Inmiddels is het gebruik van SEO niet meer weg te denken uit het online-leven. Zeker als je een eigen website of blog hebt, mag SEO niet ontbreken. Het helpt je namelijk om hoger in de zoekresultaten te komen en dus meer bezoekers te trekken. Dat is wat je wil natuurlijk.

Toch kan de wereld van SEO heel erg onduidelijk en lastig zijn, zeker als je nog vrij nieuw bent in de online wereld. Maar, het gebruik van SEO mag niet ontbreken bij een eigen website. Hoe ga je dat oplossen? De kans is groot dat je bent gaan Googelen en dat je terecht bent gekomen bij de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO en dat je je afvraagt of dit iets voor jou zou kunnen zijn.

Na je research na deze cursus ben je dus bij deze review terecht gekomen. Een goede zaak, want hier gaan we Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO onder de loep nemen en onderzoeken of deze cursus wel écht werkt.

Review Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO – Is het je geld waard?

In deze review gaan we de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO onder de loep nemen en alles van A tot Z doornemen met elkaar. Uiteindelijk komen we tot de conclusie of de cursus je geld wel waard is. Deze review is overzichtelijk opgebouwd waarin we alle onderdelen van de cursus gaan bespreken.

SEO is een bekende term binnen de online wereld. SEO betekent simpelweg in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Door middel van de juiste zoekwoorden zorg jij ervoor dat je website of blog meer in de picture komt te staan en je meer bezoekers kan aantrekken. Wanneer je een eigen website of blog hebt mag het gebruik van SEO niet worden overgeslagen. SEO helpt je namelijk om hoger te eindigen binnen de zoekresultaten van Google en zorgt er dus voor dat je meer bezoekers krijgt op je eigen website. Dat is natuurlijk je doel en iets wat je graag wilt. Meer bezoekers betekent meer omzet en meer bekendheid. Een doel waar je hoogstwaarschijnlijk naar streeft. Hoe makkelijk SEO ook lijkt, kan het best een doolhof zijn.

seo

Zeker als je hier nog niet zo bekend mee bent, kan het ontzettend lastig zijn om hier je weg in te vinden. Tegenwoordig zijn er genoeg SEO-tekstschrijvers je die hierbij kunnen helpen. Echter kan daar een flink prijskaartje aanzitten en dat is wat je graag zou willen voorkomen. De SEO zelf doen is goedkoper en het zal je meer voldoening geven.

De kans is dus aanzienlijk groot dat je na wat research terecht bent gekomen bij de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO en dat je je afvraagt of dit iets voor jou zou kunnen zijn en of je na het volgen van de cursus beter je weg zult kunnen vinden binnen de wereld van SEO.

Mocht je je dat afvragen, dan zit je bij deze review helemaal goed. Al jouw vragen zullen in deze review voor je beantwoord worden. Straks ben jij helemaal op de hoogte van de cursus zelf, weet je wat deze inhoud, wat de kosten zijn en kan je uiteindelijk voor jezelf beslissen of dit je geld waard is.

Mocht jij je aangesproken voelen op één van de volgende punten, dan kun je er al vanuit gaan dat het volgen van de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO iets voor jou zou kunnen zijn en dat je de review helemaal tot het einde moet lezen:

 • Je hebt een eigen website of blog en je wil meer leren over het gebruik van SEO.
 • Je wilt een eigen website of blog beginnen en je wil je graag goed voorbereiden. SEO is daar een groot onderdeel van.
 • Je bent al redelijk bekend met SEO, maar je wilt er graag meer uithalen dan dat je op dit moment doet.
 • Je hebt geen eigen website, maar je denkt er wel over na om deze te gaan beginnen. Het volgen van de cursus zie je als een goede voorbereiding.
 • Je hebt geen eigen website, maar je wil graag meer leren over het gebruik van SEO.

Begin vandaag nog en verviervoudig je websitebezoekers van jou website. START NU>>

 

Wat is Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO eigenlijk?

