affiliate programma van builderallBen je van plan om een eigen website te maken? Dan heb je daar tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden voor. De ene mogelijkheid doet alles als voor je en bij de andere manier van websites maken, is het de bedoeling dat je zelf wat meer de touwtjes in handen neemt. Afhankelijk van je situatie en ook het doel van je website, zijn er verschillende websites makers waarmee jij je website kunt maken. In dit blogbericht laat ik je kennis maken met de verschillende mogelijkheden en vertel ik je ook graag wat de beste manier is om je website te maken. Zodat je na het lezen van dit blogbericht direct aan de slag kunt.

 

Zelf een website maken of laten doen?

Een van de eerste vragen die veel beginners zich afvragen is of je beter zelf je website kunt maken, of dat het verstandig is om de website te laten maken door een professional. Hier is natuurlijk geen goed of fout, maar veel beginnende ondernemers hebben simpelweg nog niet de financiële middelen om een professional in te huren.

Daarom is het voor de meeste beginners een goed idee om zelf een website te maken. Naast dat het tegenwoordig helemaal niet meer zoveel moeite is om een website te maken, zijn er ook veel systemen die dit proces bijna hebben geautomatiseerd. Dat betekent simpelweg dat je vrijwel geen technische kennis meer nodig hebt om je eigen website te maken. Je kunt het dus prima zelf doen.

Waarop letten bij het kiezen van een website maker?

Als je van plan bent om een eigen website te maken, is het van groot belang dat je met een aantal dingen rekening houdt. Een van de belangrijkste elementen van een goede website is SEO. Het  is belangrijk dat je website op een bepaalde manier in elkaar zit, zodat het voor de zoekmachines gemakkelijk is om je website te vinden.

Daarnaast is het ook extreem belangrijk dat je bij je website of webshop een blog functionaliteit hebt. Sommige website makers bieden namelijk wel de mogelijkheid om een mooie website in elkaar te zetten, maar bieden je vervolgens niet de mogelijkheid om daarnaast ook een blog te maken. Bloggen voor je website is belangrijk, omdat het plaatsen van blogs op je website ervoor zal zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website zullen komen. Dat zal dan weer resulteren in meer aanvragen of verkopen.

Tevens is het bij het kiezen van een website builder ook belangrijk dat het systeem makkelijk te gebruiken is. Je wilt niet uren bezig zijn met het aanpassen van een bepaald gedeelte van je website, omdat het gewoonweg te moeilijk is om aan te passen.

Als laatste wil ik ook nog even meegeven dat het super belangrijk is om een snelle website te hebben. Je bezoekers willen niet wachten tot je website eindelijk is geladen. Ook Google stelt hieraan sterke eisen voor je vindbaarheid. Tevens moet je website ook goed werken op mobiele weergave. Meer dan 80% van alle internetgebruikers maakt gebruik via het internet via een Smartphone.

 

Builderall

 

De beste Website maker?

Nu je weet dat het prima zelf te doen is om een website te maken, wil je natuurlijk graag gebruik maken van het beste platform dat er is om je website mee te maken. Daarom geef ik je graag een overzicht van verschillende website builders, waarmee je direct aan de slag kunt.

1.      WordPress

Een van de meest gebruikte website builders van dit moment is WordPress. Vroeger had je voor WordPress veel technische kennis nodig om je website te kunnen maken, maar in de tijd is het met WordPress steeds gemakkelijk geworden om een eigen website te maken. Zodra je met WordPress aan de slag gaat, is het wel een goed idee om de eerste website te maken met behulp van een WordPress cursus. Zo weet je precies wat de belangrijkste onderdelen zijn van het systeem. Het systeem is namelijk heel uitgebreid, maar lang niet alle middelen heb je direct nodig.

2.      WIX

Naast WordPress zijn er steeds meer mensen die kiezen voor WIX. WIX is een website platform waarmee je zonder enige technische kennis je eigen website kunt maken. Wel is het belangrijk om te weten dat je met WIX niet geheel de vrijheid hebt om de website naar je eigen voorkeur aan te passen omdat WIX Gebruik maakt van een vast thema. Wel is het systeem ontzettend makkelijk te gebruiken, waardoor je zelfs als leek zonder moeite werkt aan je eigen website.

3.      Joomla

Een andere website maker die nog steeds vaak gebruikt wordt is Joomla. Joomla is een beetje te vergelijken met WordPress, maar iets minder uitgebreid. Het is belangrijk om te weten dat je voor Joomla over het algemeen meer technische kennis nodig hebt dan WordPress. In mijn ogen is WordPress een stuk verder ontwikkeld dan Joomla. Voor de meeste beginners is Joomla niet aan te raden.

4.      Jouwweb website builder

Een ander website systeem dat steeds vaker gebruikt wordt is Jouwweb. Hiermee is het heel gemakkelijk om je eigen website of webshop te maken, zonder dat je enige technische kennis nodig hebt. Daarnaast is het ook helemaal niet duur om met dit systeem aan de slag te gaan en heb je binnen no-time je eerste website online staan.

5.      Builderall

Een van de beste systemen in mijn ogen is Builderall. Met  Builderall heb je namelijk niet alleen een ijzersterke website staan, maar ook direct een complete marketing machine. Zoals je wellicht wel weet, komen er niet automatisch veel bezoekers naar je website, maar moet je daar zelf druk mee aan de slag. Met Builderall heeft je website simpelweg de meeste kans van slagen. Dat komt vooral door alle extra tools die je erbij krijgt als je met Builderall aan de slag gaat.

Conclusie: Beste website maker

Je weet nu waarop je moet letten bij het kiezen van een website maker en heb ik je een aantal voorbeelden gegeven van website makers die geschikt zijn voor beginners. In mijn ogen is Builderall de beste keuze omdat je daarmee de meeste mogelijkheden hebt. Daarnaast is Builderall ook een van de meest simpele systemen om mee te werken.

 

 

Het Meest Complete en Krachtige Digitale Marketingplatform ter Wereld is Nu VOOR 1€

Share This