Trading Navigator Methode webinar – een kritische review

Beleggen op de beurs kan risicovol zijn en is daarom niet voor iedereen weggelegd. Zeker zonder een uitgebreide kennis over de financiële markten, is het niet aan te raden om te beginnen met beleggen. De eerste stap die je moet zetten voor je begint met beleggen, is dan ook: investeren in jezelf. Ga op onderzoek en leer meer over de financiële markten en alles wat erbij komt kijken. Leer over aandelen, etf’s en obligaties en hoe je er verstandig mee kan omgaan. Een goede manier om erover te leren is door het lezen van boeken. Helaas zijn de meeste boeken van goede en betrouwbare schrijvers al gedateerd.

 

Gelukkig kan je ook op het internet veel informatie vinden, op voorwaarde natuurlijk dat je gebruik maakt van een betrouwbare bron. Een webinar dat ik de laatste tijd vaak zag voorbijkomen, was de Trading navigator methode webinar. Na er veel over gehoord te hebben, vond ik dat het tijd was om deze webinar uit te proberen. In deze review zal ik jullie eerst wat meer vertellen over wat deze trading webinar inhoudt. Daarna zal ik jullie mijn eerlijke en kritische mening geven over deze cursus en zullen wij ook eens kijken naar wat anderen van dit beleggers webinar vinden. Tot slot zal ik je vertellen of deze webinar iets voor jou is en of je hem al dan niet moet kopen.

 

Wat is de Trading navigator methode webinar?

De trading navigator methode webinar is een speciale onlinetraining die wordt gegeven door Harm Van Wijk. De les focust zich op het behalen van een mooi jaarlijks rendement met het beleggen. De training focust zich specifiek op de trading navigator methode, die gebaseerd is op het gebruiken van eenvoudige software om zo een optimaal rendement te behalen. Hoewel er op de financiële markten een groot aanbod aan producten bestaat, focust deze cursus zich voornamelijk op aandelen en opties.

 

De 6-weekse cursus voorziet je van een goed inzicht in de software die door Harm Van Wijk werd ontwikkeld om trends in de financiële markten te ontdekken. Aan de hand van de trading navigator methode, krijg je een goed inzicht in het moment waarop je een aandeel of optie moet aan- of verkopen. Aangezien opties goedkoper zijn dan de aandelen zelf, kan je door middel van het handelen in opties je rendement nog meer verhogen. Het nadeel is natuurlijk dat ook het risico groter wordt door te beleggen in opties. Wil je daar meer over weten? Dan raad ik je aan om professioneel advies te vragen.

 

In principe analyseert het softwarepakket de markt in jouw plaats, maar het is natuurlijk handig om ook zelf enige kennis op te bouwen. Door jouw kennis te combineren met de koop- en verkoopsignalen die de software aanwijst, kan je op een goede manier beleggen.

 

Trading navigator webinair methode

 

Wat zijn aandelen?

Wie aandelen bezit, die bezit in feite een stukje van het bedrijf. Koop je een aandeel van bijvoorbeeld frisdrankreus Coca-Cola, dan word jij als het ware mede-eigenaar van Coca-Cola. Natuurlijk heb je met slechts enkele aandelen geen inspraak in het bestuur, maar in principe geeft ieder aandeel recht op één stem. Aandelen zijn verhandelbaar op de financiële markt, die beter bekend staat als de beurs.

Wat zijn opties?

Een optie is een financieel product dat jou het recht geeft om in de toekomst een bepaald aandeel te kopen, tegen een bepaalde prijs. Stel: je gelooft dat de prijs van aandeel X gaat stijgen van 50 euro naar 100 euro. Dan kan jij een optie kopen op aandeel X, zodat je volgend jaar aandeel X mag kopen voor 50 euro. Stijgt de prijs naar 100 euro, dan kan jij dat aandeel kopen voor 50 euro en maak je onmiddellijk 50 euro winst, min de prijs die je betaald hebt voor de optie.

 

 

Korting? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke aanbieding>>

 

 

 

 

Wie is Harm Van Wijk?

Wanneer je een onlinetraining wil volgen, is het uiteraard van belang dat je ook op de hoogte bent van wie de training heeft gemaakt. In dit geval, heeft niemand minder dan Harm Van Wijk de training persoonlijk ontwikkeld. Bij de meeste mensen die enige kennis hebben van de financiële markten, zou Harm Van Wijk wel een belletje moeten doen rinkelen, maar geen paniek als dat niet het geval is.

 

Harm Van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van particulieren als het om beleggen gaat. Daarnaast is hij ook zelf actief geweest als adviseur van enkele belangrijke banken en andere instellingen. Aangezien mensen hem steeds om advies gingen vragen, besloot hij om een website op te richten waarmee hij veel meer mensen kon helpen: beleggen.com.

 

Vandaag de dag houdt Harm Van Wijk zich vooral bezig met dat wat hij het liefste doet: particuliere beleggers helpen om hun lange termijndoelstellingen te bereiken. Hij vindt het enorm inspirerend om te luisteren naar mensen en hun drijfveren. Hij vindt het leuk om te weten te komen waarom mensen bepaalde stappen zetten en hij wil die mensen graag begeleiden op hen weg naar financiële vrijheid.