Laten we gewoon bij het begin beginnen van deze review. Het is op de eerste plaats wel belangrijk dat je weet wat Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO precies is. Nu, dat ga ik je precies uitleggen.

seo

Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO is dus een online cursus waarbij je alles gaat leren over zoekmachine optimalisatie. Tijdens de cursus komen alle aspecten van SEO terug. Zo leer je bijvoorbeeld wat SEO precies is en leer je teksten te schrijven met het gebruik van de juiste zoekwoorden. De cursus is opgebouwd in verschillende hoofdstukken met behulp van werkboeken en lesmateriaal. Meer over de cursus zelf en over de inhoud hiervan, lees je in deze review.

 

Voor wie is Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO geschikt?

Wat het leuke aan de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers is, is dat hij voor heel veel mensen zeer geschikt is. Zeker als je een beginner bent, kan de cursus veel toevoegen voor je. Ben je geen beginner, dan is de cursus ook zeer geschikt.

Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd en zeker niets als het om zoiets groots als SEO gaat. SEO maakt door de jaren heen steeds meer ontwikkelingen door en het is soms lastig om dat te kunnen bijbenen. Het volgen van een cursus zou je daar heel erg goed bij kunnen helpen.

 

Wat ga je leren tijdens de cursus?

De cursus is ontzettend breed en uitgebreid. Je kan dus al raden dat je heel erg veel zult gaan leren tijdens het volgen van de cursus. Om je hier alvast een beeld van te geven, heb ik een klein overzicht voor je gemaakt met daarin een aantal hoofdstukken die terug zullen komen in Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO:

 • Wat is SEO precies?
 • Hoe schrijf je een SEO-proof tekst?
 • De SEO van afbeeldingen.
 • Wat is linkbuilding precies en hoe werkt het?
 • Content bedenken en uitwerken.
 • De waarde van je eigen website.
 • De lay-out van je eigen website.
 • Waarom moet een website snel kunnen werken?
 • Onderzoek doen naar je zoekwoorden.

seo

Krijg je cursusmateriaal?

Jazeker krijg je cursusmateriaal bij de cursus. Behalve de onlineomgeving waarin je de cursus volgt, krijg je daar nog van alles bij. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen. Om iets te kunnen leren, heb je wel cursusmateriaal nodig. Dit ondersteunt de inhoud van de cursus en dit helpt je om alles beter te kunnen begrijpen.

Er zijn een aantal materialen die je bij het aanschaffen van de cursus krijgt. Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

 • Een onlineomgeving waarin je de online videolessen in je eigen tijd kan volgen. Dit kan dag en nacht op jouw eigen tempo.
 • Je word lid van een soort besloten community. Hierin kun jij onder andere cursisten vragen stellen of kunnen jullie elkaar helpen. Schaf je de cursus aan, dan heb je levenslange toegang tot deze community. Zo blijven jullie altijd met elkaar in contact.
 • Toegang tot de app van de SEO cursus.
 • Levenslange toegang tot de cursus zelf. Dit is inclusief de updates die cursus maakt door de jaren heen.
 • Werkboeken. Deze werkboeken zijn fysiek en niet online. Het voordeel daarvan is dat je even weg kan lopen van je computer en je even op iets heel anders kan concentreren.
 • Online videolessen.

Wat erg positief is, is dat er veel materiaal bij het aanschaffen van de cursus zit. Niet alleen het materiaal is positief, ook de levenslange toegang. Op deze manier heb jij altijd toegang tot de cursus zelf en kan je altijd in contact blijven met medecursisten. Erg handig als je er even niet uitkomt. Zo kan je altijd hulp of advies aan elkaar vragen.

 

Wie is de oprichter van de SEO cursus?

