Wat is de Drag en drop site builder pixel perfect? Sta je op het punt om zelf een website te gaan maken? Heb je daarbij reeds naar alle mogelijkheden gekeken? Voor het maken van een website heb je namelijk behoorlijk veel mogelijkheden. Je kunt de hulp van bijvoorbeeld Strato inschakelen. Strato heeft een gemakkelijke online tool gecreëerd, waarmee je zelf een eigen website kunt maken.

Het is echter ook mogelijk om een Content Management Systeem zoals WordPress of Joomla te gebruiken. Ook dit gaat relatief makkelijk; dat geldt voor zowel het ontwerpen van de website als het toevoegen van de content. Maar, er is nog een derde mogelijkheid: gebruik maken van de Drag en Drop site Builder van Pixel Together. Dit is een feite een editor/tool waarmee je jouw website kunt maken/aan kunt passen. Bij deze editor draait het met name om de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak. Het is namelijk niet al te moeilijk om gebruik te maken van deze editor. Bovendien is het dashboard van deze tool behoorlijk overzichtelijk. Je hebt de keus uit meerdere opties in de bovenbalk, waarbij in feite alles voor zich spreekt.

In dit artikel nemen we jou mee in de wondere wereld van deze online website builder. Het is namelijk niet al te moeilijk om met deze editor een eigen website te maken.

 

 

Het dashboard van drag en drop site builder pixel perfect

 

Als je gebruik van deze editor maakt, heb je continue zicht op je huidige website. Vervolgens kan je in de bovenkant van de pagina voor enkele opties kiezen. Zo is het mogelijk om daar je website op te slaan of om de liniaal aan de bovenkant uit- of in te schakelen.

Het doel van de ontwikkelaars was om het ontzettend gebruiksvriendelijk te maken. Onder aan de streep kunnen we stellen dat dit gelukt is. Met de Drag en drop site builder Pixel perfect editor is het niet al te lastig om zelf een eigen website te maken. Ook het verrichten van aanpassingen in de (nabije) toekomst is een fluitje van een cent.

 

Drag en drop site builder pixel perfect 2

SEO aanpassingen van de site builder perfect

 

In de huidige digitale wereld is het ontzettend belangrijk om met je website op te vallen. Hoe je dit kunt doen? Onder andere door je focus op SEO te leggen. Dit is een term die staat voor Zoekmachine optimalisatie. Het doel hiervan is om een zo hoog mogelijke positie binnen de zoekmachines te krijgen. We hebben het daarbij uiteraard over een hoge positie bij relevante zoektermen.

Ook hiervoor heeft de Drag en drop site builder Pixel perfect editor meerdere opties. Je kunt namelijk aan de linkerkant van het dashboard meerdere SEO opties instellen. Zo is het mogelijk om de titels van de pagina’s aan te passen, om keywords in te stellen en om de meta description in te stellen. Al deze elementen zijn ontzettend belangrijk om je website hoger in de zoekmachines te krijgen. Dat hebben de ontwikkelaars van de Drag en drop site builder Pixel perfect editor goed door gehad, aangezien dit een behoorlijk uitgebreide en prettige optie binnen de editor is.

 

Drag en drop site builder pixel perfect 3

 

 

Elementen toevoegen

 

Aan de linkerkant van het dashboard kan je ook op een plusje klikken. Dit plusje stelt je in staat om allerlei elementen aan je website toe te voegen. Op deze manier is het bijzonder simpel om bijvoorbeeld een tekstvak of een afbeelding aan je website toe te voegen. Ook kan je vakken, lijntjes en buttons toe voegen.

Maar, dat is niet het enige. Nee, in de Drag en drop site builder Pixel perfect editor kan je namelijk ongelooflijk veel elementen toe voegen. Zo kan je social media items invoegen, kan je audio en video bestanden aan je website toevoegen en kan je een contactformulier aan je website toevoegen. In feite zijn alle gewenste elementen met één druk op de knop toe te voegen. Dit geeft des te meer aan dat de ontwikkelaars hun focus op gebruiksvriendelijkheid hadden liggen. Het toevoegen van deze elementen is namelijk een fluitje van een cent.

Als je de reeds bestaande elementen aan wilt passen, is dat ook geen probleem. Je kunt in feite alles wat je aan wilt passen. Dat gaat allemaal op een soepele en simpele manier. Wat wens je nog meer?

 

Drag en drop site builder pixel perfect 5

 

Webshops

 

Het is ook mogelijk om je webshop met deze Drag en drop site builder Pixel perfect editor op te bouwen. Je hebt namelijk standaard de beschikking over enkele handige buttons. Zo kan je een Shopify button aan je website toevoegen en ook het toevoegen van de betaalmogelijkheden is simpel. De ontwikkelaars hebben hier zelf al buttons voor ontwikkeld. Wil jij bijvoorbeeld dat het mogelijk is dat je klanten via PayPal kunnen betalen? Stel dat in en voeg vervolgens de PayPal button aan je website toe. Dit gaat met één druk op de knop, waarna de button direct op je website getoond wordt.

Als je een product of dienst verkoopt, kan je aan de linkerkant van het dashboard op het winkelmandje klikken. In dat menu-item kan je vervolgens allerlei instellingen instellen met betrekking tot de verkoop van je diensten en producten. Ook is het in dit menu-item mogelijk om een automatische mailingslijst in te stellen.

 

Drag en drop site builder pixel perfect 4

 

Blog

 

Ben je voornemens om een blog op te starten? In dat geval kan je in het menu-item aan de linkerkant voor de onderste knop klikken. Dat is de blog knop, waarmee je simpel een blog aan je website toe kunt voegen. Klik op ‘Add Blog’ en je ziet direct een blog op je website verschijnen. Vervolgens worden er nieuwe opties aan je website toegevoegd, waardoor je weer allerlei instellingen voor je blog kunt bepalen.

Al met al kunnen we concluderen dat de Drag en drop site builder Pixel perfect editor behoorlijk simpel en snel werkt. Het draait bij deze editor met name om de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak. Het prettige gevolg hiervan is dat vele aanpassingen met één druk op de knop verricht zijn. Het maakt daarbij niet uit of je een blog, een webshop of een informatie website op wilt starten: de Drag en drop site builder Pixel perfect editor heeft voor al deze varianten geschikte mogelijkheden.

 

Share This