 

trading navigator webinar methode

 

Mijn review over de trading navigator methode webinar

Zelf heb ik de cursus leren kennen via een van mijn beste vrienden. In de eerste plaats had ik mij ingeschreven voor de éénmalige gratis webinar. Hierin kreeg ik meteen ontzettend veel info en was mijn enthousiasme ook direct opgewekt. Ik wou er graag meer over leren, want ik geloofde echt in de technieken die werden toegepast via de Trading navigator toepassing. Het leek een heel eenvoudig softwareprogramma waar eigenlijk iedereen mee aan de slag kan.

 

Na de gratis training, was het tijd om de cursus van zes weken te volgen. Deze online videocursus bevatte meer materiaal dan ik eerst had verwacht. De cursus legde alle principes uit tot in de kleinste details. Hoewel ik in eerste instantie niet zo zeker was over wat de cursus mij werkelijk zou kunnen bijbrengen, maar hij heeft het tegendeel bewezen. Je merkt aan alles dat Harm Van Wijk zelf heel veel kennis heeft binnen de branche. Bovendien weet hij die kennis op zo’n manier over te brengen, dat het zelfs voor een onervaren persoon mogelijk moet zijn om zijn principes te snappen.

 

Nadat de gratis training me wist te verassen, was ik er ook van overtuigd dat de cursus zelf mij zou kunnen verrassen. Nou, ik kan je nu wel zeggen dat de cursus me ook echt heeft verrast. Zelf had ik al enige financiële kennis, waardoor ik niet vanaf nul moest beginnen. Zijn technieken lijken op het eerste gezicht hun vruchten af te werpen, maar het is natuurlijk moeilijk om in te schatten wat dit gaat doen op lange termijn. Ik ben er wel van overtuigd dat deze cursus een mooie aanvulling kan zijn op de kennis die je ergens anders al hebt op gedaan. Ook kan de cursus een mooie basis vormen, waarop je later zelf kan verder bouwen.

 

Wat anderen ervan vinden

Ikzelf ben in ieder geval enorm te spreken over de Trading navigator methode webinar, maar uiteraard is het niet alleen mijn mening die ertoe doet. Ik vroeg een paar van mijn vrienden om samen met mij de gratis webinar, plus een stukje van de cursus te bekijken. Drie van de vier mensen waren ook meteen overtuigd van de methode dat Harm Van Wijk toepast. Ze werden zelf ook aangemoedigd om er mee te beginnen en vooral om hunzelf nog meer in te lezen. Een van hen bestelde onmiddellijk enkele boeken die te maken hadden met beleggen.

 

De vierde vriend stond echter wat sceptisch tegenover de gratis training, maar dat ligt er waarschijnlijk aan dat hij zelf meer van het “eerst zien en dan geloven” is. Toen ik hem ook een stukje van de cursus liet zien en samen met hem keek naar hoe ik de zaken uit de cursus toe pas in de praktijk, werd hij wel nieuwsgierig. Op het eind van de dag heeft hij ook de cursus aangeschaft en hij is er meteen aan begonnen.

 

 

 

Voor wie is de cursus geschikt?

In principe is de onlinetraining van de Trading navigator methode voor iedereen weggelegd. Zowel voor ervaren beleggers, als voor mensen die er helemaal nog niets van weten, kan deze training heel erg goed zijn. Aangezien het de bedoeling is om later zelf aan de slag te gaan met het beleggen, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je in de tussentijd wat geld opzij zet.

 

De cursus is niet bedoeld voor mensen die denken dat de beurs een gokspelletje is. Het is belangrijk om de financiële markten op een professionele wijze te benaderen, want anders riskeer je al snel grote verliezen te maken. Bovendien moet jij jezelf helemaal willen geven, want alleen mensen die kunnen doorzetten en die leergierig genoeg zijn, zullen de top bereiken. Lees je goed in voor je gaat beleggen en laat je alleen adviseren door professionals.

 

Geld verdienen met builderall

 

Mijn conclusie: kopen of toch maar niet?

De grote vraag is natuurlijk of je de cursus moet aanschaffen. Ikzelf was zeer enthousiast en zou de cursus zo opnieuw kopen. Het is erg prettig dat je eerst kan deelnemen aan de gratis Webinar, om op die manier te weten te komen of de training ook werkelijk iets voor jou zal zijn. Ik zou alvast zeggen: investeer in jezelf, de trading navigator cursus is één van de beste manieren waarop je dat kan doen.

 

 

Ben je overtuigd en ben je bereid te investeren in de toekomst van jezelf? Ga dan verder naar de website van harm van wijk>>>

 

 

 

 

Disclaimer: houd er rekening mee dat beleggen op de financiële markten niet zonder risico is. Laat je alleen adviseren door erkende beleggingsadviseurs en weet dat jij je hele inleg kan verliezen. Ikzelf ben geen financieel adviseur en geef dan ook geen advies, ik vertel je alleen wat ik vond van de Trading navigator methode webinar.

 

Share This
Verified by MonsterInsights