De oprichter en aanbieder van de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO is Esméé Bos. Esméé is sinds 2013 actief bezig met haar eigen lifestyle blog en is daar inmiddels ontzettend succesvol mee geworden. De kans is dus zeer groot dat haar naam je bekend voorkomt. Zij is dus de oprichter van de SEO cursus die jij waarschijnlijk wil gaan volgen.

seo

Tijdens haar studie begon Esméé met het zogenoemde lifestyle bloggen. Lifestyle bloggen houd in dat je met name over je dagelijkse leven schrijft. Over de gebeurtenissen, je gedachten etc. Na 2015 begon dat bloggen serieuze vormen aan te nemen en besloot ze fulltime te gaan bloggen en om zich te laten inschrijven als ondernemer. Het behalen van haar SEO certificaat heeft er onder andere toe geleid dat ze een SEO cursus is gaan ontwikkelen en is gaan aanbieden aan degene die dat willen.

Op dit moment is het schrijven voor haar blog de grootste inkomstenbron van Esméé. Veel mensen onderschatten dat je daadwerkelijk geld kan verdienen met het bijhouden van een blog. Allemaal aspecten die terug kunnen komen tijdens de cursus.

Naast de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO schreef ze ook het boek ‘Ik Wil Bloggen’. In het boek vertelt ze veel meer over haar verleden als blogger en vertelt ze hoe dit haar inkomstenbron is geworden.

 

Is de oprichter wel betrouwbaar?

Omdat Esméé zelf zeer succesvol is geworden met haar blog en het gebruik van SEO, maakt dat haar zeer betrouwbaar. Ze spreekt tijdens de cursus echt vanuit haar eigen ervaringen.

Niet alleen maakt dat de cursus veel persoonlijker dan een normale standaard SEO cursus, ook word ze daardoor veel betrouwbaarder. De oprichter van Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO is zeer betrouwbaar wat dat betreft.

 

Wat is mijn persoonlijke mening?

Voordat we samen naar de meningen van andere gaan kijken over Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO, wil ik ook graag met mijn persoonlijke mening met de delen. Naar mijn mening is een review pas betrouwbaar als je de mening van de schrijver zelf leest. Daarom dat ik mijn eigen mening niet achterwege wil laten.

Hoewel ik redelijk bekend ben met SEO, ben ik het met veel mensen eens dat het soms een doolhof kan zijn en dat het soms erg lastig is om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om de SEO uit te besteden aan een tekstschrijver, maar hier kan een flink prijskaartje aanzitten en dat voorkom je liever. Ik was van tevoren dus al redelijk enthousiast over de SEO cursus en ik had er hele goede verwachtingen van. Ik kan je vertellen, die verwachtingen zijn allemaal waargemaakt.

seo

Alleen om al om het verhaal van Esméé was ik overtuigd. Esméé heeft zelf een megasuccesvolle blog en van wie zou je SEO beter kunnen leren dan van iemand die succesvol is geworden met een eigen blog? Het maakt de cursus zoveel persoonlijker dan de andere SEO cursussen. Het lesmateriaal ziet er erg overzichtelijk en duidelijk uit. Het is niet volgestopt met plaatjes of afbeeldingen en dat betekent dat de inhoudelijke informatie zeer uitgebreid en compleet is. De videotrainingen zijn ontzettend leuk om te bekijken. Niet alleen zijn ze leuk en leerzaam, deze kan je ook in je eigen tempo bekijken of terugspoelen. Er ligt helemaal geen druk op het volgen van de cursus en er zijn geen bepaal de deadlines die je wekelijks moet halen.

Het grootste pluspunt van Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO is, dat de werkboeken fysiek zijn. Dit zorgt ervoor dat je je schermtijd kan beperken en je even met iets heel anders bezig kan zijn dan met je beeldscherm. Het geeft je de mogelijkheid om vanaf iedere plek bezig te kunnen zijn met de cursus. Niet alleen leerzaam, maar ook erg ontspannend als je het mij vraagt.

Wat mij betreft is de cursus Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO zeer aan te raden. Mijn ervaringen waren erg positief en mijn bevindingen dragen daar alleen maar aan bij.

