Wat zijn affiliate campagnesWebsite aanpassen? Belangrijke informatie

Als je een Builderall website hebt, dan heb je gekozen voor een gemakkelijk te gebruiken systeem waarbij je alles makkelijk kunt aanpassen. De kans is dan ook groot dat je met regelmaat dingen aanpast aan je website. Toch kan een kleine aanpassing een groot verschil maken voor het succes van je business en daarom is het lang niet altijd een goed idee om je website met regelmaat aan te passen. In dit blogbericht lees je welke dingen je zonder problemen kunt aanpassen en welke absoluut beter gelijk kunnen blijven.

Je website aanpassen? Waarom eigenlijk?

Veel eigenaren van websites hebben er een handje van om met regelmaat hun website aan te passen. Ze willen de website steeds in een iets ander jasje steken, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo veel doet met het resultaat. Uit een pol dat eens op het internet is gehouden door een online marketeer, is gebleken dat vrijwel elke website met regelmaat de lay-out van de website aanpast. Dat terwijl eigenlijk alles prima werkte. Als iets makkelijk is aan te passen, zorgt dat er natuurlijk ook voor dat het sneller gebeurt. Maar in de meeste gevallen komt een aanpassing van de website, de website niet ten goede. Daarom is het belangrijk om te weten welke dingen je wel kunt aanpassen en welke niet.

 

Wat kun je wel aanpassen zonder problemen?

Er zijn een aantal dingen aan je website die je gerust kunt aanpassen aan je website zonder dat je daar direct een verschil kunt maken in de resultaten. Zo kun je bijvoorbeeld rustig aan de gang gaan met de kleuren van je website, hoef je ook totaal niet op te passen met het lettertype van je website.

Hoe vaak je deze onderdelen ook verandert, het zal geen verschil maken voor de resultaten die je behaalt. Zelf het geheel veranderen van een lay-out, hoeft nog niet direct voor problemen te zorgen.

Welke dingen kun je beter niet aanpassen?

Zo zijn er ook een aantal zaken die je zeker niet zou moeten aanpassen aan je website. De belangrijkste dingen die je absoluut niet moet aanpassen zijn de permalinks, interne links van je blog. De blokken van je website en vaak is het niet verstandig om ineens hele grote stukken content aan te passen.

Toch zie je vaak dat bij het veranderen van de website ook content van de website zoals de vaste pagina’s (homepage, over ons en contact) worden aangepakt. Dit terwijl de homepage over het algemeen belangrijke content bevat.

 

wordpresss 5.0

 

5 Tips om je website up to date te houden zonder in te leveren op de resultaten

Je weet nu welke dingen best goed aan te passen zijn en welke dingen je beter absoluut niet kunt aanpassen. Ik wil je daarom nog graag een paar tips geven bij het aanpassen van je website.

1.      Content wijzigen

Ben je van plan om je content te herschrijven of verbeteren? Pas dan niet direct de hele tekst aan maar doe dat in kleine beetjes. Als de gehele content namelijk wordt aangepast, bestaat de kans dat Google de pagina als nieuwe pagina gaat zien. Dat betekent dat de pagina ook opnieuw moet worden geïndexeerd. Dat kan ervoor zorgen dat als de pagina voorheen een goede positie had, deze pagina het nu weer opnieuw moet gaan verdienen.

2.      Pas de Lay-out niet te vaak aan

Een van de grootste fouten die veel website eigenaren maken is dat ze te vaak spelen met de lay-out van de website. Maar wist je dat veel mensen websites onthouden door hoe ze eruit zien? Mensen zijn namelijk vooral visueel ingesteld. Dat betekent dat als jij je website met regelmaat veranderd, jouw bezoekers je website niet kunnen herkennen als ze het voor de tweede keer zien. Pas daarom je website niet te vaak aan maar laat het voor wat het is.

3.      De Lay-out verbeteren is vaak zinloos

Je zou denken dat een super goed uitziende website meer verkopen genereert. Maar het tegendeel is al vaak bewezen. Sterker nog, de kans is veel groter dat een saaie cleane website beter presteert dan een shiny website met allerlei toeters en bellen. Het is daarom in de meeste gevallen een goed idee om je website zo clean mogelijk te houden.

4.      Een goed website systeem is het halve werk

Je kunt nog zo een mooie website bouwen, maar als de fundering van die website niet goed is, zal je daarmee direct al minder resultaat behalen. Om ervoor te zorgen dat een website succesvol is, heb je vooral een goed werkende website nodig. Dat betekent dat je website snel is, er niet lang over doet om te laden en dat je bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren door de website.

Daarnaast is het tegenwoordig ook belangrijk dat je bezoekers je website met gemak kunnen bezoeken ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Je website moet daarom net zo goed werken op een mobiele telefoon als op een pc of laptop.

Het is daarom zeker een goed idee om te investeren in een goed website systeem. Een van best werkende website systemen van dit moment is Builderall.

 

website aanpassen

Starten met Builderall

Je weet nu wat je wel kunt aanpassen en wat niet. Toch zijn grote veranderingen aan je website toepassen eigenlijk nooit een goed idee. Daarnaast als je eenmaal met een goed systeem werkt, waarmee je een goede website kunt neerzetten, hoef jij je helemaal niet druk te maken om het continu aanpassen van je website. Je weet dan dat jouw systeem het beste is dat je kunt hebben en dat de resultaten daar ook naar zullen zijn. Je kunt daarom beter direct aan de slag gaan met een goed systeem, zodat je eenmalig een goede website bouwt, dat voor je werkt. Met Builderall bouw je in een handomdraai een goede website en ben je daarnaast direct voorzien van alle belangrijke marketing tools. Met dit systeem en alle tools, ben jij in staat om van jouw eigen website een succes te maken.

Wil je meer weten over Builderall? Bezoek dan de website van Builderall of probeer alle functies van het systeem 30 dagen lang voor 1 Euro!

 

Krijg Volledig Toegang Tot Het Premium Abonnement Inclusief Alle Digital Marketing Tools, Bonus Apps, Training, and Ready-To-Go Funnels. 30 dagen toegang voor 1 Euro, waar wacht je nog op….

 

 

 

 

 

Share This
Verified by MonsterInsights