Er zijn altijd wel mensen die iemand nodig hebben, zo kun je beginnen met het verdienen van geld en dit kun je dan weer investeren in jouw onderneming.

Hoe zet je een online onderneming op in affiliate marketing?

Mijn passie is schrijven en marketing. Een online onderneming was voor mij dus voor de hand liggend. Ik kan schrijven en mensen inspireren, informeren en verkopen voor andere.

Hoe werkt een affiliate link

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is heel eenvoudig om mee te beginnen. Het houdt namelijk in dat jij voor een bedrijf producten of diensten promoot op je eigen website. Dit kan door middel van content als: teksten, video’s en foto’s. Bezoekers op je website lezen deze informatie en klikken op de bijgevoegde link. Indien ze erop klikken of iets bestellen ontvang jij een vergoeding.

 

Nu weet je kort wat affiliate marketing is. Er is niet veel investering nodig om een online onderneming in affiliate marketing op te zetten. Toch, is enige vorm van investering wel noodzakelijk. Je hebt namelijk een domeinnaam nodig en een hosting bedrijf. Anders komt je website niet online.

 

Zorg voor geld

Heb je geen geld, zorg dan dat je spaart of volg mijn tip op door je diensten aan te bieden en geld te verdienen. Eenmaal geld gespaard of verdient, dan kun je: een domeinnaam aanschaffen, een website opzetten met een CMS-systeem (WordPress, builderall of Joomla), hosting pakket nemen en je website online zetten.

 

Bedenk een onderwerp

Voordat je jouw domeinnaam aanvraagt en een website online zet moet je natuurlijk wel een idee hebben. Ga op zoek naar een onderwerp waarover jouw website moet gaan. Bijvoorbeeld: dieren of koken. Schrijf over dit onderwerp en zoek een affiliate netwerk dat producten of diensten aanbiedt waarvan jij diensten aan kunt bieden en begin met online geld verdienen zonder investeren.

 

Volg de affiliate marketing revolutie

Toen ik eenmaal wist dat ik een online onderneming in affiliate marketing wou opzetten had ik nog niet genoeg kennis hierover. Ik kwam per toeval bij de affiliate marketing revolutie terecht. Dit is opgezet door Jacko Meijaard en hij heeft zonder enige investering een bloeiend bedrijf in affiliate marketing. Hij vertelt je alle ins-en-outs en begeleid je op de juiste manier. Ik ben blij dat ik zijn website ben tegen gekomen en dat ik zijn programma ‘affiliate marketing revolutie’ heb aangeschaft.

 

Het heeft mij veel inzicht gebracht, in stappen heeft hij mij uitgelegd hoe ik een online onderneming in affiliate marketing kon opzetten. Ik ben blij met deze keuze. Zonder dit programma zou ik waarschijnlijk veel langer zijn bezig geweest en alsnog veel geld hebben moeten investeren. Nu heb ik zonder al te veel investering een succesvolle onderneming en geniet ik van een passief inkomen. Ik gun jou dat ook. Volg daarom mijn tips en die van Jacko Meijaard en word succesvol online met een lage investering.

 

Gratis video waarin ik je laat zien hoe ook jij met een kleine investering je eigen bedrijf kan beginnen.

 

Share This