 

Begin vandaag nog en verviervoudig je websitebezoekers van jou website. START NU>>

 

Wat zijn de kosten van de SEO cursus?

Nu je veel inhoudelijke informatie hebt gekregen over de SEO cursus, kan ik heel erg goed begrijpen dat je inmiddels ook benieuwd bent geworden naar de kosten van de SEO cursus. Aan de hand van de kosten kan je voor jezelf gaan bepalen of jij dit de moeite waard vindt. Daarom dat het kostenplaatje niet mag ontbreken in deze review.

seo

Ik ben voor je op zoek gegaan en ik heb de kosten van de SEO cursus voor je op een rijtje gezet. Hierdoor ga jij een duidelijker beeld krijgen.

Inmiddels is de prijs van het volgen van de cursus tijdelijk verlaagd. De oorspronkelijke prijs was € 277,- en is nu € 117,- incl. btw geworden. Je kan de komende periode dus gebruikmaken van deze grote korting. Dat is misschien al een enorme meevaller voor je. Voor deze eenmalige € 177,- krijg je dus alles wat we in deze review hebben gesproken. Het lesmateriaal, levenslange toegang en betere resultaten met je website of blog. Dat klinkt goed, toch?

 

Wat vinden andere cursisten van Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO?

Om te kunnen checken of een product of dienst wel zo betrouwbaar is als word aangegeven, bekijk je vaak de ervaringen van anderen. In dit geval gaan we de ervaringen van ander cursisten bekijken. Op deze manier kunnen we echt achterhalen of Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO betrouwbaar is en of het daadwerkelijk werkt.

Ervaringen van anderen checken gaan we daarom ook in deze review doen. Het zal ons een duidelijker beeld geven van de cursus. Een veel duidelijker beeld dan het bekijken van de inhoudelijke informatie. In dit geval heb ik twee korte reviews gevonden van andere cursisten.

seo

Tijdens het volgen van de cursus word heel erg duidelijk dan Esméé alles goed op orde heeft en de cursus duidelijk en overzichtelijk heeft ingericht. Er is duidelijk veel tijd en energie in gestoken en dat vind ik ongelofelijk positief. De cursus doet wat hij beloofd. Ik zou Verviervoudig Je Webbezoekers met SEO absoluut aanraden aan anderen.

De cursus vond ik erg succesvol. Je leert veel van iemand die zelf een succesvolle blog heeft en dat maakt het volgen van de cursus veel persoonlijker. De cursus is erg geschikt voor beginners, maar ook als je al veel ervaring hebt met SEO en je je kennis graag wil opschalen. Ik kreeg tijdens het volgen van de cursus een erg goed gevoel en ik had ook echt het idee dat Esméé me wilde helpen.

Zoals je ziet zijn deze twee reviews van andere cursisten ontzettend positief. Ook als je gaat Googelen naar ervaringen van anderen, dan is meer dan de https://youtu.be/qwqzqUysnhMhelft erg positief. Dat maakt de cursus nog veel betrouwbaarder en geloofwaardiger. Het werkt dus écht!

Conclusie – Is het je geld waard?

Je bent aan het einde gekomen van deze review over Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO. inmiddels heb je veel inhoudelijke informatie gekregen.

Je weet nu welke hoofdstukken terug kunnen komen, dat de ervaringen van andere cursisten ontzettend positief zijn en dat Esméé Bos de cursus heeft opgebouwd vanuit haar eigen ervaringen met bloggen. Dat maakt de cursus veel persoonlijker en betrouwbaarder. Allemaal positieve aspecten die je enthousiast kunnen maken.

Dan nu het antwoord op de grote vraag: Is het je geld waard? Wat mij betreft is het volgen van Verviervoudig Je Webbezoekers Met SEO je geld zeker waard! Voor die eenmalige € 177,- krijg je superveel terug en zul je lang plezier hebben van de cursus. Ik zou het zeker aanraden!

Begin vandaag nog en verviervoudig je websitebezoekers van jou website. START NU>>

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights